srećka neznam dal si probala al novodno pomaži sirove smokve i nakon toga popiti čašu mlake vode...nisam probala al meni to preporučili dok sam bila na moru...e sad sve ovisi dal si u mogućnosti nabaviti sirove smokve...ak ne onda definitivno probaj sa kućnom klizmom...kak je meni žena u ljekarni objasnila imaju dva tipa i nijedan nije kompliciran pa je najbolje da se raspitaš o detaljima
Tea, ma jesam gurnula sam cepic do kraja ali osim pritiska i vode nije izaslo nista.
Darija, kupila sam opremu za kucni klistir, napravila par puta ali isti ucinak kao kod cepica a od prave probave ni p. Tako da se nisam ocistila sigurno mjesec i pol. Meni se to cini ozbijan problem...sto ce biti kasnije u 7.,8.mj.tr.?
mjesec i pol?!
...nikada nisam imala problema sa probavom, ni prije, a ni sada u trudnoci, tako da ti ne mogu dati neki pametni savijet, na zalost...ja sam to , ako je doslo do zatvora, rijesavala suhim marelicama, pijenjem malo vise vode i to je to ..
jesi porazgovarala o tome sa lijecnikom? to mi se zbilja cini kao ozbiljna stvar..jedno je tjedan dana, ali mjesec i pol?!
MarijaŠ, drago mi je da nije ništa strašno ni ozbiljno, a osip će proći. .. Mene su "osvojile" one 2 bakice koje su bile ljute što ti sad imaš "protekcije" i ideš preko reda
Ja isto nikad nisam imala nekih većih problema sa probavom, ali kada ih je i bilo popila bih casu do dvije tople vode i sacekala par minuta... Uvijek je upalilo.
Mislim da se definitivno moraš javiti liječniku, to je dosta dug period. Nisam stručnjak, ali mjesec dana?! U svakom slučaju-sretno!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ma znam i ja to i govorim svojim dr. I ginek.i svojoj dr. Njihov je odgovor da to moram nekako regulirat a ja pitam kako ? E na to nemaju odgovor.ja sam vec s e isprobala osim tog sirupa....kaze mi dr dane mogu gastroenterologu u trudnoci, tabletice ne smijem piti zbog kontrakcija a sve ostalo ne djeluje...Nitko od dr. to ne shvaca kso veliki problem ...cekam da mi dodje dragi pa cu mozda do zg-a u neku polikl. Na pregled i konzultacije. Osim toga imam i ceste nesvjestice o cdmu sym vec pisala ali ne znaju od cega...ma vazno mi je da je za sada s bebom sve u redu ali ako ja budem u ovakvom stanju, ne znam da li ce i dalje biti sve ok..
Probaj sa tim sirupom,ali uzimaj dozu kao za djecu ne cjeli taj cep da ne dobijes grceve,meni ti je jos pomagalo ujutro na taste sto brze mozes popit kamilicu sa punoo secera znaci jedno dobrih 4 jusnih zlica aj probaj to odma ujutro pa javi..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I mlako da ti bude,,hladno ne djeluje a vruce je prevruce znaci toplo da mozes sto brze popit :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala ti , Tea! Probat cu s i to s slatkom kamilicom, sirup ne mogu sutra kupit jer je blagdan ali cu nastaviti i sa ovim szo inace radim, donat, maslinovo ulje, lan...pa valjda ce nesto upalit.Naravno, javim..
Da naravno ali svakako ujutro kamilicu i javi sta je bilo...
Drzim fige :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji