Probaj sa tim sirupom,ali uzimaj dozu kao za djecu ne cjeli taj cep da ne dobijes grceve,meni ti je jos pomagalo ujutro na taste sto brze mozes popit kamilicu sa punoo secera znaci jedno dobrih 4 jusnih zlica aj probaj to odma ujutro pa javi..

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I mlako da ti bude,,hladno ne djeluje a vruce je prevruce znaci toplo da mozes sto brze popit :)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala ti , Tea! Probat cu s i to s slatkom kamilicom, sirup ne mogu sutra kupit jer je blagdan ali cu nastaviti i sa ovim szo inace radim, donat, maslinovo ulje, lan...pa valjda ce nesto upalit.Naravno, javim..
Da naravno ali svakako ujutro kamilicu i javi sta je bilo...
Drzim fige :D

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Puno donata mg,manje slanoga i slatkoga kave i gaziranih sokova sve 4 u zrak
Joj srecka bas ti je grozno.....meni je moja gin.rekla da u slucaju zatvora u ljekarni kupim sirup od smokve i sljive pa probaj to.
Lusilu
Joj tebe musi stolica a mene zgaravica
Nocas sam do 4h bila budna i misla da ce mi grlo izgorit od bolova i pecenja.
Uzasno me muci u ovoj trudnoci. Al da moze biti ovako jaka nisam nikad mislila.
Pojedem i bademe al je kratkog vijeka lijek
Srećka,sok od jabuke natašte?lidija mislim da mi smijemo uzimati Rennie,ali pitaj dr.naravno,on je mene inače spašavao od žgaravice,tipa je Gastala,ali ima okus po pepermintu,ne kredi,probaj i krekere,oni navodno upijaju kiselinu
http://www.almp.hr/upl/lijekovi/PIL/UP-I-530-09-09-02-371.pdf
...mislim da mozete i sodu bikarbonu uzeti za zgaravicu...ako se dobro sjecam,mislim da su neke cure pisale da im je jedino to pomoglo...
Jel nekog od vas bole zglobovi i zdjelica? Osjecam se kao da imam reumu!
Jel nekog od vas bole zglobovi i zdjelica? Osjecam se kao da imam reumu!
Jaoooo Darija...da reumu...imam osjecaj da cu se raspast!! Uzas, desna prepona me ubija vec tri tjedna a sad prelazi u nogu i u zdjelicu...ne mogu jedan korak normalno napravit....suze mi krenu koliko boli....
A jos 5tjedana...ti si barem pri kraju!
Darija mene bole ručni zglobovi...ujutro dok se probudim jedva si mogu šako stisnuti dok se malo ne razradi
meni je jedino soda bikarbona pomagala za žgaravicu...ostalo sve po samo ublažilo iritaciju
Darija mene bole ručni zglobovi…ujutro dok se probudim jedva si mogu šako stisnuti dok se malo ne razradi
Da, i mene...ok to sto su mi prsti na rukama zadnjih dana naoteceni ( a stopala vise nisu), sad me i zglobovi bole...i sta radis onda da prestane, ako prestane? Mene to bas zivcira!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji