Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sara.novak.182
    14. Kolovoz 2014. 23:05

Puno donata mg,manje slanoga i slatkoga kave i gaziranih sokova sve 4 u zrak

• lusilu
    17. Kolovoz 2014. 15:22

Joj srecka bas ti je grozno.....meni je moja gin.rekla da u slucaju zatvora u ljekarni kupim sirup od smokve i sljive pa probaj to.

Lusilu

Lida2
    17. Kolovoz 2014. 18:28

Joj tebe musi stolica a mene zgaravica
    Nocas sam do 4h bila budna i misla da ce mi grlo izgorit od bolova i pecenja.
    Uzasno me muci u ovoj trudnoci. Al da moze biti ovako jaka nisam nikad mislila.
    Pojedem i bademe al je kratkog vijeka lijek

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 10:06

Srećka,sok od jabuke natašte?lidija mislim da mi smijemo uzimati Rennie,ali pitaj dr.naravno,on je mene inače spašavao od žgaravice,tipa je Gastala,ali ima okus po pepermintu,ne kredi,probaj i krekere,oni navodno upijaju kiselinu
    http://www.almp.hr/upl/lijekovi/PIL/UP-I-530-09-09-02-371.pdf

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 11:44

...mislim da mozete i sodu bikarbonu uzeti za zgaravicu...ako se dobro sjecam,mislim da su neke cure pisale da im je jedino to pomoglo...

Jel nekog od vas bole zglobovi i zdjelica? Osjecam se kao da imam reumu! 

piper
    18. Kolovoz 2014. 11:46

Darija mene bole ručni zglobovi...ujutro dok se probudim jedva si mogu šako stisnuti dok se malo ne razradi

meni je jedino soda bikarbona pomagala za žgaravicu...ostalo sve po samo ublažilo iritaciju

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 12:00

Mene muči iscjedak,sad je žućkast,ne znam jel to normalno,prije je bio skroz bijeli

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 12:00

Mene muči iscjedak,sad je žućkast,ne znam jel to normalno,prije je bio skroz bijeli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.