Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:23

Dea blago tebi i Dariji. nije cool kad imaš zatvor pa te sve boli i štreca i slično...

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 21:28

ninika11

Dea blago tebi i Dariji. nije cool kad imaš zatvor pa te sve boli i štreca i slično…

Definitivno se slazem sa Ninikom...Ja zbog zatvora dobijem grceve jake kao trudove..sastave me za popi... Sretnicee :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 11:34

Jel moguće da se meni probava popravila od željeza? Jel ima to kakvog utjecaja, ili mi se događa "čišćenje" organizma? Naime, imala sam dosta zatvor cijelo drugo i treće tromjesečje, a sad sam uredna na wc kao sat, svaki dan... I tako vec desetak dana. Da me ne shvatite krivo-ne bunim se, nego mi je bas neobično.

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 12:06

Obično od željeza dobiješ zatvor :)

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 12:11

Nalah

Obično od željeza dobiješ zatvor :)

Bas mi je onda to jako neobično... Ma kao sat, svaki dan u isto vrijeme, kao prije trudnoće... Bit će onda da se organizam priprema... Juuuuj! 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI