Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 11:34

Jel moguće da se meni probava popravila od željeza? Jel ima to kakvog utjecaja, ili mi se događa "čišćenje" organizma? Naime, imala sam dosta zatvor cijelo drugo i treće tromjesečje, a sad sam uredna na wc kao sat, svaki dan... I tako vec desetak dana. Da me ne shvatite krivo-ne bunim se, nego mi je bas neobično.

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 12:06

Obično od željeza dobiješ zatvor :)

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 14:17

Sorry,krivo sam te shvatila

Dada32
    13. Kolovoz 2014. 19:31

Dea, ako ti procjeniš da to za tebe ipak nije normalno ili ti je nešto sumnjivo, bolje pitaj doktora. 
    Ali ako ti je stolica normalna i nemaš grčeve ni bol u crijevima, onda mislim da se ne moraš brinuti. 

MarijaŠ, ma ti si valjda jedina ženica na planeti koja od željeza nije dobila zatvor nego ... otvor! 

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 19:37

Cure, kak vi podnosite ove sparine?!
    Ja sam kao riba na suhom, nist ne jedem osim nekih gluposti i hrpe voca , pijem na hektolitre tekucine....ni ne spavam kak treba jer mi je vruce....
    Bas mi je grozno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.