Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    14. Kolovoz 2014. 12:27

Marija, bas mi je zao sto te to snaslo 
    Drzi nam se i svakako se javi !!

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 15:06

Hej cure moje drage... Eto nas konačno kući, hvala vam na brizi! 
    Odakle da krenem... Hajde, od početka. 
    Javila sam se sestri za CTG i ispričala joj za taj osip, i ona rekla da će najaviti to doktorici. CTG je bio super, naš sinčić je bio dobar, nalaz je bio uredan. Nakon toga me primila liječnica (neka mlađa koju još nikad nisam vidjela) i napravila UZV (uredan, sve vrijednosti su OK) i pregled - otvorena sam 2 prsta, sve je i tu bilo u redu. Zatim sam morala obaviti vađenje krvi i to jetrene probe da bi se isključila mogućnost kolestaze (bolest u trudnoći kod koje beba pritišće jetru i žuč i na taj način izaziva svrbež i osip) i još sam vadila i urin da se i to malo pregleda. Uglavnom, nalaz krvi skroz uredan, urin malo sadržava bakterije i to je vjerojatna upala mjehura pa mi prepisuje antibiotik. I šalje me dermatologu. To je bilo već oko pola 12, muž je pizdio, ja već gladna i umorna od nadrkanih sestara, al ajd, nema sad nazad. Jedva smo našli dermatologiju (sve su nam nešto ispremještali po bolnici) i vidimo na vratima da piše da radi od 12. Ma kao naručeno. Aha, ali ne u Republici Hrvatskoj. Doktorica je došla u 13:15. Moj je muž šizio, išao kod sestre, ma nikad ga nisam vidjela takvog. Bila sam odmah na redu jer sam imala bolničku uputnicu na sveopće negodovanje 2 bakica. Uglavnom to je klasičan trudnički osip iliti sindrom PUPP. Ne zna se točno zašto se događa, ali eto. Ne pogađa velik broj trudnica, uglavnom su to blizanačke trudnoće... Ponudila mi je da mi da injekciju koja to odmah sredi, ili neke kremice. Ja sam se odlučila ipak za kremice, jer nisam htjela sad nešto riskirati na samom kraju trudnoce. Dobila sam neke dvije, obje pravljene. Jedna mi izgleda kao onaj tekući puder za vodene kozice. I sve to na recept. Tu se stvar dodatno zakomplicirala - moja ginekologinja je danas radila do 13h, a liječnica opće prakse također. I ja sam trebala čekati do ponedjeljka. Ali eto, nije bilo uzalud-nazvala prijatteljicu što radi u ljekarni i ona mi sve to sredila na polog bez recepta, tako da evo - istuširali smo se, namazali i sad ćemo odmoriti...

Sorry drage na podužem postu, morala sam vam sve ispričati...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 15:28

Marija drago mi je da nije nista strasno i nadam se da ce kremice pomoc sa ti olaksaju ove zadnje dane
    Jel se muzic smirio sad

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 15:37

Eno je. Konačno smo doma. Inače nije baš nešto nestrpljiv, ali nismo tako često po bolnicama, i ne čekamo nigdje nešto dugo, pa mislim da je zato poludio. Ono, nagledaš se svega, ulaženja preko reda, nerada i tako... I ja se nadam da će biti bolje... Hvala ti! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 15:44

Ahh vjerujem i ja bi poludjela sigurno..Ma bice :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 15:47

Marija... nadam se da će kremice pomoći :) samo se trackaj njima pa će valjda sve biti ok... da sam na tvom mjestu i ja bi odabrala njih, prije nego injekciju... i drago mi je da je nalaz krvi ok :) a te bakterijice će antibiotik srediti.... drži mi se :)

14. Kolovoz 2014. 15:49

Joj Marija jesu te izvozali! Nadam se da ce ti sad biti lakse! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 16:15

marija super...bitno da nije nista jako ozbiljno... a na spor rad i neljubaznost doktora smo u ovoj drzavi vec navikli...

Laura 21.08.2014 :-*

Lida2
    14. Kolovoz 2014. 16:46

Ma Marija ne vjerujem da Vk bolnica nije super!
    Tamo sve ide ko po spagici
    Al kuma i kum mi rade tamo pa ne smijem protiv njih.
    Drago mi je da nije nekaj strasnije. Ovaj osip ce proc kad rodis a to je ubrzo.
    Sretno!

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 17:13

Hvala vam drage moje, i ja se nadam da će manje svrbiti i ubrzo proći... 
    Inače nisam bas imala doticaj s bolnicom, ali ovo sto sam vidjela i nije bas pozitivno. Ali naravno da uvijek ima i pozitivnih primjera... Tako da lidija, vjerujem da su tvoji kumovi među njima.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.