Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    15. Rujan 2014. 19:49

Uf to da ne spominjem,meni užasno krvare,nekad je dovoljno da se malo nasmijem i odma puna usta krvi,nekad ni to nije potrebno,jednostavno počnu krvariti i nemogu satima zaustavit krvarenje ... a pranje zuba da ne spominjem,četkicu ne moram ni stavit u usta,dovoljno je da ju vidim da počnu krvariti :/ svaki dan provjeravam jel su svi zubi na broju :-P

koala123
    15. Rujan 2014. 20:48

ja imam jos deset dana do termina i najvise me muci zgaravica i neka cudna bol koja ide iz prepona u desnu nogu ponekad je tak jaka da ni na wc ne mogu otici, neki sam dan puzala iz kuhinje do sobe. prek dana je ok al navecer me sve uhvati. kod zgaravice mi pak najvise pomaze soda al to kao treba izbjegavat.. a muci me i nesanica. sinoc sam do pet ujutro rjesavala krizaljke...i tak pomalo nas dvije odbrojavamo dane a o strahu od poroda da i ne pricam. nekak mi mama ne zvuci uvjerljivo kad veli da boli malo jace od menstrualnih bolova. hm.. daj boze da bu tak

beag
    15. Rujan 2014. 22:41

uhhh, i ja imam iste tegobe... :/ u zadnjih tjedana dana zgaravica iako je do sad nisam nikad imala..  i uopce ne znam sto napravit, a najgore mi je kad legnem, moram si stavit dva jastuka da sam na povisenom pa mi je malo bolje,,, bol u preponi... ocito se sire ligamenti, priprema za porod ( termin za 2 tj.) naotecene noge... budim se po noci pa ne mogu zaspat i onda naaaravnoo razmisljam o porodu, uhhhh... jedva cekam da dode taj dan i da to vise zgotovim 

koala123
    15. Rujan 2014. 23:12

vele da je zgaravica sve slabija kak se blizi termin jer se bebac spusta al meni sve gore. isto tak spavam na povisenom, pazim kaj jedem al pravila nema. jucer sam pojela sendvic s piletinom, majonezom i mlincima u pol 12 navecer i nist. a danas slabije jedem i od popodne me ubija.  jedino kaj je pomoglo je pepsi. blazena pepsi. znam da nije zdrava al eto:) ne znam jel tebe to muci beag ali ja imam problema i s disanjem. i srce mi ponekad tak brzo pocne lupat i to dok lezim i mirujem da mislim da bu me infarkt:/ a kad pocnem razmisljat o porodu onda brze bolje se neceg primim. ko manijak krenem peglat, pospremat, saugat tak da me muz mora doslovce lovit po stanu i molit da se smirim

Iskrica1347
    16. Rujan 2014. 12:58

Ja imam žgaravicu cijelu trudnoću (uz mučnine - ajde, već dugo nisam povraćala, ali mučnine su tu).. I stalno se kljukam sodom, a ak sam vani gastalom.. Inače bi mi valjda grlo izgorilo ili bi još uvijek povraćala.. Tak mi je bilo i u prvoj trudnoći pa mi je dijete živo i zdravo.
    Što se tiče boli u preponi to je vezano uz 1) rastezanje mišića/ligamenata, 2) pritisak na limfu - slaba cirkulacija - proći će nakon poroda.
    Mene još znaju mučiti i grčevi u nogama, ali rjeđe, a mg smijem piti još samo tjedan dana - hahahah.
    Ajde - tješim se, još samo mj dana i gotovo (ja se ne bih puno bunila ni da dođe recimo 5 dana prije )

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

brcka1902
    18. Rujan 2014. 03:24

Mene prehlada capa....pocela smrcati i kihati danas, bas veselo...

brcka1902
    18. Rujan 2014. 07:06

Iskrice, zašto smiješ piti magnezij samo još  tjedan dana?

beag
    18. Rujan 2014. 08:55

koala, da i s disanjem, ne mogu lezati na ledima jer ne mogu disati i lose se osjecam, dr.na tecaju je bas to spmenuo i rekao da se to dogada jer se od tezine trbuha pritisne ledna aorta i zustavlja dotok... zato vecina ne moze spavati na ledima..

za zgaravicu sam otkrila da mi banane pomazu!!!

brcka1902
    20. Rujan 2014. 02:50

Fuj i mene zgaravica copila usred noci. Jaah..a nema banana na vidiku ni pepsi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.