Tako ja konačno uspjela pročitati Hopeinu priču i razmišljam sirota žena kako se napatila skroz od početka a ja kaj su me bolovi čopili sad pred kraj sva luda kao šiba. Iskreno, posramila me. Sama sam sebi rekla: Šuti Ive i izdrži još malo te bolove, vidiš kako je bilo njoj, i sve bude na kraju ok.
Pozdrav,
zadnjih tjedan dana muči me lagana vrtoglavica, slabost, blijeda sam i sva nekak usporena. Ginekolog mi ne radi ovaj tjedan, zvala sam ga, rekao mi je da sam možda anemična i da kupim bilo koje željezo, a u utorak dođem k njemu. Kupila sam ja željezo, vital sok neki s dodatkom željeza, čaj od koprive Jel ima ko iskustva s tom anemijom?
Ja sam imala problema s niskim željezom prije trudnoće...pila sam fersan forte i u mj dana ga izregulirala :) pazi samo kad se naglo dižeš da ti ne dođe slabo i kad si u zatvorenim prostorijama...i probaj jesti dosta blitve,špinata i cikle oni pomažu
Hvala ti cloudy.Idem sutra na svadbu to me muči jer baš što si spomenula, u zatvorenim prostorijama koma, neki dan sam se skoro skljokala u Lidlu na blagajni. I danas cijeli dan super i evo sad sam na krevetu. ležim i NE osjećam se
Ja sam i skužila da.mi je željezo bilo nisko jer sam se skljokala u konzumu na blagajni....moj ti je savjet da svako tolko vremena odeš van na zrak,piješ dosta vode i čim skužiš da ti kreće biti loše nekog za ruku i van :) ja sam na kraju 8.mj bila na svadbi i isto mi nije bilo baš ok cijelo vrijeme pa sam svako malo išla van na zrak
To je bio i moj komentar...s mene je dohvatila i djevojačka na kojoj mi je bebica svojim mrdanjem dala doznanja da joj ne pašu folk hitovi...
ja sam službeno anemična i doktor mi je prepisao željezo u tabletama, danas sam počela pit, i uz to moram pit i c vitamin 500. prije mjesec dana sam zbog željeza popila sirup od 115 kn koji je kao baš za trudnice i čisto sranje, apsolutno ništa nije pomogao..
Aaa tena123 ja isto imam taj sirup. Tek u pon idem vaditi krv, a gin mi je reko da do tad kupim bilo koje željezo i preporučili mi u apoteci taj neki sirup. U kojem si mjesecu trudnoće? Jel imaš kakvih simptoma anemičnosti? Ja tak osjećam opću slabost i blijeda sam da se prepadnem sama sebe. I usne su mi jako jako suhe. Mislim, pravu sliku vidjet ću tek kad krv izvadim, možda i nisam anemična, to on pretpostavlja.
Sortiraj odgovore
Najstariji