Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 00:21

Dada, izgleda da je stvarno tako... Bas mi je to skroz čudno jer me je i liječnica upozorila da bih mogla imati jos veći zatvor nego inače. Ja se vec pripremila na hemeroide i koješta, kad ono sasvim suprotno...
    Tea, ne brini, imam ja jos do termina-22. je... Tako da ne vjerujem bas da će uraniti... I nije mi stolica vise puta dnevno, nego samo jednom, u isto vrijeme 
    Darija, ja isto bas teško podnosim sparine... Nemam problema sa jelom, ali zato otežano dišem, kao da ne mogu udahnuti do kraja.. I isto sam na puno puno voća i tekućine, a sladoled mi je pod normalno svakih par sati...

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 07:55

Cure moje, ja vam odoh kod liječnika. Ne znam jos ni kojega niti ista, javit cu se na odjel, gdje idem ovih dana za ctg, pa cu vidjeti hoće li mi tko moci pomoći... 
    Naime, nakon jos jedne neprospavane noći, pojavio mi se osip po nogama, guzi, bokovima. Dakle, nisu samo strije sto me mučilo zadnjih dana. Koliko sam uspjela naći na netu, čini mi se da je u pitanju trudnički osip-PUPP. Ne bi trebalo biti nekih većih problema, ali evo, nemam vise strpljenja, sve me svrbi i strah me uostalom. Držite fige da prođe ok... 

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    14. Kolovoz 2014. 08:15

Marija draga drzim fige da sve prode ok. Iako vjerujem da hoce. Sretno i javi nam

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 08:40

Marija draga sretno .. Javi se cim mozes .. Bice sve ok

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 10:35

Marija..drži nam se draga :) valjda će ti pomoć doktori... i javi nam se

Lilica
    14. Kolovoz 2014. 11:06

sretno draga i javi nam se, drzim fige!! bit ce sve ok! 

Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 11:09

Marija tek sad vidim problem...ajde javi cim se vratis da se ne brinemo....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.