Dada, izgleda da je stvarno tako... Bas mi je to skroz čudno jer me je i liječnica upozorila da bih mogla imati jos veći zatvor nego inače. Ja se vec pripremila na hemeroide i koješta, kad ono sasvim suprotno...
Tea, ne brini, imam ja jos do termina-22. je... Tako da ne vjerujem bas da će uraniti... I nije mi stolica vise puta dnevno, nego samo jednom, u isto vrijeme
Darija, ja isto bas teško podnosim sparine... Nemam problema sa jelom, ali zato otežano dišem, kao da ne mogu udahnuti do kraja.. I isto sam na puno puno voća i tekućine, a sladoled mi je pod normalno svakih par sati...
Krešimir 19.08.2014. <3
Cure moje, ja vam odoh kod liječnika. Ne znam jos ni kojega niti ista, javit cu se na odjel, gdje idem ovih dana za ctg, pa cu vidjeti hoće li mi tko moci pomoći...
Naime, nakon jos jedne neprospavane noći, pojavio mi se osip po nogama, guzi, bokovima. Dakle, nisu samo strije sto me mučilo zadnjih dana. Koliko sam uspjela naći na netu, čini mi se da je u pitanju trudnički osip-PUPP. Ne bi trebalo biti nekih većih problema, ali evo, nemam vise strpljenja, sve me svrbi i strah me uostalom. Držite fige da prođe ok...
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija draga drzim fige da sve prode ok. Iako vjerujem da hoce. Sretno i javi nam
Marija draga sretno .. Javi se cim mozes .. Bice sve ok
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Marija..drži nam se draga :) valjda će ti pomoć doktori... i javi nam se
Marija tek sad vidim problem...ajde javi cim se vratis da se ne brinemo....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji