Marija ono je bilo sarkasticno receno
Ni ja bas nemam dobra iskustva s tom bolnicom. Mm pogotovo.
Al nijedna bolnica nije dobra kod nas tako da se moramo zadovoljit s onim s cim imamo.
Drzi se!
Ma jasno mi je da je bilo ironično, ali stojim iza toga da ima i dobrih djelatnika. Eto, npr ta liječnica koja me pregledala jutros, bas je bila brižna, i vidjela sam da joj je bilo stalo da si riješim taj problem, pa me zamolila da joj dođem od dermatologa da vidi i ona i čemu je riječ. Dok recimo jedna sestra tamo na odjelu... Pa pucala bih u nju koliko je žena bila bezobrazna sto mi mora vaditi krv u 10:15, a taman si je mislila ici kupiti burek ili sta vec... Ali eto, moraš istrpiti i dobro..
Krešimir 19.08.2014. <3
Joj, cure
Sad sam vec luda i ne znam sto vise isprobati. Znsm da je to uglavnom problem vecine trudnica ali ns znam da li bas ovako.Uglavnom, nemam probave uopce vec 20 dana, prije sam imala mozda jednom u 10 dana a sada pak ni to. Probala sam sve preparate koje mogu koristiti trudnice iz ljekarne, pijem topli donat ujutro, maslinovo ulje, sjemenke lana.jedem iskljucivo voce i povrce, izbjegavam slatko i nista ama bas nista ne pomaze.Nakon svega toga osjecam se ko bova.Ima li tko kakav prijedlog, da li se moze ici negdje privatno napraviti klistir ?Da li je uopce tko imao ili i a taj problem? Sad sam u 23.tt.
Malo sam podulji komentar napisala ali stvarno sam ocajna a dr.kad im se obratm za savjet, kazu ..."morate to regulirati, ne smijete toliko cekati" a rjesenja nemaju:-(
Da li si probala sa cepicima za guzu?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Imas u ljekarni kupiti mini klizmu koju si sama napravis.
Uz sve ovo ako pijes dosta vode fakat ne znam kak nemas stolicu.
Probava ti je koma draga moja
ili cepici kao sto tea kaze ili se nameci sljiva... meni od sljiva uvijek probava krene...
Laura 21.08.2014 :-*
I ja sam ti takoder na preporuku pila Dulphalac sirup .. Bas za kakicu ili sa cepicima ali cepice ne mnogo koristit jer bi ti se crjeva "navikla" na pomaganje.. Draga rjesi to pod hitno inace bi mogla dobit zapletaj crjeva..Trebala bi imat stolicu unutar 3dana i 3sata..Sretno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma koristila sam cepice i nista, samo mi bude jos veci pritisak i izadje samo voda, jela sam i kompote, suhe sljive, svasta, zbog toga pazim sto jedem ali ne pomaze. Mogu probati jos taj sirup, nemam sto izgubiti...stvarno sam ocajna, cim se dignem ujutro sam vec puna a da nisam nista ni jela
Da moras to brzo nekako rjesit da ne bi bilo opasnih posljedica pogotovo sad u trudnoci..A jel si dovoljno duboko gurnula cepic i pricekala barem 20min do pola sata?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijaŠ, bogme su te izvozali....ali barem nije nista strasno i dobila si kremice pa ce te, nadam se, sad manje svrbiti...
srećka, "aparaturu" za klizmu mozes kupiti ljekarni...bas mi je zao da se tako patis sa probavom, nadam se da ces to uspjeti rijesiti uskoro!
Sortiraj odgovore
Najstariji