Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra....
Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra....
Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra….
magnetska narukvica...
Laura 21.08.2014 :-*
Nalah...probaj s tigrovom.masti namazat to područje di te boli...izvana...
A što se ananasa tiče hvala na infu....ja ga volim jesti pogotovo svježeg ali budemo ga izbjegavali naredno vrijeme...
Pozdrav svima,
imam jedan problem. Nije baš eto ugodan, ali koja trudnica ima ugodne probleme Uglavnom, stalno čitam kako trudnice imaju problema sa zatvorom, a ja baš obratno! Na wcu sam valjda pet puta dnevno ako ne i više. Imam osjećaj da sve što pojedem odmah ode. Muž kaže da ne jedem za dvoje, ali da, znate već što, radim za dvoje
Jel imao tko sličan problem, ako se to uopće može nazvati problemom?
Pozdrav svima,
imam jedan problem. Nije baš eto ugodan, ali koja trudnica ima ugodne problemeUglavnom, stalno čitam kako trudnice imaju problema sa zatvorom, a ja baš obratno! Na wcu sam valjda pet puta dnevno ako ne i više. Imam osjećaj da sve što pojedem odmah ode. Muž kaže da ne jedem za dvoje, ali da, znate već što, radim za dvoje
Ma to ti je super !
Ja nikad nisam imala problema sa probavom, a pogotovo od kad sam trudna...idem na wc redovito po 2-3 puta dnevno...ne znam jel to " problem", ali mislim da nemas brige...bolje da je tako, nego da ne ides na wc po par dana i vise
Pozdrav svima,
imam jedan problem. Nije baš eto ugodan, ali koja trudnica ima ugodne problemeUglavnom, stalno čitam kako trudnice imaju problema sa zatvorom, a ja baš obratno! Na wcu sam valjda pet puta dnevno ako ne i više. Imam osjećaj da sve što pojedem odmah ode. Muž kaže da ne jedem za dvoje, ali da, znate već što, radim za dvoje
Meni to baš i nije nešto pozitivno,možda si pokupila neku bakteriju ili ti hrana ne odgovara,a proljev vodi ka dehidraciji koja nije dobra ni za tebe ni dijete,ja bih otišla liječniku opće prakse,za svaki slučaj.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji