Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Kolovoz 2014. 12:22

Nalah...probaj s tigrovom.masti namazat to područje di te boli...izvana... 
    A što se ananasa tiče hvala na infu....ja ga volim jesti pogotovo svježeg ali budemo ga izbjegavali naredno vrijeme...

Dea23
    12. Kolovoz 2014. 20:48

Pozdrav svima,

imam jedan problem. Nije baš eto ugodan, ali koja trudnica ima ugodne probleme  Uglavnom, stalno čitam kako trudnice imaju problema sa zatvorom, a ja baš obratno! Na wcu sam valjda pet puta dnevno ako ne i više. Imam osjećaj da sve što pojedem odmah ode. Muž kaže da ne jedem za dvoje, ali da, znate već što, radim za dvoje  Jel imao tko sličan problem, ako se to uopće može nazvati problemom?

Dea23
    12. Kolovoz 2014. 20:55

Imaš pravo, bolje van neg nutra! 

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:23

Dea blago tebi i Dariji. nije cool kad imaš zatvor pa te sve boli i štreca i slično...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.