Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 13:44

Anemicnost se moze u danu pogorsat..meni su tri puta kontrolirali krv ,, treci put kad sam se zalila na bolove pa mi je ustanovljeno upala bubrega i trebala krenut na terapiju i dan poslije rodila,ma nema nes bas posebno,pred kraj streptokok(meni nisu to radili) onda triple test ko zeli ali oko 16.tt onda oko 20tt provjera svih organa i slicno to je ono sta ja znam a ovak ti moras urin,krv,papa test,pa na onu klamidiju i to,krvna grupa ,,,, uhh koliko toga ima sad tek kuzim ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• srećka1
    02. Kolovoz 2014. 14:03

Krvnu grupu sam vadila i na pocetku za neke spolne bolesti i urinokulturu...A krvnu sliku treba cesce....pitam jer ja sam zbunjena a moja gin.jos i vise.....a valjda  cu napraviti sve sto trebam....

• srećka1
    02. Kolovoz 2014. 14:20

Ma da, bas se veselim 

DarijaZ
    02. Kolovoz 2014. 14:47

...cure, ja sam vadila kompletnu krvnu sliku samo na pocetku trudnoce...poslje mi to uopce nije spominjala....i urinokulturu sam radila 2 puta..i to je to...naravno, plus one standardne pretrage...misam imala nikakve tegobe ni smetnje pa je valjda mislila da ne trebam opet ic vadit krv..ne znam 

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 15:08

Darija pa meni su vadili 3 puta krvnu sliku,1 puta standarno da se vidi ,2 puta jer sam dosla sa bolovima pa su mi vadili krv i 3 put jer sam se zalila isto na bolove pa su mi sa 3 krvnom slikom ustanovili upalu bubrega ali sam dan poslike rodila..a ako se ti osjecas super onda nema potrebe za time draga :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie
    02. Kolovoz 2014. 15:14

Ja radim krvnu sliku svaka 4 tjedna na svoju ruku, nitko mi nije rekao, samo nazovem doktoricu opce prakse i kazem da mi posalje uputnicu radi kontrole, nije mi nikad nista rekla ni jedna... i svaka 4 tjedna privatno nosim urinokulturu...

MarijaŠ
    03. Kolovoz 2014. 19:08

Meni je radila krvnu sliku na samom početku, kada je rađena i provjera za krvnu grupu i ostalo sve, i sada prije tjedan dana, znači u 36. tjednu. Kao čisto radi kontrole svega. I pokazalo se da mi je željezo dobro palo (sa 19,8 na 10),pa mi je prepisala Heferol. Tako da... Pretpostavljam da nije češće rađena provjera jer se nisam na ništa žalila.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.