Tea i Luki, pogledao mi je krvne nalaze od pred 2 mjeseca, tada mi je zeljezo bilo ok . Sada moguce da je
palo, beba sad puno vise crpi ...dao mi je obradu kod hematologa, fizijatra, neurologa i kardiologa...dok to obavim vec cu i rodit
A pijem dosta tekucine i pazim da se ne umaram previse....a i curka je zivahna narociti zadnjih dva dana pa me usporava , ne dami ni spavat....ali neka najvaznije je da je ona dobro a mamica ce bit
Tea i Luki, pogledao mi je krvne nalaze od pred 2 mjeseca, tada mi je zeljezo bilo ok . Sada moguce da je
palo, beba sad puno vise crpi …dao mi je obradu kod hematologa, fizijatra, neurologa i kardiologa…dok to obavim vec cu i rodit
A pijem dosta tekucine i pazim da se ne umaram previse….a i curka je zivahna narociti zadnjih dva dana pa me usporava , ne dami ni spavat….ali neka najvaznije je da je ona dobro a mamica ce bit
Tako je I moj bio zivahan da sam se cudila ako on ikad spava, sad je miran ko bubica ali jak. Meni je na kraju trudnoce zeljezo jako palo, inace sam anemicna pa mi je dr bio dao neke tablete koje ja nisam pila. Mene znala odjednom uhvatiti muka kao da cu povratiti, onda bi gubila dah, jedva bi disala I na desetak sekundi bi ostala bez vida. Ili od secera ili od zeljeza, ili od jednog I drugog. Meni je pomogla kocka cokolade I casa vode, jer bas secer ne smijem. Puno srece :))

14.06.2014. L ♥
Srecka krvni nalaz se promjeni u danu a kamoli u 2mj..mislim da je to pocetak od kojeg treba krenuti tako je kod mene bilo krvi nalaz ok mjesec i pol poslije CRP jako povisen kao i leukociti,bakterija ko zivotinjsko carstvo,,hocu reci da ti se treba krvna slika provjerit,,a ovo ostalo boze pa dok se narucis za jedno vec ces rodit
Srecka krvni nalaz se promjeni u danu a kamoli u 2mj..mislim da je to pocetak od kojeg treba krenuti tako je kod mene bilo krvi nalaz ok mjesec i pol poslije CRP jako povisen kao i leukociti,bakterija ko zivotinjsko carstvo,,hocu reci da ti se treba krvna slika provjerit,,a ovo ostalo boze pa dok se narucis za jedno vec ces rodit
Ma da, imas pravo.To cu 1.i obaviti, to mi je i najlakse. Ja sam i prije bila anemicna ali mi se u par mjes.trudnoce bila popravila krv.slika.A svasta se moze u 2mj.dogoditi. U pravilu koliko cesto bi me ginek.trebala slati nakontrolu krvi?i da li trebam neke posebne pretrage raditi u odredenimm mjesecima trudnoce?

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anemicnost se moze u danu pogorsat..meni su tri puta kontrolirali krv ,, treci put kad sam se zalila na bolove pa mi je ustanovljeno upala bubrega i trebala krenut na terapiju i dan poslije rodila,ma nema nes bas posebno,pred kraj streptokok(meni nisu to radili) onda triple test ko zeli ali oko 16.tt onda oko 20tt provjera svih organa i slicno to je ono sta ja znam a ovak ti moras urin,krv,papa test,pa na onu klamidiju i to,krvna grupa ,,,, uhh koliko toga ima sad tek kuzim ..

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Krvnu grupu sam vadila i na pocetku za neke spolne bolesti i urinokulturu...A krvnu sliku treba cesce....pitam jer ja sam zbunjena a moja gin.jos i vise.....a valjda cu napraviti sve sto trebam....
Krvnu grupu sam vadila i na pocetku za neke spolne bolesti i urinokulturu…A krvnu sliku treba cesce….pitam jer ja sam zbunjena a moja gin.jos i vise…..a valjda cu napraviti sve sto trebam….
Ma budes,,bice to sve u redu za dva tjedna kad odete na 4D tamo ce vam i pokazati sve organe ,, najbitnije da je bebica dobro a drugo se vec stigne :D

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
...cure, ja sam vadila kompletnu krvnu sliku samo na pocetku trudnoce...poslje mi to uopce nije spominjala....i urinokulturu sam radila 2 puta..i to je to...naravno, plus one standardne pretrage...misam imala nikakve tegobe ni smetnje pa je valjda mislila da ne trebam opet ic vadit krv..ne znam
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji