Ivana ja sam kroz cijelu trudnocu imala zgaravicu,dosta su mi pomagali bademi kao sto kaze Dada i donat mg,,i nikako 2-3h poslije jela nisam lezala,a sto se tice Gastala popila sam ih par komada u trudnoci,prepolovila sam ih da ne bude kao previse a pomoglo mi je bas jako,gin mi je rekao da smijem ali normalno ne svaki dan :)
Probaj imat ceste ali male obroke to mi je jako pomagalo ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bila danas na pregledu i rekla dr. o svojim svakodnevnim nesvesticama, cak mi je i na utz.pozlilo a oni pojma nemaju od cega. U ovom rszdoblju trudnoce kao da ne bih trebala padat u nesvjest, poslali me na silne preglede ali dok ih obidjem vec cu rodit
Mene vec tjedan dana muci povremeni niski tlak, bude mi muka, znoj me obljeva, glava me pocne rasturat.... I to sam primjetila kad je jako sparno pred kisu. Al tu su i uzasne zgaravice, sve cesce mi je muka i povraca i se bez ikakvog razloga.
Ima li koja slicnih problema? Barem kaj se mucnine tice. Ja sam danas 33tt
Tea i Luki, pogledao mi je krvne nalaze od pred 2 mjeseca, tada mi je zeljezo bilo ok . Sada moguce da je
palo, beba sad puno vise crpi ...dao mi je obradu kod hematologa, fizijatra, neurologa i kardiologa...dok to obavim vec cu i rodit
A pijem dosta tekucine i pazim da se ne umaram previse....a i curka je zivahna narociti zadnjih dva dana pa me usporava , ne dami ni spavat....ali neka najvaznije je da je ona dobro a mamica ce bit
Srecka krvni nalaz se promjeni u danu a kamoli u 2mj..mislim da je to pocetak od kojeg treba krenuti tako je kod mene bilo krvi nalaz ok mjesec i pol poslije CRP jako povisen kao i leukociti,bakterija ko zivotinjsko carstvo,,hocu reci da ti se treba krvna slika provjerit,,a ovo ostalo boze pa dok se narucis za jedno vec ces rodit
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji