Slijedeći tjedan bi trebalo biti ok. Ali i mene ova sparina ubija.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja zatvorim sve prozore i klima na 25 tak da vec danima ne znam kak je vani... Danas izasla samo krv vaditi i skoro crkla od sparine a nije cak ni toplo
joj krafnice... nadam se da će te vrijeme poslužiti, trebalo bi :) to nevrijeme i mene malo brine, ne volim kad onako baš jako munje sijevaju... a možda nas u unutrašnjosti zaobiđe... najavljivali su od jutra pa je do sad ok...
dobro da sam napisala da nas možda zaobiđe...sad pogledah kroz prozor kad ono s jedne strane crnilo da crnije ne može biti... užas jedan
Jako tesko trudna 7 tjedana i uzasne mucnine i vrtoglavice,jedva podnosljivo. Ako itko ima nesto provjereno da ih malo ublazim nek odgovori.hvala unaprijed :)
....kod mene se zacrnilo, i sad cekam da pljusne....vjerojatno ce uskoro s obzirom da sam objesila ves van da se susi
Inace, i mene ove sparine ubiju..nist mi se neda.... Jedem puno lubenice iz friđa, pijem litre i litre vode, otvorila sam si sve prozore u stanu da mi bude propuh, i ne idem van osim ako ne moram...a moram jer moram pesa prosetat
E da! I skuzila sam da mi za naotecena stopala pomaze lavor hladne vode u kojem mocim noge na vecer, i lagana masaza stopala nakon toga...na moru mi je pomagalo plivanje i hladno more, ovo mi je sad alternativa..
ja ih nisam imala, prijateljica je imala jako teska prva tri mjeseca, a jedino sta je mogla unijet u organizam a da nije izbacila van je bila ona kiselina od krastavaca, znam da zvuci grozno, al kad si nemres pomoc, probas bilo kaj...
sanela probaj caj od mente...samo tako bez secera i bez limuna...meni je malo znao ublaziti mucnine...
sanela probaj caj od mente…samo tako bez secera i bez limuna…meni je malo znao ublaziti mucnine…
I meni! Jedino sam to pila prva 3 mjeseca kad mi je bilo muka! I mineralnu vodu! Doduse, ja nisam imala one grozne mucnince popracene povracanjem, ali caj od mente mi je pomogao...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji