Jako tesko trudna 7 tjedana i uzasne mucnine i vrtoglavice,jedva podnosljivo. Ako itko ima nesto provjereno da ih malo ublazim nek odgovori.hvala unaprijed :)
....kod mene se zacrnilo, i sad cekam da pljusne....vjerojatno ce uskoro s obzirom da sam objesila ves van da se susi
Inace, i mene ove sparine ubiju..nist mi se neda.... Jedem puno lubenice iz friđa, pijem litre i litre vode, otvorila sam si sve prozore u stanu da mi bude propuh, i ne idem van osim ako ne moram...a moram jer moram pesa prosetat
E da! I skuzila sam da mi za naotecena stopala pomaze lavor hladne vode u kojem mocim noge na vecer, i lagana masaza stopala nakon toga...na moru mi je pomagalo plivanje i hladno more, ovo mi je sad alternativa..
ja ih nisam imala, prijateljica je imala jako teska prva tri mjeseca, a jedino sta je mogla unijet u organizam a da nije izbacila van je bila ona kiselina od krastavaca, znam da zvuci grozno, al kad si nemres pomoc, probas bilo kaj...
sanela probaj caj od mente...samo tako bez secera i bez limuna...meni je malo znao ublaziti mucnine...
Laura 21.08.2014 :-*
Meni je tako grozno kad su ove sparine, ne spavam, ne jedem, ne da mi se pričati... A nas u Slavoniji stalno nekako zaobilazi kiša, pa se nemamo kako ni rashladiti... Valjda će pljusnuti malo, pa da bude lakše ... Ili ne pada jer se ispadala prije 3 mjeseca kad su poplave bile
Uglavnom, valjda ćemo sve skupa izdržati...
Krešimir 19.08.2014. <3
Curke, kak da si pomognem...? Jucer sam osjetila ostru bol u desnoj preponi koja se siri u nogu tak da ne mogu ni hodati! A kaj je gore, ni danas ne popusta, ne boli me jedino kad lezim... Uzas, sutra budu mi valjda i stake trebale jer doskovce mi vec i suze krenu kad koracam (tocnije pokusavam jer sepam)!
Heeeelppp....?
To ti je normalno, vec smo negdje spominjale tu bol bas u desnoj strani, mene je drzalo 2 dana pa popustilo... Jedino kaj ja i inace pijem normabel i spasmex pa mozda i od toga prije popusta... Valjda se beba namjestila tako
Cure moje ja muku mucim sa zgaravicom cijeli dan, nista ne pomaze :(
Ima li koja neko rjesenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji