Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    30. Srpanj 2014. 14:14

nemoj mi to govorit, znaci da bu i do mene brzo doslo :/

• Sanela2
    30. Srpanj 2014. 14:17

Jako tesko trudna 7 tjedana i uzasne mucnine i vrtoglavice,jedva podnosljivo. Ako itko ima nesto provjereno da ih malo ublazim nek odgovori.hvala unaprijed :)

DarijaZ
    30. Srpanj 2014. 14:19

....kod mene se zacrnilo, i sad cekam da pljusne....vjerojatno ce uskoro s obzirom da sam objesila ves van da se susi 

Inace, i mene ove sparine ubiju..nist mi se neda.... Jedem puno lubenice iz friđa, pijem litre  i litre vode, otvorila sam si sve prozore u stanu da mi bude propuh, i ne idem van osim ako ne moram...a moram jer moram pesa prosetat 
    E da! I skuzila sam da mi za naotecena stopala pomaze lavor hladne vode u kojem mocim noge na vecer, i lagana masaza stopala nakon toga...na moru mi je pomagalo plivanje i hladno more, ovo mi je sad alternativa..

krafnica
    30. Srpanj 2014. 14:20

ja ih nisam imala, prijateljica je imala jako teska prva tri mjeseca, a jedino sta je mogla unijet u organizam a da nije izbacila van je bila ona kiselina od krastavaca, znam da zvuci grozno, al kad si nemres pomoc, probas bilo kaj...

Tina0208
    30. Srpanj 2014. 14:27

sanela probaj caj od mente...samo tako bez secera i bez limuna...meni je malo znao ublaziti mucnine...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    30. Srpanj 2014. 14:59

Meni je tako grozno kad su ove sparine, ne spavam, ne jedem, ne da mi se pričati... A nas u Slavoniji stalno nekako zaobilazi kiša, pa se nemamo kako ni rashladiti... Valjda će pljusnuti malo, pa da bude lakše ... Ili ne pada jer se ispadala prije 3 mjeseca kad su poplave bile 
    Uglavnom, valjda ćemo sve skupa izdržati...

Krešimir 19.08.2014. <3

30. Srpanj 2014. 19:31

Curke, kak da si pomognem...? Jucer sam osjetila ostru bol u desnoj preponi koja se siri u nogu tak da ne mogu ni hodati! A kaj je gore, ni danas ne popusta, ne boli me jedino kad lezim... Uzas, sutra budu mi valjda i stake trebale jer doskovce mi vec i suze krenu kad koracam (tocnije pokusavam jer sepam)!
    Heeeelppp....?

Boobie
    30. Srpanj 2014. 19:46

To ti je normalno, vec smo negdje spominjale tu bol bas u desnoj strani, mene je drzalo 2 dana pa popustilo... Jedino kaj ja i inace pijem normabel i spasmex pa mozda i od toga prije popusta... Valjda se beba namjestila tako 

ivanahaha
    31. Srpanj 2014. 23:14

Cure moje ja muku mucim sa zgaravicom cijeli dan, nista ne pomaze :(
    Ima li koja neko rjesenje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.