Srećka, meni se to još nikad nije dogodilo, ali kao što i cure kažu - samo ti pitaj doktore. Ipak su oni tu stručni.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
djevojke, da vam se izjadam malo. ovih dana imam osjecaj ko da mi je tesko i zivjet. sparina me ubije, prevlacim se izmedu kreveta, kauca i stolca, a pomicem se ko krepana kokos. stvarno se trudim da pijem puno tekucine i da jedem laganu hranu u manjim kolicinama vise puta, al svejedno nemrem nikam. kad se istusiram pola sata sam ok i onda opet isto....
kak vi prezivljavate ovo vremensko ludilo?
joj krafnice i mene te sparine ubijaju... jučer i prekjučer sam bila u gradu dopodne pješice i mislila sam da ću krepat dok nisam do svojih došla... i sad sam rekla...kad god je tak sparno ja smanjujem izlaske iz kuće maksimalno... i nadam se da će kiša pasti i malo nas rashladiti
vele veceras nevrijeme neko, da bu dosta opasno. citam na moru jos sinoc krenulo, pol gradova pod vodom :S a ja svadbu imam za 10 dana, samo mi jos treba da me vrijeme zaje*ava
Slijedeći tjedan bi trebalo biti ok. Ali i mene ova sparina ubija.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja zatvorim sve prozore i klima na 25 tak da vec danima ne znam kak je vani... Danas izasla samo krv vaditi i skoro crkla od sparine a nije cak ni toplo
joj krafnice... nadam se da će te vrijeme poslužiti, trebalo bi :) to nevrijeme i mene malo brine, ne volim kad onako baš jako munje sijevaju... a možda nas u unutrašnjosti zaobiđe... najavljivali su od jutra pa je do sad ok...
dobro da sam napisala da nas možda zaobiđe...sad pogledah kroz prozor kad ono s jedne strane crnilo da crnije ne može biti... užas jedan
Sortiraj odgovore
Najstariji