I meni je bilo samo s desne i mislila sam da je slijepo crijevo pa mokracnovod al urin je ok a kad pritisnem lijevo ne boli me nista (slijepo crijevo stisnes lijevo a boli desno). I na kraju proslo samo.
Joj još samo tjedan dana i more i plivanje... Mislim da ću se preporoditi.. Baš mi bude teško. A mala me stalno lupa sa desne strane nikak se nemrem namjestiti... Još samo tjedan dana, još samo tjedan dana...
Joj još samo tjedan dana i more i plivanje… Mislim da ću se preporoditi.. Baš mi bude teško. A mala me stalno lupa sa desne strane nikak se nemrem namjestiti… Još samo tjedan dana, još samo tjedan dana…
Hehe, izgovaraj si to kap mantru - "još samo tjedan dana... "... Naravno da ćeš se preporoditi. Meni će baš faliti more ove godine, ali eto nije bilo baš prilike da odemo...
Ja opet jutros muku mučim sa grčem u listu. Srećom pa je MM bio kraj mene, pa me odmah izmasirao malo (nogometaš, pa zna već te fore gdje i kako stisnuti). Ali kako se samo jadan trgnuo kad sam mu viknula ime, mislio je da su trudovi... Hahahaha. Jadan...
Krešimir 19.08.2014. <3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Meni je od kad sam došla iz bolnice sve samo teško, užasno se brzo umaram i stalno mi tlak pada, a ne mogu biti na miru. Neću glumiti invalida i ne znam kakvog bolesnika, al meni je stvarno teško, još je i vrijeme takvo šugavo. Baš sam jadna jer se tak nikak osjećam :/
Meni je od kad sam došla iz bolnice sve samo teško, užasno se brzo umaram i stalno mi tlak pada, a ne mogu biti na miru. Neću glumiti invalida i ne znam kakvog bolesnika, al meni je stvarno teško, još je i vrijeme takvo šugavo. Baš sam jadna jer se tak nikak osjećam :/
Draga, normalno je da te je ležanje u bolnici dodatno iscrpilo...Ako ne toliko fizički, onda psihički.
I nisi invalid ako nešto radiš sporije,ili se brže umaraš. Odmjeri si što i koliko možeš i samo polako,bez forsiranja. Sve se stigne...
Krešimir 19.08.2014. <3
Hej, drage moje mamice i buduce mamice da li se tko susretao s nesvjesticama u trudnoci i to razlicitim djelovima dana? Ne mislim na mucnine nego bas ono crnilo i fusenje u nesvjes?ja sam u 21.tj.trudnoce i zadnjih 15.-ak dana barem jednom dnevno mi se to dogodi .nije nizak tlak, nije nesvjestica od gladi ili dehidracije jer zaista puno pijem...prije nego me zo uhvati osjetim pritisak u glavi, ledjima i u trbuhu dole...sad me je vec pomalo strah bilo gdje ici sama
Hej, drage moje mamice i buduce mamice da li se tko susretao s nesvjesticama u trudnoci i to razlicitim djelovima dana? Ne mislim na mucnine nego bas ono crnilo i fusenje u nesvjes?ja sam u 21.tj.trudnoce i zadnjih 15.-ak dana barem jednom dnevno mi se to dogodi .nije nizak tlak, nije nesvjestica od gladi ili dehidracije jer zaista puno pijem…prije nego me zo uhvati osjetim pritisak u glavi, ledjima i u trbuhu dole…sad me je vec pomalo strah bilo gdje ici sama
Meni se nije to nikada desilo,,bas mi je zao sta ti se to desava,jer tako lako mozes pasti i ozbiljno se ozljediti i ne daj boze bebu,jesi potrazila pomoc doktora? Mislim da to nije za igrat se draga,,nadam se da ce ti netko pomoci ,, cuvaj se

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja sam upravo to dozivjela jucer...ali problem je u tome sto sam ja imala trud pa je valjda normalno... samo najednom crnilo pred ocima,obasipao me hladan znoj i mislila sam da cu povratit...
svakako se posavjetuj s doktorom u vezi toga jer mi to bas nije normalno obzirom da si daaaleko do trudova i poroda...
Laura 21.08.2014 :-*
Rekla sam to ginek.ona ne zna od cega bi to moglo biti, poslala me na rijecku polikliniku na obradu i misljenje kod dr.Petrovica...dr.tjedan cu se naruciti pa se nadam da ce utkriti uzrok tome. Ipak je to tek 5.mj. sto ce biti kasnije, pomalo me strah kao i da se negdje sama ne skljokam....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji