Meni je od kad sam došla iz bolnice sve samo teško, užasno se brzo umaram i stalno mi tlak pada, a ne mogu biti na miru. Neću glumiti invalida i ne znam kakvog bolesnika, al meni je stvarno teško, još je i vrijeme takvo šugavo. Baš sam jadna jer se tak nikak osjećam :/
Hej, drage moje mamice i buduce mamice da li se tko susretao s nesvjesticama u trudnoci i to razlicitim djelovima dana? Ne mislim na mucnine nego bas ono crnilo i fusenje u nesvjes?ja sam u 21.tj.trudnoce i zadnjih 15.-ak dana barem jednom dnevno mi se to dogodi .nije nizak tlak, nije nesvjestica od gladi ili dehidracije jer zaista puno pijem...prije nego me zo uhvati osjetim pritisak u glavi, ledjima i u trbuhu dole...sad me je vec pomalo strah bilo gdje ici sama
ja sam upravo to dozivjela jucer...ali problem je u tome sto sam ja imala trud pa je valjda normalno... samo najednom crnilo pred ocima,obasipao me hladan znoj i mislila sam da cu povratit...
svakako se posavjetuj s doktorom u vezi toga jer mi to bas nije normalno obzirom da si daaaleko do trudova i poroda...
Laura 21.08.2014 :-*
Rekla sam to ginek.ona ne zna od cega bi to moglo biti, poslala me na rijecku polikliniku na obradu i misljenje kod dr.Petrovica...dr.tjedan cu se naruciti pa se nadam da ce utkriti uzrok tome. Ipak je to tek 5.mj. sto ce biti kasnije, pomalo me strah kao i da se negdje sama ne skljokam....
bolje nemoj nikud ici sama i nemoj vozit sama jer ti to moze doci bilo kada...cuvaj bebu i sebe do obrade pa ces vidjeti sto ce ti oni reci dalje...
Laura 21.08.2014 :-*
Slazem se u potpunosti s Tinom ti lijepo u krevetic a muz neka te sluzi
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam na savjetu i podrsci, morat cu se malo primirit dok ne bude bolje a muzic na brodu pa me nema tko sluzit ali izdrzat cu jos malo jer uskoro dolazi
a do onda lagano...u petak idem na utz pa se nadam da ce s bebom biti sve ok i da cu saznati spol.javim...
Srecka nisam znala za muza nadam se da se barem brzo vraca? Drzim figice da saznas spol i svakako nam javi
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji