Draga Beag sve je pocelo bit normalno u toj trudnoci joj ja evo mucim muku sa kontrakcijama od 30 tj sad sta da ti vise kazem ali hvala Bogu na kraju sam pa vise mi je svejedno svaki dan neka nova bol
Mene također zna zaboljeti sa desne strane, ali ne prepona, nego baš kao donji dio trbuha... I to samo ako pretjeram sa šetnjom... To sam baš primjetila, pa se sad kontroliram koliko šetam. I mislim da je sve to normalno...
Krešimir 19.08.2014. <3
....mene vam je zadnjih par dana pocelo ludjacki probadati u rodnici....ono, kao da mi je netko zabio iglu dole...bas jako neugodno! Napravim 2 koraka i presjece me....
I primjetila sam da su mi pocele kontrakcije,uglavnom na vecer kad legnem....kratko traju, ali zadnje 2 noci s budim jer me sve nesto steze i boli kao da cu dobit mengu...
Ocito mi se tijelo priprema, al nekak mi to rano
..do sad ni kod mene nije bilo toliko intenzivno da sam se budila, al evo zadnjih par noci me probudilo....ne traje dugo, al ocito dovoljno dugo da me razbudi....
Ja sam sad 34 + 2, sve si nekak mislim, ma rano je to....al opet, i nije
Mene isto muče grčevi u nogama (listovima)... Istina da ja baš ne uzimam Mg redovito, ali baš me strefilo nočas. I obično bude samo jedna noga, ali noćas su bile obje - prvo jedna pa druga. Imam totalan muskulfieber. I leđa me bole... I mala me non-stop lupa pod rebra.... Ma sva sam jadna - ko neka bakica klimava...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
lakse mi je kad cujem da se to i vama dogada...
i meni je to u donjem dijelu trbuha s desne strane, iznad prepone.. al mislim si kak se ne sire ligamenti s lijeve strane, uvijek je ta bol s desne :/
vidim da spominjete setnje, ne znam kak vi, ali mene jako umaraju, i noge me bole i taj zivac koji ide iz kuka do lista na desnoj nozi vec mjesecima isto + bol u donjem dijelu leda... bas mi je tesko hodati.. stalno sam mislila da ce to proci, ali evo kako je pocelo od 2.mj.t. tako je i sada u 7.mj.t.
jedva cekam more, mozda mi plivanje malo pomogne!
uhhh teska je ta trudnoca
I meni je bilo samo s desne i mislila sam da je slijepo crijevo pa mokracnovod al urin je ok a kad pritisnem lijevo ne boli me nista (slijepo crijevo stisnes lijevo a boli desno). I na kraju proslo samo.
Joj još samo tjedan dana i more i plivanje... Mislim da ću se preporoditi.. Baš mi bude teško. A mala me stalno lupa sa desne strane nikak se nemrem namjestiti... Još samo tjedan dana, još samo tjedan dana...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji