Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    18. Srpanj 2014. 11:05

cloudy ni ja ti nisam imala ni jednu striju do negdje 35tt...tada su samo kak i Marija veli izbile preko noci... nije jako,ali za moje oko dovoljno da smeta...
    inace se od kad mi je trbuh poceo rasti obavezno mazem onim losionom od Palmers-a iz dm-a protiv nastanka strija...
    ako ti je sudeno neces ih zaobici...

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    18. Srpanj 2014. 11:35

Ja nisam imala strije na trbuhu u prvoj, a zasad ni u drugoj. A izgledam ogromno. Nije pravilo ak se mažeš da ih nećeš dobiti, ni obrnuto. Mislim, mazanje ne može odmoći, ali nije nužno ni neka pomoć. To je do kože (genetika je opet u igri)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 11:49

a gle...meni je definitivno strije jaaako ublazilo mazanje... moja mama je sva bila popucala i po cijelom ih trbuhu ima,a i inace imam jako suhu i osjetljivu kozu tako da svakako pripisujem mazanje da mi ih je uvelike ublazilo...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    18. Srpanj 2014. 12:08

Ne znam što reći na to što kažeš Iskrice da je genetika u igri... Moja mama je rodila nas 3 sestre i niti u jednoj trudnoći nije dobila niti jednu striju. Možda su tatini geni 
    Ja sam se mazala isto od početka i to sa Biobaza Mama i sa Plamer's maslacem baš koji sprječava nastanak strija, ali su mi se pojavila kao i Tini u 35. tjednu... Nije ni kod mene sad nešto jako strašno, ali ja ih vidim... Ali me ne opterećuje to ni najmanje. Znam da tako mora biti i ne mogu ništa poduzeti..

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    18. Srpanj 2014. 12:35

cure ja imam strije od prije kako sam se naglo zdebljala. i od početka trudnoće sam mazala da ih više ne dobijem i svejedno su izbile van. mislim da je to genetika i koliko ti je koža elastična..

beag
    22. Srpanj 2014. 08:42

Imam novi problem, po noci me probudi neka tupa bol u trbuhu iznad desne prepone, tako vec danima, najprije se pojavljivala samo kad lezim na boku, a sada i kada sam na ledima... traje kratko, ali moram se okrenuti na dr.stranu ili cak ustati da prode..

sad sam u 30.tjednu, a slicno mi se dogadalo u pocetku pa i sada to nekako pripisujem rastezanju maternice, ligamenata i sl,

je li netko imao slicno iskustvo??

Iskrica1347
    22. Srpanj 2014. 08:48

Beag - vjerojatno je priprema za porod i rastezanje ligamenata. Ja se ne bih brinula. Mene zna zaboliti mišić kad se zakašljem ili krivo namjestim..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beag
    22. Srpanj 2014. 08:56

ah da, i ja mislim da je to, ali opet ne mogu da me malo ne brine.. uvijek je s iste strane pa mislim da nisu mokracni kanali :/

i to mi se dogada, kad kihnem zaboli me dio ispod rebara ili ako dugo lezim na jednoj strani probudim se s istom boli...

Lilica
    22. Srpanj 2014. 10:18

beag ne brini, mene vec dugo zateze desna prepona i siri se bol oko nje, bas takva tupa. rekla sam doktoru i reko je da je to sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.