Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 13:31

Iskrica, i ja sam to primjetila kad sam u suknji ili haljini. Inače uopće nisam imala jaka bedra pa nisam to ni primjećivala, ali sad me zna isto malo nadražiti ako duže hodam to trljanje kože... Ne toliko da se moram mazati, ali znam o čemu pričaš. 
    piper, mislim da će ti koristiti masaža... Meni samo otiču prsti, nisam primjetila do sada da su trnuli...

Meni su se pojavile i strije. I to preko noći, ne lažem. Na donjem dijelu trbuha, nešto malo na kukovima, i na prednjoj strani bedara... Baš me iznenadilo. A što ću sad, tako mora biti? I da, BTW, mazucala sam se cijelu trudnoću s kremom protiv nastanka strija i maslacem za tijelo, i eto. Dođe mi da sad i jedno i drugo šutnem u kantu za smeće.

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 13:33

joj marija nemoj..... pitaj se kakve bi tek bile da se ne mazes.... nikad nemres znati...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 14:09

slazem se,a ublazila ih sigurno jesi...

antonio
    17. Srpanj 2014. 15:25

Ja se nisam sa nicim mazala osim bradavice sa bekutanom ali nisam dobila niti jednu striju

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 16:32

a tvoja koza je vec imuna....

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 09:03

eh pa da...zato smo tu...nadam se da danas neces ni pomislit na plakanje...

cloudy
    18. Srpanj 2014. 10:47

sad ste me uplašile s tim strijama... ja ih još nemam iako mi se trbuh lijep vidi (14 tjedan) ... mazuckam se kad se sjetim, odnosno kad me zasvrbi trbuh navečer i to s nekim balea mlijekom za tijelo... nekak se nadam da će me i zaobić ... vidim da bradavice spominjete...mene znaju svrbiti i to isto navečer pogotovo nakon tuširanja, ali to dragi riješi sa svojim prsima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.