i dalje isto, pogotovo sad kod ovih promjena vremena!!
sjednem i cekam da se tlak povisi, jedino sto popijem casu hladne vode.
u biti najvise uzivam kad kisa pada :/ zalosno za rec usred ljeta, ali tak je.
a sto se tice nogu, mm mi kupio masazer za noge, onu kadicu i mogu vam rec da nije lose, istina da se osjecam ko baba dok sjedim i namacem noge u tome, ali lijepo ih opusti! :)
joj i mene muce otekline...nista mi nije splasnulo,a noge me booole za poludit... ja se i u japankama cak lose osjecam jer su mi gleznjevi totalno katastrofalni...
Laura 21.08.2014 :-*
Meni se otekline pojave samo kad je vani jako vruće a ja sam dugo na nogama! I obično mi najviše naoteknu nožni prsti
5ra ;)
meni prsti ne,nego gleznjevi... za poludit...
a zanimljivo je to kaj do prije tjedan-dva nisam imala nikakvih problema s time...
Laura 21.08.2014 :-*
…nisam obracala paznju kad se pojave otekline, al vjerujem da je vise kad je vani vruce....ali ja se i budim svako jutro s naotecenim stopalima....
Nisu mi naoteceni cak ni prsti na nogama ni gleznjevi, vec smo jastucici na stopalima i bas me boli...pocela sam R traziti da mi masira stopala svaku vecer, nije mi nista bolje, osim sto mi bas lijepo pase...
Jel da probam neki caj piti za izbacivanje viska vode , jel pio netko nesto za to?
da Tina baš smo bile bez tih problema kolko se sjećam...al nema veze slatke su to tegobe!!!
Darija zato te i boli jer ti se tu najviše stopalo savija kad hodaš. Možda ti je to zbog vremena ili cirkulacija a ne voda.!?
Ja nisam pila nikakve čajeve jedino sad zadnjih tjedan dana pijem čaj od lista maline jer navodno on olakšava porod...pa ajde da si pomognem.
da Tina baš smo bile bez tih problema kolko se sjećam…al nema veze slatke su to tegobe!!!Darija zato te i boli jer ti se tu najviše stopalo savija kad hodaš. Možda ti je to zbog vremena ili cirkulacija a ne voda.!?
Ja nisam pila nikakve čajeve jedino sad zadnjih tjedan dana pijem čaj od lista maline jer navodno on olakšava porod…pa ajde da si pomognem.
Ma nemam pojma kaj bi moglo bit...nisam nikad imala problema s cirkulacijom, kak da sad znam jel to cirkulacija ili ne ?
A nist, bum izdrzala jos tih 7 tjedana , kaj sad?!
5ra ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji