Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    16. Srpanj 2014. 18:04

meni prsti ne,nego gleznjevi... za poludit...
    a zanimljivo je to kaj do prije tjedan-dva nisam imala nikakvih problema s time...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    16. Srpanj 2014. 18:08

nisam obracala paznju kad se pojave otekline, al vjerujem da je vise kad je vani vruce....ali ja se i budim svako jutro s naotecenim stopalima....
    Nisu mi naoteceni cak ni prsti na nogama ni gleznjevi, vec smo jastucici na stopalima i bas me boli...pocela sam R traziti da mi masira stopala  svaku vecer, nije mi nista bolje, osim sto mi bas lijepo pase...

Jel da probam neki caj piti za izbacivanje viska vode , jel pio netko nesto za to?

5ra3
    16. Srpanj 2014. 18:20

da Tina baš smo bile bez tih problema kolko se sjećam...al nema veze slatke su to tegobe!!! 

Darija zato te i boli jer ti se tu najviše stopalo savija kad hodaš. Možda ti je to zbog vremena ili cirkulacija a ne voda.!?
    Ja nisam pila nikakve čajeve jedino sad zadnjih tjedan dana pijem čaj od lista maline jer navodno on olakšava porod...pa ajde da si pomognem.

5ra ;)

Tina0208
    16. Srpanj 2014. 18:27

caj od lista maline?? gdje to ima za kupit??

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 07:23

Meni su isto počele otekline prije nekih 2 tjedna. I to uglavnom prsti na rukama krajem dana, ili ako dugo držim ruke opuštene prema dolje. Za gležnjeve nisam baš nešto posebno primjetila, iako mi se nekad ocrtavaju remenčići sandala kad ih skinem, hihihihi. A o prstićima na nogama da ne pričam, oni su baš nateknuti... Nekad me MM izmasira, ali mi se čini da to baš ne pomaže, ali mi je fino pa se pravim da pomaže.

Osim toga, pojavio mi se još jedan problem. Od puberteta imam skoliozu, i često su me znala boliti leđa, ali sam se nekako već naučila nositi s tim.Sad se naravno situacija pogoršala. Počela me boliti križa, i to samo lijeva strana, nekad se ne mogu ustati od boli, dok se malo ne razgibam, onako boli ori svakom udisaju... Znam da nema pomoći tome, ali vam se moram malo potužiti...

Krešimir 19.08.2014. <3

piper
    17. Srpanj 2014. 07:41

Jel ima neka od vas problema sa trnjenjem prstiju na rukama??? Meni vec par dana bas dosta utrnu i jedva ih savijem...ja sam to pripisala vrucinama jer mi onda i nateknu pa da ih zbog toga nemogu savit

Iskrica1347
    17. Srpanj 2014. 09:23

Ja imam još jednu trudničku tegobu. Naime, jučer sam dosta hodala. U suknji. I bedro tare o bedro. Naravno, ja se znojim i inače prilično po vrućinama a di neću sada. I sada se moram mazati sudokremom kao da sam mala beba.. Ufff, al peče...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.