uf...pa zar smo sve natekle.... ja sam isto jucer bila cijeli dan na nogama... ali nije mi proslo preko noci...izgleda da ni nece...
Laura 21.08.2014 :-*
Meni su natekli prsti na rukama jučer, pa sam skidala prstenje. Mislim da nisam sada natečena, ali nisam ziher jer sam zaboravila prstenje vratiti nazad. Mislim da je to do ovog šugavog vremena.
Meni su natekli prsti na rukama jučer, pa sam skidala prstenje. Mislim da nisam sada natečena, ali nisam ziher jer sam zaboravila prstenje vratiti nazad.Mislim da je to do ovog šugavog vremena.
Ja isto jučer poskidala... čini mi se isto da mi ruke nisu još splasnule, a bome ni noge. Izgledaju kao stupovi. Valjda neće ostati takvi do kraja. Imam osjećaj da su mi i prstići na stopalima natekli.
Ima li koja iskustva sa pojavom proširenih vena u trudnoći? Toga me nekako strah, jer ih je moja mama dobila u trudnoćama, a liječnica mi je rekla da može biti nasljedno. Ne znam kad se pojavljuju, ili je to isto individualno?
MalaMuca, znaš da je tlak opasan u trudnoći. I inače, ali u trudnoći posebice... Budi dobra, miruj, i bit će već sutra bolje...
Krešimir 19.08.2014. <3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Mene danas opet tlak zeza. Doslovno ne mogu nikud, u glavi mi je odvratan pritisak i to sve radi ovog vremena. Imala sam tolko planova za danas i sve, al sad nikaj od toga. Nadam se da mi se do navečer bude smirilo.
Meni nisu ni kroz noć splasnule otekline na nogama,a nožni prsti su mi ko njoki!
Ruke mi ne natiču,bar ne još...prsten je još uvijek na ruci!!!
5ra ;)
Uf cure moje meni su noge kao balvani i isti su i dan i noc a prsti u ruku isto su mi se nabumbali.,a od ovog ludog vremena nemogu se kretat zapusem se kao neka starica jedva hodam kod nas je do podne padala kisa i sad je za crknut sparina i nemozes disati
ni ja ne podnosim ovu vrucinu, sparinu i promjene vremena!
u zadnjih tjedan danas posebno, skoro svaki dan mi bude lose u nekom trenutku, tlak mi padne, ali prvi ( sistolicki ) bude malo visi, a drugi ( dijastolicki ) nizak.. npr., danas 130/55
i prije sam imala problema sa niskim tlakom, ali bi oba bila niska, ovo je skroz neobicno i ne znam kako da si pomognem.. doruckovala sam, popila kavu, opet jela i odjednom zum... ruke se tresu i slabo mi...
imate li slicna iskustva, sto napraviti u tom slucaju??
Beag, nadam se da si uspjela rijesiti problem sa tlakom... Moj tlaj je uvijek bio i ostao normalan , školski, pa ne znam kak da ti pomognem...
...cure, sto sa naotecenim nogama.....???
Nisu mi naoteceni gleznjevi, vec stopala....bas me bole, najudobnije mi je u japankama jer me onda nista ne steze... Drzanje nogu na povisenom ne pali...
Beag, nadam se da si uspjela rijesiti problem sa tlakom… Moj tlaj je uvijek bio i ostao normalan , školski, pa ne znam kak da ti pomognem…
…cure, sto sa naotecenim nogama…..???
Nisu mi naoteceni gleznjevi, vec stopala….bas me bole, najudobnije mi je u japankama jer me onda nista ne steze… Drzanje nogu na povisenom ne pali…
Jaoooo, tocno znam o cem pricas....stopala su mi za dva broja veca a prsti ko debeli cevapi...
Ja to donekle smirim tako da otusiram noge sa naizmjence toplom i hladnom vodom pa onda legnem na pol sata... Ne prodje skroz ali olaksam si bar malo.
Nego...meni se pojavile plave fleke po nogama...cini se da su mi vene poludjele...msm, nisam sigurna jel to od toga ali znam da se udarila nisam da bi mi poplavilo! Uzas....
I meni se zadnjih par tjedana javili problemi s niskim tlakom. A i noge mi počele oticati pa sam kupila one kompresivne čarape, navodno bi trebale pomoći i kod niskog tlaka (to mi je zapravo prioritet jer više ne znam kako da ga dignem).
Nosim ih po doma, bilo bi mi prevruće u njima vani (imaju 70DENa). Baš me zanima hoće li imati kakav efekt!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji