Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    07. Srpanj 2014. 08:50

Mene zadnjih dana i dalje žgaravica pere. Čak možda i više nego inače. A i mjehur mi je non stop pun. Čini mi se da bebicu nosim niže nego P pa me valjda više stišće.. A da ne velim da se ponekad osjećam kao da mi je trbuh napeti bubanj koji samo što se ne raspukne... A i vruuuuuućeeeee mi jeeeeee.....

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ivanahaha
    07. Srpanj 2014. 13:14

Mene danas doslovno sve boli i grozno mi je :(
    Kosti i zglobovi svi, uzas, pokusala s masazom, no to omaze samo nakratko, ne znam sta bi vise sa sobom.. Popila sam lupocet sad i legla, mozda pomogne :/

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 18:29

mislim da su mene pocele mucit otekline na nogama...danas sam cijeli dan na nogama i sad ih doslovce vise ne osjecam...
    a ja sam mislila kako ce mene to zaobici....hjoooj

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    07. Srpanj 2014. 19:11

Tina probaj u manjim razmacima sjesti i podignuti noge na poviseno...meni to malo smanji napetost u nogama a otoci mi splasnu tek navecer u toku spavanja

MarijaŠ
    08. Srpanj 2014. 09:55

Kod mene isto jučer po prvi put natečene noge. Možda nam je i malo od vremena? Čini mi se da je u cijeloj RH bilo sparno pa je možda i to utjecalo... 
    Ja sam ovih dana postala nemoguća sama sebi. Trudim se biti ok prema svima, ali u sebi gorim. Sve me nešto smeta, treba mi dodatna pažnja, nervozna sam, ne znam zašto to odjednom, a do sad sam bila čisto ok...

Krešimir 19.08.2014. <3

zvoncica2
    08. Srpanj 2014. 10:52

Meni su prvi put noge natekle prije mjesec dana (termin mi je 28.7.) i nije mi splasnilo ni nakon cijele noći pa sam se već uspaničila da ću imat takve noge sve dok ne rodim ... Al srićom, prošlo je  Sad mi povremeno oteknu, najviše samo dno (od gležnja) i to kad sam dugo na nogama ili sjedim dugo (bez podignutih nogu). Sada, kad sam doma i sjedim, što češće podignem noge na drugu sjedalicu i bude ok 

Happiness is choice for today :)

Tina0208
    08. Srpanj 2014. 12:11

uf...pa zar smo sve natekle.... ja sam isto jucer bila cijeli dan na nogama... ali nije mi proslo preko noci...izgleda da ni nece...

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    08. Srpanj 2014. 12:20

Meni su natekli prsti na rukama jučer, pa sam skidala prstenje. Mislim da nisam sada natečena, ali nisam ziher jer sam zaboravila prstenje vratiti nazad. Mislim da je to do ovog šugavog vremena.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MalaMuca
    08. Srpanj 2014. 13:39

Mene danas opet tlak zeza. Doslovno ne mogu nikud, u glavi mi je odvratan pritisak i to sve radi ovog vremena. Imala sam tolko planova za danas i sve, al sad nikaj od toga. Nadam se da mi se do navečer bude smirilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.