Draga antonio, jos malo i sve ces zaboraviti kad budes drzala svoje zlato u narucju!
Eto, i ja se borim sa nesanicom, doduse ne u tolikoj mjeri ali...ja navecer ne mogu duuugoooo zaspat, te mi se piski, te se ne mogu namjestit, te se mali pocne ritat, te dragi hrce/smuca/puse...onda konacno zaspim oko 1 pa opet buđenje kad on ide na posao i onda je gotovo moje spavanje do 7 ujutro kad vec od umora ne mogu gledat pa zaspim na sat dva a kad se probudim osjecam se ko da me pregazila ruska crvena armija! Jos me i danas ovo vrijeme ubija pa ne mogu disat...a bebo mi visoookooo pod rebrima da me sve boli....
A gdje je jos 1.10........
Tako je i meni danas tesko vrjeme jedva disem ali meni je malena nisko,oh da jedva cekam svoju malenu toliko iscekivanu.Valjda je danas takav dan pa nemam od kud vise crpit snagu pa mi je sve doslo do glave pa zato placem
Antonio ponekad je i bolje isplakati se i na taj način olakšat samom sebi nego trpit i nakupljat...ovo ti govorim iz iskustva jer sam ja tip osobe koji sve samo skuplja i skuplja a onda kad puknem 3dana nemogu doć sebi jer samo cmizdrim i dovoljno mi je da me netko čudno pogleda a ja odmah u plač
Eh, da, to je svakako bolje se isplakat pa dalje ide nego trpit i stiskat u sebi.
Ja na srecu nemam problena s tim, straaasnooo sam eksplozivna i ne biram vrijeme ni osobu (jedino mjesto ponekad ), izvicem se i bas me boli dupence tko ce sta mislit! Sto na umu to na drumu!
Drage moje kak se osjecate? Ja sam danas koma...nemam nimalo zraka i tesko disem...malac mi se netrestano vrti i udara me na sve strane i to me bas dosta boli...imam osjecaj da ce mi se trbuh raspasti...zateze me dosta i sa lijeve strane...jel postoji mogucnost da se okrece glavicom dolje pa da je to zbog tog??? Danas sam 29+1 a gin mi je rekao da bi se bebac trebao uskoro okrenut pa sad neznma jel je to to ili nije...jel neko od vas imao takve bolove dok su se bebice okretale?
Ja sam danas ok, malo je vruće, ali sam se zavukla u debeli hlad i mirujem. Jutros sam bila malo aktivnija, tako da sad odmaram, a kasnije na jedan rođendan.
Meni se sinčić okrenuo a da nisam ni osjetila. Moguće je da ti je to to, sve je to individualno... Znao me nekad opako udariti ili gurnuti, ali ne baš jako da ne znam što bih. Imaš pravog malog Hulka...
Krešimir 19.08.2014. <3
moja beba se okretala,a ja sam umirala od bolova...i jako mi je islo na povracanje... izgleda da je kod svake drugacije...
Laura 21.08.2014 :-*
Keni je isto mucno i povraca mi se a i zgaravica me ubija danas cijeli dan...moguce da se onda okrenuo...sad su udarci ponovno dosli na ono standardno javljanje i neboli me vise trbuh...uh bas sam se bila prestrasila...vec sam razmisljala da odem na hitnu da me pregledaju
Sortiraj odgovore
Najstariji