Mene toliko ne brine koža na licu, koliko moja koža na leđima. Na licu mi bio pokoji prištić i u adolescenciji, ali su mi leđa puna ožiljaka.. A što ćeš, svatko ima nešto.
Mene toliko ne brine koža na licu, koliko moja koža na leđima. Na licu mi bio pokoji prištić i u adolescenciji, ali su mi leđa puna ožiljaka.. A što ćeš, svatko ima nešto.
Imam identičan problem. Acne vulgaris? To je bila moja dijagnoza kad sam bila tinejdžerica... Zato me sad na počeku trudnoće uhvatila panika da mi se ne vrati.
Krešimir 19.08.2014. <3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
A nemam pojma kak se zove. Riješila sam se pomoću salicilne kis. Ali sada to ne smijem koristiti. Trenutno nije tak strašno. Meni to dan danas zna izbiti ako ne pazim kakvu odjeću nosim i ako je vani jako vruće, pa se znojim.
A nemam pojma kak se zove. Riješila sam se pomoću salicilne kis. Ali sada to ne smijem koristiti. Trenutno nije tak strašno. Meni to dan danas zna izbiti ako ne pazim kakvu odjeću nosim i ako je vani jako vruće, pa se znojim.
Kod mene je bilo baš ozbiljno, liječila sam se baš. I pomogle su mi tek kontracepcijske pilule.. I baš kako kažeš, moram baš biti oprezna sa izborom materijala i svega. Ali to je sad neka druga tema, da ne idem baš previše u offtopic..
Krešimir 19.08.2014. <3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
evo jos jedna noc u nizuali ovaj put su me prali laznjaci cure jedva cekam vise da ovo zavrsi
uh joj jesam mrgud ali svaku noc lutam po kuci kao vjesstica a svi spavaju
dosadile su mi vise i sapunice
eto imam osjecaj da samo kukam ali moram nekome
.
Antonio kak si??? Jesi uspjela bar malo odspavati??? Vidim da su ti postovi svi oko pola4 pisani i bas si mislim jesu te uhvatili laznjaci ili je samo nesanica...draga probaj jos malo izdrzati i nac snage jer znas vec iz iskustva da najveca sreca tek dolazi...joj vec vidim kako tu malu princezu koju nosis cete svi drzati kao malo vode na dlanu
Piper evo i dalje sam budna muz isao na posao a mali zvrk vec skace po krevetu hoce van
Joj antonio, baš te muči ta nesanica... Uskoro će tvoja princeza van, pa će barem što se toga tiče biti lakše. Ako slučajno ne bude neka noćna ptica, pa ti onda ni ona ne da spavati. Samo se ti nama požali, a kome ćeš?
Ja sam već par dana neki mrgud. Ima ljudi koji me izbace iz takta u sekundi, ali za gluposti totalne. Uopće nemam tolerancije. Srećom se mogu i znam kontrolirati, pa ne reagiram burno, ali mislim da bih nekad mogla puknuti...
Joj antonio, baš te muči ta nesanica… Uskoro će tvoja princeza van, pa će barem što se toga tiče biti lakše. Ako slučajno ne bude neka noćna ptica, pa ti onda ni ona ne da spavati. Samo se ti nama požali, a kome ćeš?
Ja sam već par dana neki mrgud. Ima ljudi koji me izbace iz takta u sekundi, ali za gluposti totalne. Uopće nemam tolerancije. Srećom se mogu i znam kontrolirati, pa ne reagiram burno, ali mislim da bih nekad mogla puknuti…
Uh Marljas u potpunosti te razumijem evo ja sam dosla sad iz trgovine pa ti ljudi su tako uzasni da vam ne mogu opisat svaki dan iste gluposti pa sta jos si tu ajme kako si ogromna pa ti ces na cesti rodit i sve takve gluposti uf a danas nisam raspolozena ama nikog od takvih slusat tako kad sam dosla kuci samo sam se rasplakala,jos me muz raspizdio da zasto bezveze idem u trgovinu a moram nesto ujutro dat djetetu jest ovaj veci pojede pahuljice ali nije ni to bas da se najede a treba nesto i skuhat pa sam se onda opet rasplakala,jer za njega ja idem sad nepotrebno u trgovinu,eto dan mi je koma i samo placem
Krešimir 19.08.2014. <3
hormoni draga, proći će. a te ljude sa ceste ja bi im rekla dobro pa su oni uvijek tu pa da te porode. tukci. žao mi je zbog nesanice znam kako zna biti zeznuta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji