evo jos jedna noc u nizuali ovaj put su me prali laznjaci cure jedva cekam vise da ovo zavrsi
uh joj jesam mrgud ali svaku noc lutam po kuci kao vjesstica a svi spavaju
dosadile su mi vise i sapunice
eto imam osjecaj da samo kukam ali moram nekome
.
Antonio kak si??? Jesi uspjela bar malo odspavati??? Vidim da su ti postovi svi oko pola4 pisani i bas si mislim jesu te uhvatili laznjaci ili je samo nesanica...draga probaj jos malo izdrzati i nac snage jer znas vec iz iskustva da najveca sreca tek dolazi...joj vec vidim kako tu malu princezu koju nosis cete svi drzati kao malo vode na dlanu
Piper evo i dalje sam budna muz isao na posao a mali zvrk vec skace po krevetu hoce van
Joj antonio, baš te muči ta nesanica... Uskoro će tvoja princeza van, pa će barem što se toga tiče biti lakše. Ako slučajno ne bude neka noćna ptica, pa ti onda ni ona ne da spavati. Samo se ti nama požali, a kome ćeš?
Ja sam već par dana neki mrgud. Ima ljudi koji me izbace iz takta u sekundi, ali za gluposti totalne. Uopće nemam tolerancije. Srećom se mogu i znam kontrolirati, pa ne reagiram burno, ali mislim da bih nekad mogla puknuti...
Krešimir 19.08.2014. <3
hormoni draga, proći će. a te ljude sa ceste ja bi im rekla dobro pa su oni uvijek tu pa da te porode. tukci. žao mi je zbog nesanice znam kako zna biti zeznuta
Joj antonio bas te muci to ne spavanje! Izdrzi jos malo, princeza samo sto nije!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
antonio draga moja...neznam kaj da ti kazem.... napravi muzu popis pa neka on onda ide u ducan...
opet nisi spavala cijelu noc??? joj mila moja...ja mislim da ces ti uskoro put radaone...pa sve ti je gore i gore...
Laura 21.08.2014 :-*
Uh cure moje upravo tako sve gore mi ide kud nisamspavala od kontrakcija poslije nisam mogla vise radi sebe onada muz na posao pa djeca joj samo neka zavrsi jer umjesto za radaonu cu zavrsit blizu zgrade od radaone biti cu na psihijatriji.
Sortiraj odgovore
Najstariji