Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    01. Srpanj 2014. 09:34

O da cike ćeš dobiti, to ne brini, već smo komentirale na nekoj temi kako su nam mužići jako zadovoljni, ja sam isto dobila te dlaćice, u trudnoći nisam dirala, a sad ako koja je počupam ju pincetom, jer ipak nije zgodno dok si trudna. E da, i strije sam po trbuhu dobila, ne puno, ali ipak vidljivo. Ne opterećujem se time jer ipak sam donjela na svijet jedno biće i kad ju pogledam uopće se ne brinem za nedostatke koji su ostali.

kimito
    01. Srpanj 2014. 09:36

cloudy, i ja sam primjetila da mi je trbuh dlakaviji nego inače, ali mi je frendica rekla da to umišljam zato što stalno piljim u njega Ali ja baš mislim da mi nije bio toliko dlakav, mislim da sam negdje i pročitala da se to događa u trudnoći..

cloudy
    01. Srpanj 2014. 09:40

meni je znao biti dlakaviji dok sam pila pilule i pogotovo ako sam ih mijenjala... a sad mi se isto čini da sam odlakavila malo više nego prije... kao što rekoh, strah me dirati, ali opet mi nije ni lijepo za gledati... ali nek bude dlakav... dragog ak smeta, nek kompenzira sisama :P

renata6
    01. Srpanj 2014. 09:42

Tako je, mislim da se neće buniti!

piper
    01. Srpanj 2014. 09:46

u trudnoći ti hormoni divljaju a to je u jednu ruku šok za organizam, a sve promjene koje se pojavljuju su sasvim normalne i nakon trudnoće se sve vrati na staro...tak da nemoj se zamarati dlakama...meni je koža na licu sad katastrofalna i imala sam do sad više prišteva nego u pubertetu al ih nisam dirala i sad su se pomalo smirili...tak da vjerujem da će i s tvojim dlačicama biti tako a sigurno od sinca budu i malo posvijetlile...u ostalom bolje i da su na trbuhu nego da su ti brkovi počeli rasti

cloudy
    01. Srpanj 2014. 09:52

hahah još mi samo i brkovi fale :P pa da se s dragim potučem tko će se prvi brijati ujutro hehe

MarijaŠ
    01. Srpanj 2014. 11:03

cloudy, meni su se te dlačice na trbuhu pojavile isto kao i tebi. I to taman nekako kako se i trbuh počeo primjećivati... I isto sam bila zbunjena kao i ti, jer mi je to bilo full čudno. Sad sam evo u 33. tjednu. Dlačice su još uvijek tu, nisam ih uklanjala, ali se mnogo manje vide nego inače jer je i trbuh narastao pa se sve raširilo... I da, cice su super u trudnoći, nekad se ne mogu sama sebi nadiviti. Osim onog perioda kad budu jako bolne... 
    A što se tiče brkova - poznajem jednu trudnicu koja je počela jako dlakaviti u trudnoći, pa je time i brčine dobila... Samo joj je liječnica savjetovala da ih ne dira, da će se povući sami... I tako i bi. Tako da, ništa od brijanja ujutro sa suprugom 
    piper, ja sam isto kao i ti u trudnoći imala katastrofa ten, sad je malo bolje, iako ne bajno. I inače sam kao tinejdžerica imala aknice, pa mi to nije bilo sad pretjerano čudno... Jedino što me je mučilo su bili prištići na prsima, pojavili se jedno vrijeme i povukli. Isto tako i na ramenima. Moja je liječnica to sve objašnjavala divljanjem hormona... A budući da inače imam problematičnu kožu sklonu aknama, nije ništa čudno da je sve buknulo...

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    01. Srpanj 2014. 11:06

Mene toliko ne brine koža na licu, koliko moja koža na leđima. Na licu mi bio pokoji prištić i u adolescenciji, ali su mi leđa puna ožiljaka.. A što ćeš, svatko ima nešto.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    01. Srpanj 2014. 11:41

A nemam pojma kak se zove. Riješila sam se pomoću salicilne kis. Ali sada to ne smijem koristiti. Trenutno nije tak strašno. Meni to dan danas zna izbiti ako ne pazim kakvu odjeću nosim i ako je vani jako vruće, pa se znojim.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.