a kak čujete to štucanje???ja to ništ nečujem
a kak čujete to štucanje???ja to ništ nečujem
Pa, možda tvoja bebica ne štuca!To ti je individualno, netko osjeti jače, netko slabije, netko nikako
Uglavnom to su ti sitni pokreti, doslovce kao da netko ide hik, hik,hik, hik! Ne brini, možda i štucne, pa ni ne osjetiš! Koji tjedan si sada?
Ne cujem ni ja nista.... Samo osjetim kad pocne stucat, onako ritmicno "trzanje" ...to mi bas fora...
Može biti da je to to! Nije to tako često, kao i kod nas, ne štucamo svaki dan!
Može biti da je to to! Nije to tako često, kao i kod nas, ne štucamo svaki dan!
...bome je kod mene redovno, svaki dan , barem par puta.... Rijetko kad se dogodi da ne stuca barem jednom dnevno
Naš mali isto štuca barem jednom dnevno, i isto ne čujem, samo poskakuje trbuščić...
DarijaZ, ja sam imala par puta grčeve u listu noću. I grozno je, dva dana poslije me boli noga, kao upala mišića. Ja bih ti onda držala noge na povišenom cijelu noć, pa se nije ponavljalo... Ne znam je li od toga, ali eto... Pokušaj.
Krešimir 19.08.2014. <3
curke, da vas pitam... skužila sam da su mi dlake (kosa ali i ostale po tijelu) krenule više i brže rasti od kad sam trudna... nije meni problem noge riješti i tako to, al sam skužila da su mi se i na špodručju trbuha (od pupka malo niže i malo više) krenule primječivat dlačice... neke tamnije ... jel kojoj tak bilo ... mislim nije to tak jako strašno, al kreće vrijeme plaža i badića a ja ne bi bila dlakavko na plaži :P ima koja savjet? ja sam razmišljala da to s depilacijskom kremom riješim ...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji