Može biti da je to to! Nije to tako često, kao i kod nas, ne štucamo svaki dan!
Naš mali isto štuca barem jednom dnevno, i isto ne čujem, samo poskakuje trbuščić...
DarijaZ, ja sam imala par puta grčeve u listu noću. I grozno je, dva dana poslije me boli noga, kao upala mišića. Ja bih ti onda držala noge na povišenom cijelu noć, pa se nije ponavljalo... Ne znam je li od toga, ali eto... Pokušaj.
Krešimir 19.08.2014. <3
curke, da vas pitam... skužila sam da su mi dlake (kosa ali i ostale po tijelu) krenule više i brže rasti od kad sam trudna... nije meni problem noge riješti i tako to, al sam skužila da su mi se i na špodručju trbuha (od pupka malo niže i malo više) krenule primječivat dlačice... neke tamnije ... jel kojoj tak bilo ... mislim nije to tak jako strašno, al kreće vrijeme plaža i badića a ja ne bi bila dlakavko na plaži :P ima koja savjet? ja sam razmišljala da to s depilacijskom kremom riješim ...
Cloudy - to ti je tzv. linea nigra - jedan od tipičnih znakova trudnoće. Nakon trudnoće će ti se to povući. Neke trudnice imaju neke nemaju. To ti je ko dobivanje strija na trbuhu, pucanje kapilara na nogama, dobivanje pjega od sunca i sl. Neke žene su sklone tome, neke ne. Tu ti nema puno pomoći, a ja baš ne bih preporučila da to ideš uklanjati - ni brijanjem a svakako ne depiliranjem jer ti je koža na trbuhu osobito osjetljiva.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
hvala na infu ... ma ja bi to doma sama najradije nekako skinula... idu mi lagano na živce jer su tamnije i dosta se vide, iako se tješim da možda nestanu nakon nekoliko sunčanja..odnono ne da će nestati nego da će postat svjetlije... ali isto me tako strah dirati po trbuhu da ne bi bilo nismo znali :/ ja kakve sam sreće ću imati i strije i sve... do sada mi je jedino pozitiva to što su mi cice počele rasti i dobivati na veličini (inače sam bila neka jadna dvojkica s sada su se malo poboljšale) :)
baš gledam na googlu o linea nigra... ali kod mene su tamne dlačice (ne jako dugačke ali opet primjetne) na tom dijelu a ne promjena boje kože... to nisam primejtila... ali dlake jesam...
Sortiraj odgovore
Najstariji