Trudim se :-), hocu necu, moram. Mali princ ne pita jel me kaj boli, tak da je samo akcija :-). Sad spava pa sam uspjela malo odmoriti.
Al bas se osjecam ko da me netko namlatio, svaka me kost boli. Glavu mi je tesko drzati uspravno. Bljak!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
DarijaZ - ja sam ti na Vrbiku. Salon se zove Marina. Ako hoćeš mogu ti dati na pp br telefona. Uglavnom, baš sam jako zadovoljna.
Meni isto odgovara temperatura - tu isto dođe do 20-tke.. ali me valjda promjene vremena dosta razvlače. Preksinoć nisam mogla spavati, pa sam jučer bila ko zombi. Sinoć sam koliko toliko i spavala, ali mi je mučno pol dana - naravno da je moj današnji ručak/gablec/marenda završio u uredskom wc-u... Bar se nadam da će mi to pomoći ne priječi magičan broj od +10 kg, ako ništa drugo (treba misliti pozitivno )...
Najgore od svega, što uopće nemam volje za ništa i onda se osjećam skroz krivom što na kraju (jer sam takva nikakva) curku posjednem pred komp/tv za crtić i nadam se da me ništa neće pitati dok ja vegetiram. Muž ima privatan posao, pa mi je krivo što njega sada opterećujem. A i sada sam skužila na poslu da su mi izgleda u kadrovskoj dali krivo rješenje, tako da i dalje ne znam da li ću imati posao na koji ću se vratiti 15.4. (nakon 6 mj porodiljnog) ili ne... A šefica je rekla da ništa ne pitam dok se ona ne vrati sa posl. puta - što ispada 1.7.... A ja 1.8. idem na godišnji. .....uffffffff
DarijaZ - ja sam ti na Vrbiku. Salon se zove Marina. Ako hoćeš mogu ti dati na pp br telefona. Uglavnom, baš sam jako zadovoljna.
Meni isto odgovara temperatura - tu isto dođe do 20-tke.. ali me valjda promjene vremena dosta razvlače. Preksinoć nisam mogla spavati, pa sam jučer bila ko zombi. Sinoć sam koliko toliko i spavala, ali mi je mučno pol dana - naravno da je moj današnji ručak/gablec/marenda završio u uredskom wc-u… Bar se nadam da će mi to pomoći ne priječi magičan broj od +10 kg, ako ništa drugo (treba misliti pozitivno)…
Najgore od svega, što uopće nemam volje za ništa i onda se osjećam skroz krivom što na kraju (jer sam takva nikakva) curku posjednem pred komp/tv za crtić i nadam se da me ništa neće pitati dok ja vegetiram. Muž ima privatan posao, pa mi je krivo što njega sada opterećujem. A i sada sam skužila na poslu da su mi izgleda u kadrovskoj dali krivo rješenje, tako da i dalje ne znam da li ću imati posao na koji ću se vratiti 15.4. (nakon 6 mj porodiljnog) ili ne… A šefica je rekla da ništa ne pitam dok se ona ne vrati sa posl. puta - što ispada 1.7…. A ja 1.8. idem na godišnji. …..uffffffff
Iskrice, nadam se da ce sve biti dobro s jobom (ako se dobro sjecam, bila si jako zadovoljna s tim poslom)! Ima takvih dana, kada je jednostavno sve koma, ali je sutra novi dan i bit ces bolje, sigurna sam. :-*

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Jesam, jako sam zadovoljna - super mi je ekipa, posao mi je zanimljiv, a ima i drugih stavki koje su samo plus (na 10 min od doma mi je i tako). Tako da bi mi i zbog toga bilo jako žao da ga izgubim (osim zbog same činjenice da gubimo moju plaću...) Ma valjda će biti sve ok.
Da, to je fakat super, kad ti je tak blizu doma. Sigurna sam da ce sve biti dobro na kraju. U svakom slucaju, javis nam kad saznas!
Tak sam i ja bila sva na sto muka kad nisam znala sto ce biti sa mnom, dok mi direktorica nije rekla, ma kaj si luda, pa ne radis u takvoj firmi, koja ce te zbog trudnoce sutnut na cestu! Vjerujem da ce tako biti i kod tebe. Samo pozitiva, draga!

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma da smo mi bar firma di o takvim stvarima odlučuje 1 il 2 šefa. Znaš di sam (neću sad navoditi), pa je to kod nas protokolarno gledajući puuuunoooo kompliciranije... ali dobro, šefica je rekla da to svakako mora riješiti prije nego idem na g.o. jer kad već ja njima izlazim u susret da se želim vratiti ranije, onda me svakako želi zadržati kako god da bilo. Samo kaj me to sad dodatno stresira, htjela ja to ili ne... Ali ipak mislim da bu se to razrješilo, pa da mirno mogu od 1.8. uživati u pripremama za drugu bebicu i na moru.
To je bitno da imas seficu koja je na tvojoj strani i drzi ti ledja. Znam da ti je stres, to je normalno i ljudski na koncu konca, pokusaj ne misliti na to i gotovo. Evo u svrhu toga, necu vise ni pricat s tobom o tome :-P Imat ces se kuda vratiti i gotovo! :-D

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Iskrice, samo smireno, 100% sam sigurna da ćeš se vratiti na svoje radno mjesto nakon 6 mjeseci... Nemoj ni razmišljati drugačije... Okreni se planovima za moreeeeee...
iskrice..baš kako marija kaže...planiraj si more, a akomsi se ti već pokazala fer i hoćeš doći ranije, bit će i oni fer :) a što se današnjeg dana tiče i ja sam neka sva bljuf..l ujutro su me dobar dio jutra mučnine mučile, za razliku od jučer, a i nešto me leđa boluckaju i lopatica koju sam valjds
a nočas zaležala...mrzim to svoje okretanje po noći, podsvjesno skužim da ne spavam na lijevom boku pa se vrtim i okrećem da bi na kraju sva bila pokočena...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji