Jesam, jako sam zadovoljna - super mi je ekipa, posao mi je zanimljiv, a ima i drugih stavki koje su samo plus (na 10 min od doma mi je i tako). Tako da bi mi i zbog toga bilo jako žao da ga izgubim (osim zbog same činjenice da gubimo moju plaću...) Ma valjda će biti sve ok.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Da, to je fakat super, kad ti je tak blizu doma. Sigurna sam da ce sve biti dobro na kraju. U svakom slucaju, javis nam kad saznas!
Tak sam i ja bila sva na sto muka kad nisam znala sto ce biti sa mnom, dok mi direktorica nije rekla, ma kaj si luda, pa ne radis u takvoj firmi, koja ce te zbog trudnoce sutnut na cestu! Vjerujem da ce tako biti i kod tebe. Samo pozitiva, draga!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma da smo mi bar firma di o takvim stvarima odlučuje 1 il 2 šefa. Znaš di sam (neću sad navoditi), pa je to kod nas protokolarno gledajući puuuunoooo kompliciranije... ali dobro, šefica je rekla da to svakako mora riješiti prije nego idem na g.o. jer kad već ja njima izlazim u susret da se želim vratiti ranije, onda me svakako želi zadržati kako god da bilo. Samo kaj me to sad dodatno stresira, htjela ja to ili ne... Ali ipak mislim da bu se to razrješilo, pa da mirno mogu od 1.8. uživati u pripremama za drugu bebicu i na moru.
To je bitno da imas seficu koja je na tvojoj strani i drzi ti ledja. Znam da ti je stres, to je normalno i ljudski na koncu konca, pokusaj ne misliti na to i gotovo. Evo u svrhu toga, necu vise ni pricat s tobom o tome :-P Imat ces se kuda vratiti i gotovo! :-D
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Iskrice, samo smireno, 100% sam sigurna da ćeš se vratiti na svoje radno mjesto nakon 6 mjeseci... Nemoj ni razmišljati drugačije... Okreni se planovima za moreeeeee...
Krešimir 19.08.2014. <3
DarijaZ nekako mi je promaklo ovo kaj ti je endokrinolog rekao. Lik je fakat idiot! Ko da ides privatnjaku za njegove novce! Ma joj ja sam uvijek govorila da sam najsretnija kad sam zdrava i od ni jednog doktora nista ne trebam, jer su mahom bahati i bezobrazni. Evo ja sam kod svoje doktorice opce prakse od kad sam u Zg.u bila svega dva puta, a jedan od ta dva je bio kad mi je otvarala porodiljni. Kad sam bila prvi put, dosla sam s temperaturom 40 u 14:00 popodne, na red sam dosla u 18:45 navecer. I kad mi je rekla da idem izvaditi leukocite u labos pa da se vratim, ja ju pitam mogu li samo pokucati i uci kad se vratim jer sam jako dugo cekala, a nije mi dobro. A ona meni na to kaze: Gospodjice ja ovdje ne igram nogomet, nego radim! I to temeljito i brzo koliko mogu. Poludila sam i rekla sam joj da sam ja dosla u 14.00, a sada je 19.00 sati, a knjizica mi je bila 5 na redu. Onda je samo zinula! Da igra nogomet mogla je progutat nogometnu loptu. Ugl. htjedoh reci da su neki doktori fakat uzasno bezobrazni, ne generaliziram i cast iznimkama, naravno.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji