Usput, za osjetljivu kožu pogotovo ak je nakon brijanja sva još dodatno izritirana vam je egipatska depilacija najbolja. Provjereno. A to da boli, a boli. Boli ići i kod zubara pa kad moraš moraš. Ali nije to tak strašno. I brzo je gotovo.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Evo da se i ja javim sa svojim tegobama ;-) I mene isto trbuh boli oko rebara jer se stalno sa nečim gura na tom istom mjestu, a ja neznam što mu je to, pregled mi je tek 1.7 pa neznam kako je okrenut a u 34tt smo. A zadnje 3 večeri osjećam kako me boli trbuh i donji dio ledja slično kao kad trebam dobiti mengu a to mi dosad nije bilo pa neznam od čega je to, dali su to bh kontrakcije ili je to drugačije ?
Ja već dugo nisam bila u salonu, a ne znam u kojem si kvartu. Inače sam se uvijek depilirala običnim voskom i za to ti znam preporučiti 2 dobra salona. Jedan na Vrbiku (u mom kvartu) i jedan u Medulićevoj.
Za egipatsku sad idem danas prvi put u kvartu (Vrbik) u Zagrebu, inače sam to radila u Rovinju (dok sam dolje živjela).
Egipatska je malo drukčiji princip od klasičnog voska. Za početak se nanosi suprotno od rasta dlaka a čupa u smjeru dlaka dok je kod klasičnog voska obrnuto. Ono što je meni kod toga svega super je što se poslije samo obriše sa vodom (vosak se treba brisati sa uljem i još možeš ostati ljepljiva) jer je to načelno otopljeni šećer. Probala ja i sama raditi kući, ali ja sam sa time tak nespretna (sva se pokeljim i zakeljim) da radije to prepuštam profesionalcima. Obično je cijena za međunožje/brazilsku cca 80-100 kn. Mislim da je u ovom salonu kod mene 100 kn. Za noge ne znam, ali ja noge čupam epilatorom sama doma.
Egipatska je bolja i za pazuhe, ali to ne radim od Rovinja (to mogu i britvicom).
Uglavnom u ovaj salon koji idem, idem po preporuci od svoje susjede koja je sa njima jako zadovoljna. Tko hoće (ne znam da li se smije reklamirati tu ili ne) u pp im pošaljem sutra br telefona pa nek se najave. A dojmove bum sutra tu napisala. :)
a što se tiče boli - a ovisi koliki ti je prag. Neću ti reći da ne boli, ali osjećaj je otpr. kao da zalijepiš flaster pa povučeš naglo. Više manje. Dlačice trebaju imati par mm - dakle moraš biti malo obrasla. A traje cca 3 -4 tjedna.
Egipatsku bi preporucila svima, makar dosta dugo traje. Ja sam ju napravila prvi puta kad sam se odlucila za depilaciju, najmanje iritira kozu i bila sam bez dlaka mjesec i pol, a inace (nazalost) imam dosta jake i tamne dlake. Ono sta mi se ne svida je trajanje depilacije, trajalo je oko 2 sata, ali zena je bila skroz detaljna i bila sam zadovoljna. Nakon toga sam krenula na ovu voskom, to traje cca pola sata sa bikini zonom i najvise zbog toga sta je brzo gotovo se odlucujem za tu metodu.
Svi govore da inace manje urastaju kad se depiliramo nego kad se brijemo. Meni je otprilike jednako. I inace imam problema s tim urastanjem i nemam pojma kak da to rijesim.... :/
Hvala curke na podijeljenim dojmovima. Iskrica ja sam u Sesvetama, tak da brijem da cu negdje tamo otici to rijesiti. Jasno mi je da boli, ni ne ocekujem da nece, ali valjda bum izdrzala. Inace imam jak korijen dlake i jako osjetljivu kozu, sto je dosta losa kobinacija, ali valjda ce bit dobro. A jel postoji neko pravilo koliko se poslije ne smije koza izlagati suncu ili tako nesto? :ne zna: Fakat nemam pojma o tome, kazem totalni sam pocetnik. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
...ja danas isla po nalaze od hormona stitnjace...tsh mi se snizio ( jeeej! ), ali to jos nije dovoljno da me puste na miru...ostali hormoni stinjace, u redu...al su mi zato nekakva antitjela fuuul povisena....usput sam se posvadjala s babom na salteru kad sam se htjela narucit na pregled kod endokrinologa, jer me napala da kakvog ja to ginekologa imam , da jel on mene nije mogao sam narucit na pregled i jel ja znam da ona nema slobodnog termina do 9. mjeseca....ja reko, ne znam i nemam odgovor ni na jedno vase pitanje, ako me hocete narucit dobro, ako ne idem u drugu bolnicu...e, onda se ipak sjetila da doktor nema guzvu, pa me doktor primio ni manjej ni vise u roku od 5 min....
uglavnom, dobila sam terapiju hormona, ta antitijela upucuju na autoimunu bolest stitnjace, i sad cu do poroda morat na preglede i vadenje krvi svako malo....
frajer je bio i vise nego bahat i bezobrazan, pa me poceo pilati da zasto ja vodim trudnocu kod privatnog ginekologa, i to jos placam i sta za mene nisu dovoljno dobri socijalni ginekolozi?!
vise me raspizdio on nego cinjenica da cu mozda do kraja zivota svako malo morati hodati po bolnicama zbog kontrola stinjace...
...a sad se vratite dlakama i cupanju....
Draga DarijaZ žao mi je kaj su bili tako bezobrazni, stvarno si puno dopuštaju. ovako ja sa štitnjačom tj. njenim hormonima imam problema od 2008. i kad su mi dali terapiju hormona morala sam samo to piti i nakon što su se spustili i dalje ćeš mrati piti te tablete (samo možda slabiju dozu). sumnjam da ćeš svako malo do bolnice ići. eventualno na vađenje hormona al to ti nije tako često
Sortiraj odgovore
Najstariji