Ufff - svašta sam propustila.
Ajmo redom (valjda ću se sjetiti što sam sve htjela iskomentirati i kome):
ProudMommy - daklem, jučer bila kod svoje na čupanju. Brazilska depilacija egip.voskom. Bila je gotova za brat bratu 20 min. Što nije uspjela pokupiti voskom, izvukla je pincetom. Još je ostalo par dl.ali na razini kože - dakle nije ih nikako mogla iščupati jer još nisu vani. Platila 80 kn inače je 100 kn (u lipnju imaju 20%popusta). Uglavnom jako sam zadovoljna i ziher budem kod njih opet išla. Egipatski boli, ali manje nego običan vosak, jer se vuče u smjeru rasta dlaka, a ne suprotnom. Zato je baš super za osjetljivu kožu. Isti slučaj kao ti ima i moja susjeda (jake dlake, osjetljiva koža) koja mi je i preporučila salon u mom kvartu. Pa eto - ja preporučam.
DarijaZ - sličan komentar kao i drugi, šta koga briga kod koga ti i zašto vodiš trudnoću pa makar je vodila na Marsu. Tvoje pare, ako si ih ti odlučila davati privatno, tvoja stvar. Ali drago mi je da su ti hormoni štitnjače ok. Nadam se da će se i ovo sa autoimunom bolesti štitnjače ipak riješiti.
5ra - drago mi je da je sa bebačem sve ok. Ja sam tamo negdje u 30 tjd postala uloživa za prst (zato se te godine nisam smjela kupati ), pa sam dočekala termin. Nisam baš mirovala.
Ostale - osjećam se opet koma. Danas mi je nešto bolje nego jučer, ali načelno sam fuj fuj - umorna ko pas, stalno imam mučninu. Sad sam pojela neko slatko pecivo i prisjelo mi skroz. Mislim da ću završiti na wc-u uskoro. Uffff - izgleda da će me u ovoj trudnoći mučnine do kraja pratiti.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Hvala iskrica! Ohrabrila si me, idem i ja definitivno, kad dodjem u Zg.
Zao mi je kaj si lose. :grli:
Moram priznati da sam i ja koma, sinoc me pocelo boljeti grlo, danas boli tak jako da jedva gutam, a uz to boli i glava i curi nos. Jos si nisam zakrula, ali cini mi se da se spremam. Super taman pred put! Milina...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
...iskrica,koji je to salon i koji je to tvoj kvart? ja imam tu kod sebe neki salon, al nikako da se odem raspitat...a i uglavnom ne mogu izdrzati i docekati da mi dlake narastu, pa ja to obrijem , i tako svaki put sve iz pocetka...
i nadam se da ces biti boljeg raspolozenja, ako ne vec danas, onda barem sutra
proudmommy, drzim fige da budes bolje...
...ja sam danas bas lijena...onako svijetski! nist mi se neda...trebala sam otici u grad obaviti neke stvari, al sam to odgodila za sutra jer pada kisa....
DarijaZ, inače nisam uopće tip koji pije tablete, osim kad baš baš moram, tako da vjeruj mi, i ove će biti u čistoj nužnosti... Tj, samo ako vidim da mi zaista nije dobro. Evo, danas cijeli dan na poslu i sve je ok... BTW, radim još do petka, pa godišnji i porodiljni službeno počinje 7.7. Juhu!
Iskrica i ProudMomy, baš mi je žao da ste loše danas... Nije ni čudo na ovo vrijeme... Ne znam kako je kod tebe u Njemačkoj, ali ovdje je vrlo promjenljivo, pa ne čudi da utječe na organizam. Proći će.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ovdje je dosta frisko ovih dana (pod frisko mislim maksimalno 20 stupnjeva), zapravo mi temp odgovara. Jako sam rijetko inace bolesna (znam imat migrene i tak to, ali to mi je vec normalno stanje), pa mi je bas koma kad me tak pokosi nesto.
MarijaS, za manje od mjesec dana vec porodiljni? Ajme kako to brzo prodje...
DarijaZ, palacnike sigurno nisi odgodila, bez obzira na kisu :-)
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Trudim se :-), hocu necu, moram. Mali princ ne pita jel me kaj boli, tak da je samo akcija :-). Sad spava pa sam uspjela malo odmoriti.
Al bas se osjecam ko da me netko namlatio, svaka me kost boli. Glavu mi je tesko drzati uspravno. Bljak!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
DarijaZ - ja sam ti na Vrbiku. Salon se zove Marina. Ako hoćeš mogu ti dati na pp br telefona. Uglavnom, baš sam jako zadovoljna.
Meni isto odgovara temperatura - tu isto dođe do 20-tke.. ali me valjda promjene vremena dosta razvlače. Preksinoć nisam mogla spavati, pa sam jučer bila ko zombi. Sinoć sam koliko toliko i spavala, ali mi je mučno pol dana - naravno da je moj današnji ručak/gablec/marenda završio u uredskom wc-u... Bar se nadam da će mi to pomoći ne priječi magičan broj od +10 kg, ako ništa drugo (treba misliti pozitivno )...
Najgore od svega, što uopće nemam volje za ništa i onda se osjećam skroz krivom što na kraju (jer sam takva nikakva) curku posjednem pred komp/tv za crtić i nadam se da me ništa neće pitati dok ja vegetiram. Muž ima privatan posao, pa mi je krivo što njega sada opterećujem. A i sada sam skužila na poslu da su mi izgleda u kadrovskoj dali krivo rješenje, tako da i dalje ne znam da li ću imati posao na koji ću se vratiti 15.4. (nakon 6 mj porodiljnog) ili ne... A šefica je rekla da ništa ne pitam dok se ona ne vrati sa posl. puta - što ispada 1.7.... A ja 1.8. idem na godišnji. .....uffffffff
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji