Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    17. Lipanj 2014. 21:13

Iskrica, nadam se da ce sa poslom sve dobro ispasti...a i sefica je na tvojoj strani, tako da mislim da nebi trebala brinuti sretno!
    a sto se salona tice....ja sam u Novom Zagrebu, lijena sam ici na Vrbik samo da me pocupaju... ali hvala svejedno...ak se predomislim, pitam te za broj

5ra, ma da, grozni su....prije bi na takve stvari vjerojatno sutila i zivcirala se u sebi, ali od kad sam trudna, nemam zivaca za takve njihove gluposti pa im odgovorim istom mjerom i istim tonom kako se oni razgovaraju sa mnom....neda se to meni! ako ja na svom poslu moram biti ljubazna i nasmjesena UVIJEK, onda sorry....ocekujem isti tretman i od drugih ljudi, isto kao sto ocekujem da rade svoj posao...

ProudMommy, ocito sam naletila na kretena...a mozda ga je i nazivcirala cinejnica da sam mu "uletila" bas kad je mislio piti kavu i pojesti cokoladu....kaj ja znam..i to je jos neki mladi dokor, nadobudni...takvi su mi se do sad pokazali kao "najgori" ..

Iskrica1347
    18. Lipanj 2014. 15:38

Obzirom da je ovdje to spominjano, pa da se kuži o čemu pričam - ISPRAVLJENO MI JE RJEŠENJE. Jeeeeeeeeeeiiiii....
    E sada kad znam da se imam kamo vratiti 16.4. sad mogu lijepo razmišljati o moru za mj i pol.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    19. Lipanj 2014. 09:08

Hvala vam svima... A znala sam i ja da će se riješiti, ali opet mi nije bilo svejedno. Znate kako je u današnje vrijeme... Hvala na podršci

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

antonio
    19. Lipanj 2014. 12:49

Evo cure moje konacno da se javim jucer strka cjeli dan pa ja skoro i u bolnici zavrsila ali nisam hvala Bogu,eto truna 34 tj urin opet krv vise se ni ne zamaram time tlak i dalje zivi ocaj 75 sa 45 nisam dobila niti jednu kilu znaci i dalje +14,eh sad pregled uloziva sam tri i pol prsta i dalje imam kontrakcije pa sad moram strogo ma strogo lezat jer poslje 28 tj se vise ne radi onaj skrlez i tako u ponedjeljak moram opet na kontrolu pa ako se naszavim otvarat hitno za bolnicu,eh ultrazvuk sve super beba velika 2 200 45 duga ma bas velika ha ha i tako gledala sve organe a kako mi je trbuh isao skroz dole spustio se za sve beba nema puno mjesta glavom je za dolje spremna ha ha i nakon 20 min ono pregledavanja beba rasirila noge kad ono moja malena pokazala da je CURICA ostala sam odusevljena ovaj put kad nisam vise htjela pitat malena se ipak odlucila pokazati.Zenske moja ja sam izasla placuci od srece ma mislim bila bi ja sretna i da je decko ali evo konacno tako zeljena curica mi je dosla.Tako sad samo da izdrzim do 37 tj i onda necu vise imat straha a do tad samo mirovat odnosno lezati.

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 15:41

juhuuuuuuuuuuuuuu curica..................... ma znala sam da je curica...hehehe
    molim??? sta to pricas??? otvorena??? daj ne zezaj...uhhhh
    a beba ti bas lijepo velika...hehe debeljuca mala...
    joj sad je i mene strah sto ce mi doktor u utorak reci...jedva cekam...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    19. Lipanj 2014. 16:38

antonio, radujem se zbog tebe, baš mi je drago da si dočekala da vidiš da je curica!!! Ipak će biti haljinice u punom pogonu 
    Znači otvorena si? Bome i kod tebe se to približilo... A beba je stvarno povelika, jel... Samo neka je, i curica mala već spremna glavicom prema dolje...

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    19. Lipanj 2014. 17:24

Marljas i Tina da moja mala princeza me obradovala sad me jedino malo strah hocu li izgurati do 37 tj ma moram nekako makar tubila na glavi.,.,.,.,Da puno sam otvorena a najgore je sto imam stalne kontrakcije jer radi njih se otvaram.Da Marrljas priblizilo se i nase vrjeme joj kad se sjetim kad smo tek pocele na pocetku a vidi sad se blizimo kraju ne mogu vjerovat kako je to proletilo..Da moja malena je prava buckica i velika je ali i zato me bole njeni pokreti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.