Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    19. Lipanj 2014. 20:25

Antonio čestitam na curici, znam koliko si je željela i baš mi je drago zbog tebe!!

MarijaŠ
    19. Lipanj 2014. 22:26

antonio, ma naravno da ćete ti i mala curica izgurati do kraja, a kamoli do 37.tt. Ne brini se, bit će sve ok!
    Tea2803, mnog sreće želim sutra na pregledu, da se i kod tebe pokaže kako je sve u redu, pa da to privedeš samom kraju... I naravno da vidiš svoga malenog.. Obavezno javi kako je bilo! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 22:32

MarijaS mnogo hvala na lijepim zeljama  svakako cu se javiti

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

20. Lipanj 2014. 11:57

Antonio bit ce sve ok, mozes ti to! Drzim ti fige da izgutas bar do 37tt ako ne i do kraja! I cestitam na malenoj pisulinki!

Lilly6
    20. Lipanj 2014. 11:58

Antonio čestitam na princezi, mogu misliti da si sretna i da jedva čekaš. Čuvaj se brzo će to proći, nemoj se brinuti. I mene čeka pregled za 10dana nemogu dočekati da vidim jeli sve ok i jeli se okrenuo,koliko je težak itd sve me zanima.
    Dobro kažete u 7mj će biti svaki dan stigla roda haha ;-)

Tejuska♡
    20. Lipanj 2014. 12:46

Drage moje evo da vam se javim dosla sam sa  pregleda,, uglavnom naredio mi je strogo mirovanje do utorka,ponovnog pregleda da vidi dali se jos otvaram tj. rekao mi je da izdrzim barem jos tjedan dana da se ne porodim..potom mi je krenuo poslusat bebino srceko i nakon dvije minute kada nista nije cuo me poslao na ctg...naravno da sam se jako uplasila a malac se u tom trenutku nije htio ni pokrenut bila sam paranoicna i pocela histericno vristat u sebi naravno ... Ali kad su me napokon spojili na ctg i kad sam cula srceko bila sam presretna pa sam pocela plakat od srece...na uzv me nije slao rekao je u utorak ponovo na ctg pregled i uzv  kaze da uskoro mogu ocekivat svog andela 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.