Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    13. Lipanj 2014. 12:27

Ja nemam baš mučnine više koliko mi "zaostaje hrana u grlu". Da se tak izrazim. Ne znam kako bih to drugačije rekla. I žgaravica. ufff. nadam se da neću opet početi povraćati. Zna mi se dogoditi navečer da mi dođe, ali zasad uspješno obuzdavam već cca tjedan i pol.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

antonio
    14. Lipanj 2014. 15:00

Cure mene su pocele mucit kontrakcije i budu dosta bolne drze me par sekundi pa me popusti sva sreca da u srijedu idem doktoru pa cu vidjet mozda i radi toga jer sam ovih dana bila puno na nogama trcala sam svukud inace sam 33 tj i evo jutros sam se digla sa tim i sad kad lezim mi je dobro ali cim sam na nogama pocne.Tina ti si mi blizu imas li ti tih problema.

Tina0208
    15. Lipanj 2014. 11:21

uh jadna moja antonio.... nemam tih problema...ali mene jaaaaaako muce bolovi u kicmi... ne mogu 5 minuta sjedit i vec mi puca kicma...
    primijetila sam i neopisivu bol ispod cica...tj...izmedu cica i trbuha...jel bi to moglo bit samo da me beba stosa u rebra??? nezzz...poludit cu ako ce tako bit do kraja...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    15. Lipanj 2014. 11:47

Uh hvala dragom Bogu sad smo mi na redu da se porodimo,i mene tocno to boli a tek sad kad lezim na boku bilo kojem boli me ta strana trbuha valjda se beba svom tezinom legne zato sam rekla da jedva cekam vidjet kilazu bebe sad,a kontrakcije su uzasne bit ce posto sam trecorotkinja da se sve brze priprema za porod.

MarijaŠ
    16. Lipanj 2014. 05:33

Cure, nadam se da ste sve u međuvremenu OK.. I te mučnine će uskoro prestati rođenjem malih anđeličića... 
    Ja sam dobro, sad kad su se umirile vrućine. Stvarno je lakše kad se može normalno disati. Jedino što me i dalje pati su glupi komarci, ali evo izbjegavam duže biti vani pa je lakše.
    Primjetila sam pojavu prvih strija. I to od danas do sutra su se pojavile. Nije me previše šokiralo - što da radim? Baš sam se mazala kojekakvim kremicama, uljima i maslacem za tijelo, ali eto, priroda tijela čini svoje.

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    16. Lipanj 2014. 09:04

Tina i ProudMomy vidim da spominjete bol ispod grudi, kad vas je to pocelo boliti?

imam isti problem, tocno dolje na vrhu rebra, nekad me i po noci probudi bol, iako nije neka prejaka i neizdrziva ali dosta to boli, cak kao i da ponekad pecka... samo ja sam usla u 26.tjedan i beba je jos dosta nisko, mislim, osjetim je oko pupka pa mislim da jos ne moze nozicama do rebara :)  jedino ako gura druge organe, a pritisak osjetim bas tu pod rebrom...

krafnica
    16. Lipanj 2014. 09:19

djevojke, pardon sta se ubacujem tu u sred rasprave, al htjela sam vas pitat jel ima koja i ovaj problem.
    vec dvije godine se rijesavam dlacica samo depilacijom. zadnja dva puta kad sam bila na depilaciji, tj. od kad sam trudna, svaki peti korijen dlake mi se upalio. noge su mi pune crvenih tockica. ne znam kaj da delam, sva sam si ruzna zbog toga i uopce nisam nosila kratko ove godine zbog toga :/

DarijaZ
    16. Lipanj 2014. 09:24

...ja se inace brijem, al postaje mi sve teze....pogotovo bikini zonu, pa sam mislila sad otici da me "počupaju" inace imam osjetljivu kozu, i meni se urastanja dogadjaju i kod brijanja, a kak ce mi tek onda biti poslije toga?! 

uglavnom, nemrem ti pomoc, na zalost...mozda da se par puta za redom obrijes, pa onda odes na depilaciju ....?

16. Lipanj 2014. 10:13

Beag draga, ja se fakat ne sjecam kad mi je ta bol tocno pocela, ali znam da kad bila na uzv-u u 31 tt mi je doktorica rekla da me malac udara nogicama, znaci da je pocelo prije 31. tt. Kazem kada tocno, fakat vise ne znam.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.