Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 17:45

Antonio bravooo za curicu 
    Zao mi je sto si otvorena i moras mirovati nadam se da ce sve biti super,ma znam ja da hoce 
    I eto samo da ti kazem da ti malena nije veelikaa jer ti je moj malac u 32+5 bio 2280 hihihi i kao odgovarao je tjednu poslje znaci 33+5 tako da ne znam zasto mislis da je tvoja velika moj je onda pravi bombon hihi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 18:08

ma budes ti ti antonio… sad kad si sigurna da je curica sad bu sve lakse..hehe
    eh..uopce mi promaknulo da se ona na kraju okrenula...super...super
    jooj...da se bar i moja okrenula pa da vise ne borim bitku s time...

Laura 21.08.2014 :-*

krafnica
    19. Lipanj 2014. 18:38

antonio, cestitam ti na curici i drzim fige da sve bude oke ;)

antonio
    19. Lipanj 2014. 18:42

Ma i ja vjerujem da ce proc sve ok ali opet neki mali strah je tu,. Tea i tvoj je maleni vec veliki ma neka su samo da je sve dobro pa nema veze he he,ah cure blize se i nasi termini dosta nas je sad u 7 mj.
    Krafnica hvala ti..

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 18:45

uh da... ja sam se isto prepisala u 7 mjesec...nekak mislim da cemo to rijesit u sedmom...hehe...
    e koliko nas uopce ima??? ja znam za lilly i za tebe jedino...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 18:45

Antonio ima nas jakoo punoo u 7mj ko ce to sve polovit kad krenemo  imas pravo neka rastu koliko god veliki bili neka su nam zdravi 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    19. Lipanj 2014. 19:37

Antonio - čestitam na curici. I vjerujem da bu se bebica još 3 tjedna strpila. Nije to tako dugo. Ja imam pregled za ravno tjedan dana. Baš se veselim.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    19. Lipanj 2014. 19:50

antonio,  curica jeeeeee
    Sad odmah u shopping po jos haljinica 
    Zao mi je sto si otvorena i sto moras mirovat, ali brzo ce to proci, bitno da je malena okej 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.