Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    19. Lipanj 2014. 15:41

juhuuuuuuuuuuuuuu curica..................... ma znala sam da je curica...hehehe
    molim??? sta to pricas??? otvorena??? daj ne zezaj...uhhhh
    a beba ti bas lijepo velika...hehe debeljuca mala...
    joj sad je i mene strah sto ce mi doktor u utorak reci...jedva cekam...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    19. Lipanj 2014. 16:38

antonio, radujem se zbog tebe, baš mi je drago da si dočekala da vidiš da je curica!!! Ipak će biti haljinice u punom pogonu 
    Znači otvorena si? Bome i kod tebe se to približilo... A beba je stvarno povelika, jel... Samo neka je, i curica mala već spremna glavicom prema dolje...

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    19. Lipanj 2014. 17:24

Marljas i Tina da moja mala princeza me obradovala sad me jedino malo strah hocu li izgurati do 37 tj ma moram nekako makar tubila na glavi.,.,.,.,Da puno sam otvorena a najgore je sto imam stalne kontrakcije jer radi njih se otvaram.Da Marrljas priblizilo se i nase vrjeme joj kad se sjetim kad smo tek pocele na pocetku a vidi sad se blizimo kraju ne mogu vjerovat kako je to proletilo..Da moja malena je prava buckica i velika je ali i zato me bole njeni pokreti.

Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 17:45

Antonio bravooo za curicu 
    Zao mi je sto si otvorena i moras mirovati nadam se da ce sve biti super,ma znam ja da hoce 
    I eto samo da ti kazem da ti malena nije veelikaa jer ti je moj malac u 32+5 bio 2280 hihihi i kao odgovarao je tjednu poslje znaci 33+5 tako da ne znam zasto mislis da je tvoja velika moj je onda pravi bombon hihi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 18:08

ma budes ti ti antonio… sad kad si sigurna da je curica sad bu sve lakse..hehe
    eh..uopce mi promaknulo da se ona na kraju okrenula...super...super
    jooj...da se bar i moja okrenula pa da vise ne borim bitku s time...

krafnica
    19. Lipanj 2014. 18:38

antonio, cestitam ti na curici i drzim fige da sve bude oke ;)

antonio
    19. Lipanj 2014. 18:42

Ma i ja vjerujem da ce proc sve ok ali opet neki mali strah je tu,. Tea i tvoj je maleni vec veliki ma neka su samo da je sve dobro pa nema veze he he,ah cure blize se i nasi termini dosta nas je sad u 7 mj.
    Krafnica hvala ti..

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 18:45

uh da... ja sam se isto prepisala u 7 mjesec...nekak mislim da cemo to rijesit u sedmom...hehe...
    e koliko nas uopce ima??? ja znam za lilly i za tebe jedino...

antonio
    19. Lipanj 2014. 19:05

Tina0208

uh da… ja sam se isto prepisala u 7 mjesec…nekak mislim da cemo to rijesit u sedmom…hehe…
    e koliko nas uopce ima??? ja znam za lilly i za tebe jedino…

Tina pogledaj u terminima pa ces vidjet da nas je najvise u sedmom mj uh svaki dan ce bit stigla roda ha ha ha,.

Tejuska♡
    19. Lipanj 2014. 18:45

Antonio ima nas jakoo punoo u 7mj ko ce to sve polovit kad krenemo  imas pravo neka rastu koliko god veliki bili neka su nam zdravi 

antonio
    19. Lipanj 2014. 19:08

Tea2803

Antonio ima nas jakoo punoo u 7mj ko ce to sve polovit kad krenemo  imas pravo neka rastu koliko god veliki bili neka su nam zdravi 

Ma znas sta Tea vjeruj da ja sad vec jedva cekam jest da imam paniku ali svejedno jedva cekam da primim u ruke svoje malo zlato

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI