Antonio čestitam na princezi, mogu misliti da si sretna i da jedva čekaš. Čuvaj se brzo će to proći, nemoj se brinuti. I mene čeka pregled za 10dana nemogu dočekati da vidim jeli sve ok i jeli se okrenuo,koliko je težak itd sve me zanima.
Dobro kažete u 7mj će biti svaki dan stigla roda haha ;-)
Drage moje evo da vam se javim dosla sam sa pregleda,, uglavnom naredio mi je strogo mirovanje do utorka,ponovnog pregleda da vidi dali se jos otvaram tj. rekao mi je da izdrzim barem jos tjedan dana da se ne porodim..potom mi je krenuo poslusat bebino srceko i nakon dvije minute kada nista nije cuo me poslao na ctg...naravno da sam se jako uplasila a malac se u tom trenutku nije htio ni pokrenut bila sam paranoicna i pocela histericno vristat u sebi naravno ... Ali kad su me napokon spojili na ctg i kad sam cula srceko bila sam presretna pa sam pocela plakat od srece...na uzv me nije slao rekao je u utorak ponovo na ctg pregled i uzv kaze da uskoro mogu ocekivat svog andela
Drage moje evo da vam se javim dosla sam sa pregleda,, uglavnom naredio mi je strogo mirovanje do utorka,ponovnog pregleda da vidi dali se jos otvaram tj. rekao mi je da izdrzim barem jos tjedan dana da se ne porodim..potom mi je krenuo poslusat bebino srceko i nakon dvije minute kada nista nije cuo me poslao na ctg…naravno da sam se jako uplasila a malac se u tom trenutku nije htio ni pokrenut bila sam paranoicna i pocela histericno vristat u sebi naravno … Ali kad su me napokon spojili na ctg i kad sam cula srceko bila sam presretna pa sam pocela plakat od srece…na uzv me nije slao rekao je u utorak ponovo na ctg pregled i uzvkaze da uskoro mogu ocekivat svog andela
Joj Tea sad me i ti isprepada! Ajde nek je sv u redu, pravac krevet i ne mrdaj! Sve ce biti super i bit ces uskoro sa svojim malim zlatom!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje evo da vam se javim dosla sam sa pregleda,, uglavnom naredio mi je strogo mirovanje do utorka,ponovnog pregleda da vidi dali se jos otvaram tj. rekao mi je da izdrzim barem jos tjedan dana da se ne porodim..potom mi je krenuo poslusat bebino srceko i nakon dvije minute kada nista nije cuo me poslao na ctg…naravno da sam se jako uplasila a malac se u tom trenutku nije htio ni pokrenut bila sam paranoicna i pocela histericno vristat u sebi naravno … Ali kad su me napokon spojili na ctg i kad sam cula srceko bila sam presretna pa sam pocela plakat od srece…na uzv me nije slao rekao je u utorak ponovo na ctg pregled i uzvkaze da uskoro mogu ocekivat svog andela
Jaoj, čitam i čitam i čekam da kažeš da je sve u redu! Drago mi je da je... Sad nikud iz kreveta, ni makac! Pazi na se, pa će ubrzo tvoje zlato biti s tobom...
Krešimir 19.08.2014. <3

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Proudmomy sva sreca pa sam pred kraj a maleni dobro napreduje pa se ne bojim jedva cekam da se vidimo hvala na brizi

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea2803 uh sta su to nase bebe odlucile sve ranije doc ma samo da doguramo do 37 tj i nema mjesta brigi.Drago mije da je maleni dobro.
Lili ti si nam isto sad u 7 mj ha ha ha ma cemo se sad izredat ali samo da brzo rodimo kao dasa draga Bjap..
Tea2803 uh sta su to nase bebe odlucile sve ranije doc ma samo da doguramo do 37 tj i nema mjesta brigi.Drago mije da je maleni dobro.
Lili ti si nam isto sad u 7 mj ha ha ha ma cemo se sad izredat ali samo da brzo rodimo kao dasa draga Bjap..
Jesam draga 26og ali sam nekako uvjerena da će se odlučiti ranije izaći. E to bi bilo super da prodjemo kao i bjap :-) Ja sam još sinoć sanjala da sam se počela otvarati hahaha što ovo malo vremena do termina čini od mene ;-)
Hvala drage moje jos malo smo svi na redu
Hvala drage mojejos malo smo svi na redu
baš se veselim da je sve ok, baš smo se zaredale, nema me pola dana na klokanici ono nemrem pohvatat tolke informacije, neka smo svi živi zdravi i neka nam naše bebe budu brzo sa nama(ali ne prerano naravno!!)

url=https://lilypie.com]

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji