Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    13. Lipanj 2014. 11:30

piper bitno je da je izvana tamna... jucer sam u lidlu vidjela da jos imaju one svijeto zeleno boje...te nisu dobre...

piper
    13. Lipanj 2014. 11:35

Tina0208

piper bitno je da je izvana tamna… jucer sam u lidlu vidjela da jos imaju one svijeto zeleno boje…te nisu dobre…

ja uopće negledam koru nego ak mi je unutra tamno crvena onda je ok a u kauflanda sam vidjela da su sve neke bljedunjave pa nisam htjela kupit...čekam da budu crvenije i onda prelazim na lubenu...al mogla bi koja dinja pasti danas

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    13. Lipanj 2014. 11:42

e tako je...te nisu dobre.... bolje se onda primi dinje...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

DOCKY
    13. Lipanj 2014. 12:04

JA sam na trešnjama i marelicame.. prekjučer me uhvatilo ludilo za šljivama kupila si svježe a onda tamanila suhe... mmmm mogla bi opetttt..dobar tek curkee

DOCKY

Tejuska♡
    13. Lipanj 2014. 12:06

Cure moram vam rec da mi je zadnjh par dana jakoo slabo i povracam :( ne znam da li je kome tako u 35tt sam tesko mi je jako,da li je to zato sta je mozda blizu zeluca? Jedem pomalo i stalno pijem vodu 

DOCKY
    13. Lipanj 2014. 12:08

Tea2803

Cure moram vam rec da mi je zadnjh par dana jakoo slabo i povracam :( ne znam da li je kome tako u 35tt sam tesko mi je jako,da li je to zato sta je mozda blizu zeluca? Jedem pomalo i stalno pijem vodu 

pa vjerojatno ovisi kako beba stoji savjetuj se s gin svakako...i drž see...

DOCKY

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    13. Lipanj 2014. 12:09

ja sam 33 tj jos uvjek imam mucnine mislim nisam ih imala tri dana i nadam se da vise me nece mucit

Tejuska♡
    13. Lipanj 2014. 12:11

antonio

ja sam 33 tj jos uvjek imam mucnine mislim nisam ih imala tri dana i nadam se da vise me nece mucit

Nadam se da te vise nece muciti ;) Navijam za tebe ,, to je sad tvoja mucnina presla na mene hehe

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI