Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOCKY
    13. Lipanj 2014. 12:04

JA sam na trešnjama i marelicame.. prekjučer me uhvatilo ludilo za šljivama kupila si svježe a onda tamanila suhe... mmmm mogla bi opetttt..dobar tek curkee

DOCKY

Tejuska♡
    13. Lipanj 2014. 12:06

Cure moram vam rec da mi je zadnjh par dana jakoo slabo i povracam :( ne znam da li je kome tako u 35tt sam tesko mi je jako,da li je to zato sta je mozda blizu zeluca? Jedem pomalo i stalno pijem vodu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    13. Lipanj 2014. 12:09

ja sam 33 tj jos uvjek imam mucnine mislim nisam ih imala tri dana i nadam se da vise me nece mucit

Tejuska♡
    13. Lipanj 2014. 12:12

Ma voce svaki dan jedem aa banane ne mogu jer dobijem zgaravicu nazalost :(

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    13. Lipanj 2014. 12:18

Tea znam kako ti je uzasno meni nazalost nista nije pomagalo za te mucnine,to me tako znalo izmucit da nisam mogla glavu dignut.Mozda ti beba nogicom prignjeci zeludac pa od toga ti bude muka jos ova vrucina nije ni cudo.Ha ha ali ove glupave mucnine nebi pozeljela nikome i ja se nadam da ce i kod mene stat jer cjelu trudnocu mucim muu sa mucninama

Tejuska♡
    13. Lipanj 2014. 12:22

Antonio mogu mislit kako je tek tebi ja se zalim samo za tih par dana vjerovatno je i od ovih vrucina jer do sada bas nista osim u prvom tromjesecju ... Mogu si zamislit kako je tek tebi cijelu trudnocu a jos imas i dva limaca o kojima brines ja ajde legnem kad ocu ustanem kad ocu a tebi nije bas tako ,, ma izdrzat cemo mi to sve 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.