piper bitno je da je izvana tamna... jucer sam u lidlu vidjela da jos imaju one svijeto zeleno boje...te nisu dobre...
piper bitno je da je izvana tamna… jucer sam u lidlu vidjela da jos imaju one svijeto zeleno boje…te nisu dobre…
ja uopće negledam koru nego ak mi je unutra tamno crvena onda je ok a u kauflanda sam vidjela da su sve neke bljedunjave pa nisam htjela kupit...čekam da budu crvenije i onda prelazim na lubenu...al mogla bi koja dinja pasti danas
Laura 21.08.2014 :-*
e tako je...te nisu dobre.... bolje se onda primi dinje...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
JA sam na trešnjama i marelicame.. prekjučer me uhvatilo ludilo za šljivama kupila si svježe a onda tamanila suhe... mmmm mogla bi opetttt..dobar tek curkee
DOCKY
Cure moram vam rec da mi je zadnjh par dana jakoo slabo i povracam :( ne znam da li je kome tako u 35tt sam tesko mi je jako,da li je to zato sta je mozda blizu zeluca? Jedem pomalo i stalno pijem vodu
Cure moram vam rec da mi je zadnjh par dana jakoo slabo i povracam :( ne znam da li je kome tako u 35tt sam tesko mi je jako,da li je to zato sta je mozda blizu zeluca? Jedem pomalo i stalno pijem vodu
pa vjerojatno ovisi kako beba stoji savjetuj se s gin svakako...i drž see...
DOCKY

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja sam 33 tj jos uvjek imam mucnine mislim nisam ih imala tri dana i nadam se da vise me nece mucit
ja sam 33 tj jos uvjek imam mucnine mislim nisam ih imala tri dana i nadam se da vise me nece mucit
Nadam se da te vise nece muciti ;) Navijam za tebe ,, to je sad tvoja mucnina presla na mene hehe

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji