Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    30. Svibanj 2014. 21:26

mene danas isto zateze, mrzim te dane jer nemrem 5 koraka normalno napraviti, a ima dana kad mogu propjesaciti cijeli grad

beag
    02. Lipanj 2014. 09:38

hej curke, sve je ok kod mene, nema brige 
    dragi mi je na godisnjem pa max koristim to vrijeme, stalno smo negdje ili radimo nesto zajedno, presretna sam zbog toga jer mi je vec pun kufer samoce zato mi nemojte zamjeriti! ujutro uz kavu skicnem sto se dogada ovdje, al vec kujemo planove za taj dan pa brzo smugnem da ne stignem ni pokoji komentar ostaviti :D

jucer smo cijeeeeeeeeeeli dan, doslovno od jutra do navecer ( iako smo mogli po malo svaki dan, ali nismo mogli prestati ) crtali po zidovima djecje sobe :)))))))))))) to je bila moja velika zelja, ali kad on radi to ne stizemo i tko zna jel bi stigli do mog termina jer vise nece moci na Go posto ce ga cuvat za poslije poroda pa smo odlucili to sada napraviti  presretna sam zbog toga, sve je bas slatko i stalno virkam u sobicu da vidim sto smo napravili hihihi

nadam se da ste mi vi svi dobro, bjap, tebi se termin opako priblizava, zelim ti svu srecu, brz i ne jako tezak porod, zdravu i veselu bebicu!!!!!!!!!!!!!! 

beag
    02. Lipanj 2014. 09:58

zivotinje  pravu malu dzunglu hehe

renata6
    02. Lipanj 2014. 11:00

Kako li se samo lijepo pripremate, baš vas je lijepo čitati, bojanje soba, crtanje, komodice...:-)
    Ma krasno, sjetim se tih vremena, šopingiranja i priprema. Uživajte drage moje, ali nemojte se previše opterećivati, kada dođe bebica vjerujte mi da vam ništa od toga više neće biti bitno. Uživat ćete jedni u drugima i sve ostalo ide u zaborav!!!

DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 13:53

evo, meni krenule mucnine...kaj god pojedem, zlo mi je...ne toliko da povratim, al nije mi ni ugodno
    a o zgaravici zadnjih par veceri da ne pricam...morat cu prestati imati " kasne" vecere...

ima li to kakve veze sto se frajer okrenuo, pa me ocito lupa po zelucu nogama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.