kontrola prosla dobro, nije mi radio uzv, samo je poslusao srceko, izmjerio maternicu i to je to, kontrola za mjesec dana i ponovno urinokultura
udebljala sam se ukupno 5 kg od pocetka, rekao je da je to ok i da pazim da izmedu kotrola ne dobijem vise od 2 kg.. nije lose da je to napomeuo, barem imam neku smjernicu
Beag, drago mi je da je sve super s bebanom i s tobom! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super Beag. Ja idem sutra, pa ću vidjeti "presudu" po pitanju kila. Imam osjećaj kao da sam narasla, ali zbilja ne znam da li sam sad baš u kilama ili mi se voda počela nakupljati. Nekak nemam osjećaj da tako puno više jedem..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Super Beag bas mi je drago,joj znaci opet urinokultura ti kao da me pratis svaki pregled urinokultura,zao mi je da nisi vidjela svog malog princa ali ces na drugoj kontroli
Beag, drago mi je da je sve ok!
DarijaZ i ostali koji muku mučite sa žgaravicom. mene je napadala neko vrijeme sa 20 i nešto tjedana. Sad evo opet negdje od 36. nadalje. Nema više pravila šta pojedem, ali znam da od višanja obavezno imam žgaravicu. Šteta, jer su mi višnja i nešto manje rodna trešnja u dvorištu.
Danas kupila jagode po 5kn, u nedjelju su bile 10kn, valjda zato jer ih je samo jedna žena prodavala, a danas pred bolnicom jagoda ko u priči. Jagode su jedina dobra stvar nakon dosadnog ctg-a. Danas linija ravna ko Slavonija, nema trudova.. A baš sam se ponadala prekjučer da ću skoro rodit. Ruku na srce, termin mi je za dva tjedna, ali kad su mi doktori napunili glavu da ću ranije pa se i ja ponadala.
Bome bjap i ja sam mislila da su te ostavili u bolnici kad sam vidjela da se dugo ne javljas poslije kontrole. Sad ce to, samo sto nije! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma nisam uhvatila vremena, sad kad više ne moram mirovati i kada je vani lijepo vrijeme, ovo svoje slobodno vrijeme drugačije iskoristim.
Sortiraj odgovore
Najstariji