MarijaŠ - nismo se kupali. Bili smo u Rovinju, a tamo je more još hladno (19 stupnjeva - to mi je ipak za 2 stupnja premalo - da je bilo 21, uletila bih vjerojatno), a i vani je puhalo. Ali je bilo divno za šetati i provesti 4 dana sa mužićem, curkom i prijateljima (mi smo inače živjeli u RV 3 godine, prije nego mi se curka rodila).
Zaboravila sam napisati - ja još uvijek u 21 tjd imam mučnine, povremeno povraćam (recimo jučer) - ali opet jedem poslije; i imam žgaravice za poludjeti. Meni, ne bi vjerovali, znaju za žgaravicu pomoći Cedevita-bomboni (ili Cedevita kao takva, za popiti). I rennie/gastal. I soda-bikarbona. I oni bomboni iz DM-a sa magnezijem... Ali da je neugodno, jest.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja već par noći uopće ne spavam, ne znam totalno mi se sve poremetilo. To od tog vremena, tlak me zeza po danu i onda spavam i po noći nikaj. Ja sam u 14 tjednu i stalno osjećam neki pritisak u maternici, nemam pojma kaj je to, budem sutra vidjela kod ginekologa, ujutro me žgaravica muči, a zadnjih par dana mi se nikaj ne jede a gladna sam, a sve mi se gadi.
da, bas uzivamo ni ja nisam nesto za crtanje, ali zato sam puna ideja, a dragi ih ostvaruje jer je izvrstan crtac, tako da on crta, ja mijesam boje i bojam hehe inace volim takva kreativna izrazavanja pa vec odavno imam zamisljenu djecju sobu.. ne volim stereotipe tipa autici za decke, srceka ili sto vec za djevojcice pa su mi zivotinjice sasvim normalno rjesenje :) a kasnije cemo mijenjati po zeljama naseg malisana :)
danas idem na kontrolu, ai buduci da mi je zadnji put radio uzv, ne vjerujem da ce i danas, no dobro, bitno da je sve ostalo ok pa cu onda sljedeci put vidjeti malisu
MarijaŠ, jagode kazes? a ja se trpam jagodamam nenormalno svaki dan, dok ih jos ima...
evo, jucer sam izbacila kasnovecernji obrok, i sve je bilo kej...nema zgaravice....jest da sam bila gladna, al sam pojela 2 nektarine da me zavara, i nije bilo zgaravice...
inace, ni ja u zivotu nisam imala zgaravicu, tako da nisam ni znala kako to zapravo bude, pa sam ispitivala R-a sta se dogadja kad imas zgaravicu, i po njegovom opisu zakljucila da je to to ....
dakle, integralni krekeri, soda bikarbona, cedevita....zapisujem sve!nadam se da ipak necu to sve trebati isprobavati!
pa, zapravo je i logicno to za kiselije voce...
za sad cu probati ne jesti na vecer, pa cemo vidjeti sto dalje...nadam se da ce to biti sasvim dovoljno..
Ja izbjegavam kiselije voće, salate i tako to. Umjesto, ajmo reć, normalne večere ubacila sam mliječni obrok pošto sam primjetila da mi je od tog ok u želucu. U sub je noć protekla mirno, čak mi se i bebo smilovao pa nije ritao po mjehuru, ned noć tak-tak, sinoć povraćala prije večere i to samu kiselinu (nisam povraćala još od prije Uskrsa!), poslje jela mliječno i noć bila relativno mirna! E sad kak bude bilo dalje, ćemo da vidimo....
Sortiraj odgovore
Najstariji