Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 18:18

ProudMommy, bit ce da je pritisak na zeludac... nema kaj drugo bit nadam se samo da nece biti jace od ovog kako je sad !

bjap, preko dana mi je ok , al s obzirom da mi je najsladje papati na vecer ili prije spavanja, morat cu izbaciti te kasnovcernje obroke jer onda probdijem noc zbog zgaravice...

kak je s vocem, jel od njega isto bude zgaravica?

DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 18:21

docky, idony &n luki, hvala!
    ipak cu sutra nazvati soc. ginekologa, radi popodne pa cu se raspitati kod sestre kako i sta, jel mi oni daju uputnicu il cu morat kod doktorice opce prakse...
    a ionak cu morat po uputnicu za petrovu ovih dana, pa cu odmah pokupit i ovu za endokrinologa ako ako daju

LuKi5
    02. Lipanj 2014. 18:25

DarijaZ, nema na cemu :) e da, meni oko zgaravive pomazu obicni integralni krekeri, cim ih ne jedem par dana odma mi se vrati.

14.06.2014. L ♥

02. Lipanj 2014. 18:49

Jaoooo, žgaravicaaaa....
    Užas! Muči me već tjednima a tek sam 23tt!!! Šta će bit kasnije?!
    Doduše, otkad znam za sebe patim od želučanih tegoba, tako da....
    Eh, noćne probavne muke će me ubiti, pokraj dosadne žgaravice, muči me tvrda stolica, imam po noći grčeve po crijevima i redovito provedem min sat-dva na wc školjci, a da bi bilo još gore sad su me napali i hemoroidi... Ajme majko kako to boli.....
    Probala sam s jogurtima, s mlijekom, bademima, antacidima...nezz s čime sve ne...ne pomaže...
    Znam da vam se ne čita o takvim tegobama....ali morala sam se izjadati nekome!

MarijaŠ
    03. Lipanj 2014. 07:07

DarijaZ, ima voća koje dodatno potiče žgaravicu, a to ti je uglavnom ono kiselo - citrusi, ali čitala sam da može i ovo sezonsko, kao što su jagode, višnje, ili pak rane jabuke...
    Ja srećom još uvijek nemam problema sa žgaravicom, još uvijek ne znam kakav je to osjećaj budući da ju nikad u životu nisam imala... Ali suosjećam s vama ostalima, nadam se da će popustiti...

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    03. Lipanj 2014. 07:29

MarijaS, nadam se da ti se nece pojaviti zgaravica uopce jer je paklena. Meni bude onako osjecaj kao da mi netko brusi I pali grlo u isto vrijeme, to me znalo cesto buditi ufff, nikad ju prije trudnoce nisam imala pa kad mi se oko 24. tj. pojavila sam mislila da mi je to nesto od tableta, da sam se mozda preracunala I duplu terapiju popila. 
    Meni je od voca banana pomogla protiv zgaravice jer je krcata magnezija. :)

14.06.2014. L ♥

Iskrica1347
    03. Lipanj 2014. 08:25

Bokić curke. Nije me bilo neko vrijeme jer sam BILA NA MORENU 4 dana!  (dolje nemam net nego preko moba, pa mi se ne da ići na forume, samo skoknem na fejs).
    A ja trebam savjet nekoga kome je recimo ovo druga ili treća trudnoća a da je imao kapilare/vene na nogama. U prvoj mi kapilare nisu pucale/bile vidljive. A sada sam primjetila na par mjesta na nogama. Da li da to mažem sa nečime? Da jedem nešto? Pijem puno vode i inače, pa mislim da nije od toga.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.