Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    02. Lipanj 2014. 16:08

DarijaZ, ja sam prije trudnoce dobivala od doktorice opce prakse, a sad u trudnoci dobivam od socijalnog ginekologa. Pisemi na uputnici pod dijagnozom :nadzor nad visokorizicnom trudnocom.

14.06.2014. L ♥

bjap
    02. Lipanj 2014. 17:31

Ja sam zadnji puta povraćala sa 33 tjedna. Žgaravica se vratila prije tjedan ili dva, vjerojatno zbog pritiska na želudac. DarijaZ, možda je i tebi pritisak na želudac. Probaj uzimati manje obroke i manje začinjene.

ProudMomy, ovo tvoje iskustvo baš i ne zvuči utješno. A baš sam danas raskrčila improviziranu fotelju kraj wc školjke 

02. Lipanj 2014. 17:50

bjap

Ja sam zadnji puta povraćala sa 33 tjedna. Žgaravica se vratila prije tjedan ili dva, vjerojatno zbog pritiska na želudac. DarijaZ, možda je i tebi pritisak na želudac. Probaj uzimati manje obroke i manje začinjene.

ProudMomy, ovo tvoje iskustvo baš i ne zvuči utješno. A baš sam danas raskrčila improviziranu fotelju kraj wc školjke 

Sorry, ali znate i same da je svaka trudnoca drugacija, pa ne mora i vama biti tako. Tocnije, vjerujem da i nece. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 18:18

ProudMommy, bit ce da je pritisak na zeludac... nema kaj drugo bit nadam se samo da nece biti jace od ovog kako je sad !

bjap, preko dana mi je ok , al s obzirom da mi je najsladje papati na vecer ili prije spavanja, morat cu izbaciti te kasnovcernje obroke jer onda probdijem noc zbog zgaravice...

kak je s vocem, jel od njega isto bude zgaravica?

DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 18:21

docky, idony &n luki, hvala!
    ipak cu sutra nazvati soc. ginekologa, radi popodne pa cu se raspitati kod sestre kako i sta, jel mi oni daju uputnicu il cu morat kod doktorice opce prakse...
    a ionak cu morat po uputnicu za petrovu ovih dana, pa cu odmah pokupit i ovu za endokrinologa ako ako daju

LuKi5
    02. Lipanj 2014. 18:25

DarijaZ, nema na cemu :) e da, meni oko zgaravive pomazu obicni integralni krekeri, cim ih ne jedem par dana odma mi se vrati.

14.06.2014. L ♥

02. Lipanj 2014. 18:49

Jaoooo, žgaravicaaaa....
    Užas! Muči me već tjednima a tek sam 23tt!!! Šta će bit kasnije?!
    Doduše, otkad znam za sebe patim od želučanih tegoba, tako da....
    Eh, noćne probavne muke će me ubiti, pokraj dosadne žgaravice, muči me tvrda stolica, imam po noći grčeve po crijevima i redovito provedem min sat-dva na wc školjci, a da bi bilo još gore sad su me napali i hemoroidi... Ajme majko kako to boli.....
    Probala sam s jogurtima, s mlijekom, bademima, antacidima...nezz s čime sve ne...ne pomaže...
    Znam da vam se ne čita o takvim tegobama....ali morala sam se izjadati nekome!

piper
    02. Lipanj 2014. 19:03

Antonija84

Jaoooo, žgaravicaaaa….
    Užas! Muči me već tjednima a tek sam 23tt!!! Šta će bit kasnije?!
    Doduše, otkad znam za sebe patim od želučanih tegoba, tako da….
    Eh, noćne probavne muke će me ubiti, pokraj dosadne žgaravice, muči me tvrda stolica, imam po noći grčeve po crijevima i redovito provedem min sat-dva na wc školjci, a da bi bilo još gore sad su me napali i hemoroidi… Ajme majko kako to boli…..
    Probala sam s jogurtima, s mlijekom, bademima, antacidima…nezz s čime sve ne…ne pomaže…
    Znam da vam se ne čita o takvim tegobama….ali morala sam se izjadati nekome!

Samo se ti jadaj i mi ostale imamo istih problema...meni se nekim cudom stolica omekanila...vec danima se navecer dobro natrpam voca a prek dana se šopam sirom i vrhnjem...skuzila sam da mi za žgaravicu pomaže jedino soda bikarbona i uzmem je pola zlicice s vodom al to bas kad nemogu vise izdrzati
    najvise me trenutno muce grcevi u listovima pa osim dodatnog magnezija jedem i tonu sira jer navod o grcevi mogu bit i od manjka kalcija...sad sam nabavila i nekakav "posebni" sir koji je jednoj kolegici pomogao pa se nadam da bude i meni
    uh jesam se raspisala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI