Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    30. Svibanj 2014. 07:02

Ja sam inače alergičar, i godinama sam vodila bitke sa peludnom alergijom, i to tokom gotovo cijele godine (od ožujka do rujna), ali evo - meni je trudnoća donijela dobru stvar što se toga tiče.. Alergije nema ni u naznakama. I ja sam se toga pribojavala, pa sam otvorila temu Peludne alergije u trudnoći, pa pokušaj tamo vidjeti što su rekle...

Krešimir 19.08.2014. <3

Idony
    30. Svibanj 2014. 08:45

MarijaŠ, hvala ti puno. Ja sam tražila "peludna alergija", kad ono "peludne alergije" ;) Budem tamo pogledala što piše. Hvala još jednom :)

anakome
    30. Svibanj 2014. 13:16

Meni je herpes na usni izašao aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Za poludit. Zeza me muž da ću se pretvorit u jednu veliiiku virusbakteriju. Ne znam cime ga smijem tretirat? 
    Glava me boli jer je neko sugavor vrijeme.

30. Svibanj 2014. 13:20

Ajooooj, najsigurnije ti je namazat pastom za zube-ona ga suši, za kreme ti nisam sigurna, to provjeri u apoteci....
    Proći će brzo, meni izbije jedanput godišnje, obično kad me muči želudac pa od tog dobijem temperaturu!

beag
    30. Svibanj 2014. 13:55

antonio, pratim ja vas ( vise-manje :D ),ali dosta sam odsutna u zadnje vrijeme pa budem preumorna jos i za surfanje   

ugl.kod mene problemi i dalje isti, mjehur, bolna leda,noge,  a sad par dana i trbuh... ne znam jel me boli mjehur ili rastezanje maternice ili sto  uvijek nesto novo!

anakome
    30. Svibanj 2014. 19:21

Beag, baš sam se mislila kako te nema baš. Znaci jos uvijek sve po starom. Nema druge onda nego odmarat. 
    Ja sam sad cistila malo i crkla. Kondicija nikakva. Jedva cekam da more jos malo zatopli pa plivanje jer sam okilavila. Neki dan sam ormar presložila i ostatk dana su me leđa i trbuh bolili. A nisam uopce pretjerala.

anakome
    30. Svibanj 2014. 19:21

Beag, baš sam se mislila kako te nema baš. Znaci jos uvijek sve po starom. Nema druge onda nego odmarat. 
    Ja sam sad cistila malo i crkla. Kondicija nikakva. Jedva cekam da more jos malo zatopli pa plivanje jer sam okilavila. Neki dan sam ormar presložila i ostatk dana su me leđa i trbuh bolili. A nisam uopce pretjerala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.