Ja sam inače alergičar, i godinama sam vodila bitke sa peludnom alergijom, i to tokom gotovo cijele godine (od ožujka do rujna), ali evo - meni je trudnoća donijela dobru stvar što se toga tiče.. Alergije nema ni u naznakama. I ja sam se toga pribojavala, pa sam otvorila temu Peludne alergije u trudnoći, pa pokušaj tamo vidjeti što su rekle...
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ, hvala ti puno. Ja sam tražila "peludna alergija", kad ono "peludne alergije" ;) Budem tamo pogledala što piše. Hvala još jednom :)
Meni je herpes na usni izašao aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Za poludit. Zeza me muž da ću se pretvorit u jednu veliiiku virusbakteriju. Ne znam cime ga smijem tretirat?
Glava me boli jer je neko sugavor vrijeme.
Ajooooj, najsigurnije ti je namazat pastom za zube-ona ga suši, za kreme ti nisam sigurna, to provjeri u apoteci....
Proći će brzo, meni izbije jedanput godišnje, obično kad me muči želudac pa od tog dobijem temperaturu!
antonio, pratim ja vas ( vise-manje :D ),ali dosta sam odsutna u zadnje vrijeme pa budem preumorna jos i za surfanje
ugl.kod mene problemi i dalje isti, mjehur, bolna leda,noge, a sad par dana i trbuh... ne znam jel me boli mjehur ili rastezanje maternice ili sto uvijek nesto novo!
Beag, baš sam se mislila kako te nema baš. Znaci jos uvijek sve po starom. Nema druge onda nego odmarat.
Ja sam sad cistila malo i crkla. Kondicija nikakva. Jedva cekam da more jos malo zatopli pa plivanje jer sam okilavila. Neki dan sam ormar presložila i ostatk dana su me leđa i trbuh bolili. A nisam uopce pretjerala.
Beag, baš sam se mislila kako te nema baš. Znaci jos uvijek sve po starom. Nema druge onda nego odmarat.
Ja sam sad cistila malo i crkla. Kondicija nikakva. Jedva cekam da more jos malo zatopli pa plivanje jer sam okilavila. Neki dan sam ormar presložila i ostatk dana su me leđa i trbuh bolili. A nisam uopce pretjerala.
Sortiraj odgovore
Najstariji