Evo, i ja imam pozitivno iskustvo s ogtt-om
Samo hrabro i sve ce bit ok ! ;-)
nije trudnička tegoba, ali da ne otvaram novu temu... da li se neka od vas bori sa peludnom alergijom i na koji način?
ja već mjesec dana izbjegavam odlazak doktoru, jer čisto sumnjam da mi može prepisati nešto pametno u trudnoći, ali ne mogu više izdržati :( osim nosa s kojim mogu još nekako preživjet da curi i kihanja, zadnjih par dana su me oči počele "žuljat" i lijevo oko mi se danas prilično iziritiralo i sve mi se čini da ću sutra ipak morati zvati doktora :(
imate li kakav savjet za nosit se s alergijom?
Ja sam inače alergičar, i godinama sam vodila bitke sa peludnom alergijom, i to tokom gotovo cijele godine (od ožujka do rujna), ali evo - meni je trudnoća donijela dobru stvar što se toga tiče.. Alergije nema ni u naznakama. I ja sam se toga pribojavala, pa sam otvorila temu Peludne alergije u trudnoći, pa pokušaj tamo vidjeti što su rekle...
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ, hvala ti puno. Ja sam tražila "peludna alergija", kad ono "peludne alergije" ;) Budem tamo pogledala što piše. Hvala još jednom :)
MarijaŠ, hvala ti puno. Ja sam tražila "peludna alergija", kad ono "peludne alergije" ;) Budem tamo pogledala što piše. Hvala još jednom :)
Ništa draga, drago mi je ako mogu pomoći, znam kako se čovjek može patiti sa alergijom.. Nadam se da ćeš uspjeti ublažiti svoju.
Krešimir 19.08.2014. <3
Meni je herpes na usni izašao aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Za poludit. Zeza me muž da ću se pretvorit u jednu veliiiku virusbakteriju. Ne znam cime ga smijem tretirat?
Glava me boli jer je neko sugavor vrijeme.
Ajooooj, najsigurnije ti je namazat pastom za zube-ona ga suši, za kreme ti nisam sigurna, to provjeri u apoteci....
Proći će brzo, meni izbije jedanput godišnje, obično kad me muči želudac pa od tog dobijem temperaturu!
antonio, pratim ja vas ( vise-manje :D ),ali dosta sam odsutna u zadnje vrijeme pa budem preumorna jos i za surfanje
ugl.kod mene problemi i dalje isti, mjehur, bolna leda,noge, a sad par dana i trbuh... ne znam jel me boli mjehur ili rastezanje maternice ili sto uvijek nesto novo!
antonio, pratim ja vas ( vise-manje :D ),ali dosta sam odsutna u zadnje vrijeme pa budem preumorna jos i za surfanje![]()
ugl.kod mene problemi i dalje isti, mjehur, bolna leda,noge, a sad par dana i trbuh… ne znam jel me boli mjehur ili rastezanje maternice ili stouvijek nesto novo!
Pa iskreno sam se zabrinula gdje si nam,a znam da te muci tako ti je i kod mene evo ja ti svo jutro peglam,i nikako opeglat peglam 10 min i trk na vc mokrit i tako non stop pa me zaboli dole pa odem lec tako da vec tri i pol sata peglam i jos nisam gotova
,a pritisak dole imam kao da imam unutra tonu
,ma nisi se valjda vratila na posao.Jesu li ti prosle mucnine.
antonio, pratim ja vas ( vise-manje :D ),ali dosta sam odsutna u zadnje vrijeme pa budem preumorna jos i za surfanje![]()
ugl.kod mene problemi i dalje isti, mjehur, bolna leda,noge, a sad par dana i trbuh… ne znam jel me boli mjehur ili rastezanje maternice ili stouvijek nesto novo!
Falila si . I drži se. Sve se da izdržat osim povraćanja, e tog je stvarno bilo dosta!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji