Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    02. Lipanj 2014. 14:19

DarljaZ ja ti jos uvjek imam mucnine a 32tj sam i strah me bilo sta pojest ne popustaju mucnine imam osjecaj i kad odem rodit da cu imat mucnine

antonio
    02. Lipanj 2014. 14:19

DarljaZ ja ti jos uvjek imam mucnine a 32tj sam i strah me bilo sta pojest ne popustaju mucnine imam osjecaj i kad odem rodit da cu imat mucnine

DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 15:30

...ja do sad nisam uopce imala mucnine, pa mi sad cudno da su se pojavile u 27. tjednu?!

DarijaZ
    02. Lipanj 2014. 15:32

..ne znam gdje da pitam, pa cu tu...jel netko zna, dali po uputnicu za endokrinologa moram ici kod socijalnog ginekologa ili svog doktora opce prakse?

LuKi5
    02. Lipanj 2014. 16:08

DarijaZ, ja sam prije trudnoce dobivala od doktorice opce prakse, a sad u trudnoci dobivam od socijalnog ginekologa. Pisemi na uputnici pod dijagnozom :nadzor nad visokorizicnom trudnocom.

14.06.2014. L ♥

bjap
    02. Lipanj 2014. 17:31

Ja sam zadnji puta povraćala sa 33 tjedna. Žgaravica se vratila prije tjedan ili dva, vjerojatno zbog pritiska na želudac. DarijaZ, možda je i tebi pritisak na želudac. Probaj uzimati manje obroke i manje začinjene.

ProudMomy, ovo tvoje iskustvo baš i ne zvuči utješno. A baš sam danas raskrčila improviziranu fotelju kraj wc školjke 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.