DarljaZ ja ti jos uvjek imam mucnine a 32tj sam i strah me bilo sta pojest ne popustaju mucnine imam osjecaj i kad odem rodit da cu imat mucnine
DarljaZ ja ti jos uvjek imam mucnine a 32tj sam i strah me bilo sta pojest ne popustaju mucnine imam osjecaj i kad odem rodit da cu imat mucnine
...ja do sad nisam uopce imala mucnine, pa mi sad cudno da su se pojavile u 27. tjednu?!
..ne znam gdje da pitam, pa cu tu...jel netko zna, dali po uputnicu za endokrinologa moram ici kod socijalnog ginekologa ili svog doktora opce prakse?
DarijaZ, ja sam prije trudnoce dobivala od doktorice opce prakse, a sad u trudnoci dobivam od socijalnog ginekologa. Pisemi na uputnici pod dijagnozom :nadzor nad visokorizicnom trudnocom.
14.06.2014. L ♥
Ja sam zadnji puta povraćala sa 33 tjedna. Žgaravica se vratila prije tjedan ili dva, vjerojatno zbog pritiska na želudac. DarijaZ, možda je i tebi pritisak na želudac. Probaj uzimati manje obroke i manje začinjene.
ProudMomy, ovo tvoje iskustvo baš i ne zvuči utješno. A baš sam danas raskrčila improviziranu fotelju kraj wc školjke
Sortiraj odgovore
Najstariji