Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    28. Svibanj 2014. 12:31

A da, ti imas ovaj s nastavcima, ja mislim da s ovim podnim ne mogu nist. Jedva pusta paru i po podu. U biti jos stoji kod mame, nitko ga ne koristi, mozda budem radi deznfekcije kad mali propuze, ako budem za dezinfekciju 

antonio
    28. Svibanj 2014. 12:48

Evo mene dosla sam sa kontrole znaci 31 tj +4 uglavnom do sad 14 kila sam isla gore,tlak kao da se spusta sve vise 75 sa 45 u urinu opet krv pa me poslala opet vadit urin na urinokulturu i u labaratorij ovaj u labaratoriju je bio gotov za dva sata pa sam se bila vratila i zenske moje cuda bozja nije bilo ni krvi ni nicega da bi upucivalo na upalu sve je ok,.eh da sad od kud ta krv i zasto se samo kod nje pokazuje nemam pojma a da stvar bude gora nema ni ona pojma,,.Eto malena je super opet je imala stisnjene nogice,a glavica joj je i dalje na mom mjehuru,he he neka se ne okrece  sto se mene tice neka ostane tako do kraja ja  se necu bunit.,

piper
    28. Svibanj 2014. 13:25

antonio pitaj ju dal možeš ti donijet svoje trakice pa nek napravi s njima???mislim da se mogu kupit u ljekarni ili probaj nabavit od neke druge sestre...neznam...kažem ti meni se čini da njoj nešt nije uredu s tim trakicama jer potpuno je nenormalno da u tak malom razmaku imaš odnosno nemaš krvi

anakome
    28. Svibanj 2014. 17:29

Ajme Antonio, pa stvarno bezveze. Jos da te bezveze u bolnicu pošalje. Dobor kaze piper, ponesi svoje trakice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.