A da, ti imas ovaj s nastavcima, ja mislim da s ovim podnim ne mogu nist. Jedva pusta paru i po podu. U biti jos stoji kod mame, nitko ga ne koristi, mozda budem radi deznfekcije kad mali propuze, ako budem za dezinfekciju
Evo mene dosla sam sa kontrole znaci 31 tj +4 uglavnom do sad 14 kila sam isla gore,tlak kao da se spusta sve vise 75 sa 45
u urinu opet krv pa me poslala opet vadit urin na urinokulturu i u labaratorij ovaj u labaratoriju je bio gotov za dva sata pa sam se bila vratila i zenske moje cuda bozja nije bilo ni krvi ni nicega da bi upucivalo na upalu sve je ok,.eh da sad od kud ta krv i zasto se samo kod nje pokazuje nemam pojma
a da stvar bude gora nema ni ona pojma,
,.Eto malena je super opet je imala stisnjene nogice,a glavica joj je i dalje na mom mjehuru,he he neka se ne okrece sto se mene tice neka ostane tako do kraja ja se necu bunit.,
antonio pitaj ju dal možeš ti donijet svoje trakice pa nek napravi s njima???mislim da se mogu kupit u ljekarni ili probaj nabavit od neke druge sestre...neznam...kažem ti meni se čini da njoj nešt nije uredu s tim trakicama jer potpuno je nenormalno da u tak malom razmaku imaš odnosno nemaš krvi
Ajme Antonio, pa stvarno bezveze. Jos da te bezveze u bolnicu pošalje. Dobor kaze piper, ponesi svoje trakice.
Sortiraj odgovore
Najstariji