antonio pitaj ju dal možeš ti donijet svoje trakice pa nek napravi s njima???mislim da se mogu kupit u ljekarni ili probaj nabavit od neke druge sestre...neznam...kažem ti meni se čini da njoj nešt nije uredu s tim trakicama jer potpuno je nenormalno da u tak malom razmaku imaš odnosno nemaš krvi
antonio pitaj ju dal možeš ti donijet svoje trakice pa nek napravi s njima???mislim da se mogu kupit u ljekarni ili probaj nabavit od neke druge sestre…neznam…kažem ti meni se čini da njoj nešt nije uredu s tim trakicama jer potpuno je nenormalno da u tak malom razmaku imaš odnosno nemaš krvi
Ma i hocu drugi put vec mi je ovo dotuzilo ovo mi je 4 put da radim urinokulturu u tri mj cak me i tamo sestra bljedo gledala pa me pitala da kakvih to problema sa bakterijama imam da me non stop salje vadit urin..A kod mene nalazi sterilni.
Ajme Antonio, pa stvarno bezveze. Jos da te bezveze u bolnicu pošalje. Dobor kaze piper, ponesi svoje trakice.
Ajme Antonio, pa stvarno bezveze. Jos da te bezveze u bolnicu pošalje. Dobor kaze piper, ponesi svoje trakice.
Joj nedaj boze da me posalju pa ja bi poludila kad tamo odes sto bolesti ti nadu da te ne puste kuci,mislim neka priceka 37 tj i onda neka me salje kamo ce
onda te i porode
e, pa to i ja kazem! kad traze, uvijek ce nesto naci...
sretno i nadam se da te nece poslati u bolnicu...a za drugi pregled zbilja uzmi svoje trakice ...
nisam jos, narucena sam u petak ...javim kaj je rekla !
jel moras ti na kraju u bolnicu il kaj? sta su ti rekli??
moram draga, idem u pon u 8 u Petrovu. Na nalazu piše radi obrade. On mi je rekao da će mi pretrage napraviti, vjerovatno dati terapiju i da će sve biti ok.. E sad nije mi rekao koliko dugo ću biti. Mogu biti par dana, a mogu cijelu trudnoću... Uglavnom javljat ću hehe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji