Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    28. Svibanj 2014. 13:25

antonio pitaj ju dal možeš ti donijet svoje trakice pa nek napravi s njima???mislim da se mogu kupit u ljekarni ili probaj nabavit od neke druge sestre...neznam...kažem ti meni se čini da njoj nešt nije uredu s tim trakicama jer potpuno je nenormalno da u tak malom razmaku imaš odnosno nemaš krvi

antonio
    28. Svibanj 2014. 14:01

piper

antonio pitaj ju dal možeš ti donijet svoje trakice pa nek napravi s njima???mislim da se mogu kupit u ljekarni ili probaj nabavit od neke druge sestre…neznam…kažem ti meni se čini da njoj nešt nije uredu s tim trakicama jer potpuno je nenormalno da u tak malom razmaku imaš odnosno nemaš krvi

Ma i hocu drugi put vec mi je ovo dotuzilo ovo mi je 4 put da radim urinokulturu u tri mj cak me i tamo sestra bljedo gledala pa me pitala da kakvih to problema sa bakterijama imam da me non stop salje vadit urin..A kod mene nalazi sterilni.

anakome
    28. Svibanj 2014. 17:29

Ajme Antonio, pa stvarno bezveze. Jos da te bezveze u bolnicu pošalje. Dobor kaze piper, ponesi svoje trakice.

antonio
    28. Svibanj 2014. 19:27

anakome

Ajme Antonio, pa stvarno bezveze. Jos da te bezveze u bolnicu pošalje. Dobor kaze piper, ponesi svoje trakice.

Joj nedaj boze da me posalju pa ja bi poludila kad tamo odes sto bolesti ti nadu da te ne puste kuci,mislim neka priceka 37 tj i onda neka me salje kamo ce onda te i porode

DarijaZ
    28. Svibanj 2014. 19:30

e, pa to i ja kazem! kad traze, uvijek ce nesto naci...

sretno i nadam se da te nece poslati u bolnicu...a za drugi pregled zbilja uzmi svoje trakice ...

ninika11
    28. Svibanj 2014. 19:31

DarijaZ jesi bila kod gin? Kaj ti je rekao?

DarijaZ
    28. Svibanj 2014. 19:35

nisam jos, narucena sam u petak ...javim kaj je rekla !

jel moras ti na kraju u bolnicu il kaj? sta su ti rekli??

ninika11
    28. Svibanj 2014. 19:38

moram draga, idem u pon u 8 u Petrovu. Na nalazu piše radi obrade. On mi je rekao da će mi pretrage napraviti, vjerovatno dati terapiju i da će sve biti ok.. E sad nije mi rekao koliko dugo ću biti. Mogu biti par dana, a mogu cijelu trudnoću... Uglavnom javljat ću hehe

DarijaZ
    28. Svibanj 2014. 19:39

paa, u sakom slucaju, nadam se da ces biti samo par dana....i javljaj se !

ninika11
    28. Svibanj 2014. 19:42

DarijaZ

paa, u sakom slucaju, nadam se da ces biti samo par dana….i javljaj se !

Hvala, oću oću... ma ja vjerujem da je sve ok i da će sve biti ok.. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI