Ja pod brišem sa onom krpom što se na štap nabije. Samo se moram sagnuti kada ispirem krpu. Probaj sa onim džogerom na rese, što ima kantu sa cjedilom, to se ne moraš saginjati. Prekjučer sam išla obrisati malu površinu pa mi se nije dalo štap uzimati, a umorila se jako što sam tako malo bila sagnuta (više sam puzala).
Pa da i ja imam štap i krpu, pa stalno to moraš ispirati pa se saginjati.Kako bi mi dobro došao parni čistač :-) Hahaha dobro kažeš eto jedino da pužem i brišem ali tko bi me poslije dignuo sa poda, ma neka se muž sa sada muči s tim, mogu ja to oprati samo što me onda ledja bole pa izbjegavam.
Dobila sam ja parni čistač uz svoj usisavač. Dakle, meni je to koma. Ostavila sam ga kod mame jer je taman stigao nekoliko dana prije svatova pa sam ga odmah isprobala. Uglavnom, s njim ide jako sporo. Moraš dobro stisnuti i ići polako da ta para izlazi. U kuhinji na pločicama gdje se znaju naći zaljepljene mrvice moraš više puta preći preko fleke da ju rastopi i ukloni, i to polako jer ne možeš trljati, i na kraju sve bude umrljano. Naravno, i ta krpa se dole zaprlja i moraš ju redovito skidati i ispirati. Doduše, dobila sam dvije krpe ali svejedno. Uz sve to moraš voditi računa o kablu koji je uključen u struju hoće li biti dovoljno dugačak.
Dobila sam ja parni čistač uz svoj usisavač. Dakle, meni je to koma. Ostavila sam ga kod mame jer je taman stigao nekoliko dana prije svatova pa sam ga odmah isprobala. Uglavnom, s njim ide jako sporo. Moraš dobro stisnuti i ići polako da ta para izlazi. U kuhinji na pločicama gdje se znaju naći zaljepljene mrvice moraš više puta preći preko fleke da ju rastopi i ukloni, i to polako jer ne možeš trljati, i na kraju sve bude umrljano. Naravno, i ta krpa se dole zaprlja i moraš ju redovito skidati i ispirati. Doduše, dobila sam dvije krpe ali svejedno. Uz sve to moraš voditi računa o kablu koji je uključen u struju hoće li biti dovoljno dugačak.
A joj koje muke i sa tim, a ja si mislila uštedjeti vrijeme :-)
Meni su u kući cijeloj pločice a ima jako puno prozora i onda se sve na njima vidi pa sam baš mislila da bi mi parni sve to na brzinu očistio Znači nema do krpe i muža hihihi
E sad, za prozore ti ne bih znala reći. Ovaj moj je podni i meni se na prvu nije svidio. Međutim šogorica je kupila onaj H2O zeleni ili kak se već zove, ne znam kakav joj je za podove i prozore, ali za fuge joj je super i općenito za generalke.
E sad, za prozore ti ne bih znala reći. Ovaj moj je podni i meni se na prvu nije svidio. Međutim šogorica je kupila onaj H2O zeleni ili kak se već zove, ne znam kakav joj je za podove i prozore, ali za fuge joj je super i općenito za generalke.
Krivo sam napisala, radi prozora se sve vidi po pločicama pa ih stalno moraš prati mada bi i za prozore dobro došlo mešto brzo i jednostavno :-)
Za sada ja mirujem pa kako god bilo, ionako sam sad sva nekako usporena pa mi se baš i neda previše raditi jer mi treba cijeli dan za nešto očistit, a bolje sada odmarati dok bebači ne krenu sve prljati
Jel ima netko problema s grčevima u nogama???mene opet počeli hvatati...uzela sam dodatak magnezija i malo je popustilo al sad opet počinju
PlPer, ja ti imam grčeve u nogama, iako sam u 11. tjednu. To ti je manjak magnezija, stoga si kupi i pij ga, puno će ti pomoći. Dobro ga je kombinirati s kalcijem, jer ako piješ samo magnezij, možeš imati problema sa probavnim tegobama, dok ti kalcij to sprječava, a opet ti koristi i za kosti.
Mene su počele hvatati nesvjestice, u subotu sam pala u tramvaju, ali je dragi bio sa mnom i imam žgaravicu... je li to normalno s obzirom da sam 11. tjedana ili????
Pijem dodatni magnezij i šopam se sirom i vrhnjem jer mlijeko baš nepodnosim tak da na taj način unosim kalcij...očito ću morati i njega uzet u tabletama
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji