Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    26. Svibanj 2014. 20:53

E sad, za prozore ti ne bih znala reći. Ovaj moj je podni i meni se na prvu nije svidio. Međutim šogorica je kupila onaj H2O zeleni ili kak se već zove, ne znam kakav joj je za podove i prozore, ali za fuge joj je super i općenito za generalke.

piper
    28. Svibanj 2014. 08:02

Jel ima netko problema s grčevima u nogama???mene opet počeli hvatati...uzela sam dodatak magnezija i malo je popustilo al sad opet počinju

Igorovabebica
    28. Svibanj 2014. 09:05

PlPer, ja ti imam grčeve u nogama, iako sam u 11. tjednu. To ti je manjak magnezija, stoga si kupi i pij ga, puno će ti pomoći. Dobro ga je kombinirati s kalcijem, jer ako piješ samo magnezij, možeš imati problema sa probavnim tegobama, dok ti kalcij to sprječava, a opet ti koristi i za kosti. 

Igorovabebica
    28. Svibanj 2014. 09:06

Mene su počele hvatati nesvjestice, u subotu sam pala u tramvaju, ali je dragi bio sa mnom i imam žgaravicu... je li to normalno s obzirom da sam 11. tjedana ili????

piper
    28. Svibanj 2014. 09:35

Pijem dodatni magnezij i šopam se sirom i vrhnjem jer mlijeko baš nepodnosim tak da na taj način unosim kalcij...očito ću morati i njega uzet u tabletama

anakome
    28. Svibanj 2014. 09:53

Jutro žene drage :D
    Ja sam jučer cijeli dan uživala uz more na suncu. Zaspala sam kao beba sinoc, spavala 11 sati. Mislim da tako nisam od srednje škole.
    Za grčeve najbolje magneziji. Mene uhvate po nekad, ali ja nažalost više ne mogu ni primirisat magnezij, kiselinu mi izaziva. Sreća nisu strašni.
    Što se čišćenja tice, ja vec sada ne mogu napravit generalku. Umorim se brzo i sad je već vruce. Tako da sredujem malo po malo i nije da mi je drago tako jer nemam dojama da mi je sve čisto, ali štaš. Dok sam ležala muž je sve radio. Bilo mi ga je žao jer mi to sve inace zajedno obavljamo. Ali  trenutno se nikako uskladit za zajednicko ciscenje jer je stalno na putu, snalazim se sama.
    Gleda parnog čistača, ne bi ga dala nema šanse. Ja ga navise koristim za pranje poda i nije spor i tako lagano cisti. A tek kako tepih osvježi. Najmanje mi za prozore služi. Nekako mi ostaju crte i nije mi to, to.

MarijaŠ
    28. Svibanj 2014. 11:12

Meni se počeo pojavljivati sindrom nemirnih nogu... Imala sam to i za vrijeme studija, kada sam mnogo vremena provodila sam sjedeći, pa sam znala da me neće zaobići. Znači već par večeri pokušavam zaspati, duša mi spava, ali ne mogu od toga... Grozno. I jučer poslije posla legnem mrtva umorna i nema šanse. Kao da stotinu mravi maršira po nogama... Ne znam kako si pomoći. Hajde, barem sam sinoć lako zaspala, ali isto bila budna već oko pola 5 jer sam otpravila muža na put.. Uglavnom, u zadnje vrijeme spavam 4-5 sati dnevno i jako me to opterećuje.

Krešimir 19.08.2014. <3

bjap
    28. Svibanj 2014. 11:16

Ne znam, ja sam brza s obicnim stapom i krpom. I jos ako oszane koja mrvica lakse mi je s tim pokupiti. Mozda ti imas drugaciji. Moj je samo za pod. Jel moguce s njim cistiti tepihe (bijeli su i cupvi)?

Sto se magnezija tice, meni je ginekolog u 28. tjednu propisao magnezij u sumecim tabletama, i to 300mg ujutro i 300mg navecer, kao prevenciju od grceva i BH kontrkcija. Pitala sam ga jel trebam i kalcij (jer su mi nekada u teretani govorili da se magnezij ne veze bez kalcija), i rekao je da ne treba. Sogorici je njena dr isto rekla da ne treba kalcij, ali joj je rekla da ne koristi magnezij u sumecim tabletama. Ja sam grceve u nogama samo dva puta dobila, BH malo cesce. S obzirom da sam otvorena manezij moram uzimat dok ne napunim 37 tjedna, znaci jos sutra...a bas sam se navukla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.