Bas. Kazem ja sebi neki dan da kak cu roditi po tolikoj vrucini . Ima svaka radjaona klimu, ali nepreferiraju jer rodilja mora biti u toplom. Ma valda ce proci nekako taj porod, samo eto, pitanje je tjedna ili dana
Mene nije nešto strah vrućina... Inače sam kao gušter i mogla bih biti na suncu po cijeli dan. Valjda mi zbog toga neće ni trudnoća po vrućinama teško pasti - iako je termin krajem kolovoza, što znači da me kače svi najtopliji mjeseci.
bjap, ja sam isto stalno mislila kako sve mogu, i nisam se tako jako nešto umarala. I sad za vikend malo intenzivnije pospremala kuću, možda malo i pretjerala. Ženo, ja nisam mogla na noge stati skoro u nedjelju. Tako me sve nešto bolilo, trbuh mi bio težak... Mislim da mi je ovo bila zadnja generalaka. BTW, MM je kačio zavijese - i izjavio je da bi bilo bolje da je kopao 2 sata... Hihihi, ti snažni muškarci!
Krešimir 19.08.2014. <3
Nije ni mene nešto strah vrućina,jer uživam ljeti više nego zimi, samo čini mi se tako da će biti teško s trbuhom do zubi , ja se žalim a tebi kraj 8mj termin :-)
Ja više ne radim generalke jer kad legnem nakon toga nema šanse da više ustanem od bolova u ledjima pa onda bolje dan za danom pospremati haha.Ah ti naši muški,valjda su naučili da im je sve uvijek na gotovo pa im se i najmanja sitnica čini jakoo velik posao ;-)
Pa eto, i ja sam se uvjerila da ne treba pretjerivati s poslom, tako da od sada samo pomalo... Da, da, kraj kolovoza, tako da me neće nikako zaobići vrućine. Sve će se izdržati.
Stvarno jesu naši muški naučeni da im se sve servira i pripremi. Moj je još dobar, hoće mi pomoći, sam pegla košulje, zna i skuhati, uslužan je (sve više), ali ima onih koji ne znaju gdje im se u kući nalaze čarape.
Krešimir 19.08.2014. <3
Tako je i moj fino uslužan, zavjese mi vješa cijelu trudnoću, usisavao je kada sam bila na strogom mirovanju a i sada nekada usisa jer mi je teško gurati vakuumski usisavač po čupavim tepisima. Generalku sam odavno prekrižila, ne mogu toliko posla odjednom napraviti, niti sam brza niti sam u snazi. Prije koji tjedan smo slavili godišnjicu, iznenada se sjetili da bismo slavili, pa dok sam napravila kolače i salate te spremila kuću pala sam s nogu, nisam mogla spavati od umora i bolova u nogama. E rekoh si, nećeš se više forsirati.
Ja isto volim vrućine, samo mi je sada malo teže za disati kad beba ionako ne da. Ali cure moje, kako mene sve već podsjeća na ljeto, tako bih voljela na more ići ali nemoguće ove godine. Kad rodim najest ću se sladoleda na tone!!!
Već ćemo mi izgurati nekako ovo ljeto,meni sad kao da mali neda disati, stalno se rita i okreće imam osjećaj da će mi trbuh puknuti :-)
I moj muž zna sve sam napraviti, samo eto draže mu je kad mu ja to sve radim naravno :-) ali sad si nekako posao prilagodjavam jer mi je teško, sami živimo nema mi tko pomoći nego on, npr nemoguće mi je pod oprati jer je kuća velika, a moras se stalno saginjati ma nema šanse.
Ja pod brišem sa onom krpom što se na štap nabije. Samo se moram sagnuti kada ispirem krpu. Probaj sa onim džogerom na rese, što ima kantu sa cjedilom, to se ne moraš saginjati. Prekjučer sam išla obrisati malu površinu pa mi se nije dalo štap uzimati, a umorila se jako što sam tako malo bila sagnuta (više sam puzala).
Pa da i ja imam štap i krpu, pa stalno to moraš ispirati pa se saginjati.Kako bi mi dobro došao parni čistač :-) Hahaha dobro kažeš eto jedino da pužem i brišem ali tko bi me poslije dignuo sa poda, ma neka se muž sa sada muči s tim, mogu ja to oprati samo što me onda ledja bole pa izbjegavam.
Dobila sam ja parni čistač uz svoj usisavač. Dakle, meni je to koma. Ostavila sam ga kod mame jer je taman stigao nekoliko dana prije svatova pa sam ga odmah isprobala. Uglavnom, s njim ide jako sporo. Moraš dobro stisnuti i ići polako da ta para izlazi. U kuhinji na pločicama gdje se znaju naći zaljepljene mrvice moraš više puta preći preko fleke da ju rastopi i ukloni, i to polako jer ne možeš trljati, i na kraju sve bude umrljano. Naravno, i ta krpa se dole zaprlja i moraš ju redovito skidati i ispirati. Doduše, dobila sam dvije krpe ali svejedno. Uz sve to moraš voditi računa o kablu koji je uključen u struju hoće li biti dovoljno dugačak.
Sortiraj odgovore
Najstariji