Drage moje kak ste mi???
ja jutros koma...tak mi je mučno došlo u autu dok sam dolazila na posao da imam filing da ću se srušit a prave vrućine nisu ni počele...prek vikenda mi je bilo baš super jedino mi zglobovi natiču i sinoć dok sam išla u šetnju nisam mogla nijedne tenisice obut tak da prelazim na šlape i definitivno budem probala onaj čaj što je chocolate preporučila
i moram pohvalit mužeka...4 dana za redom prije spavanja se sam nudi da me masira...nije da me kičma ubija zadnjih dana al mi paše i masaža i pažnja jer se onda još malo mazimo i pričamo s bebačem poslije toga
blago tebi, ja svog molim i preklinjem a njemu se ne da bas me zivcira grrrrr
a ja nisam bas najbolje, ove vrucine su i mene pocele ubijati, inace ih stvarno super podnosim svako ljeto ali sad mi bude bas mucno i slabo, uff a bas to sto kazes, jos nije ni pocelo..
Ja ni inače baš ne podnosim vrućine, a sada ne znam kako ću. Još sa tom šugavom prehladom se borim. Koma
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Meni je jutros isto bilo koma. Probudila sam se oko 4 ujutro i nisam više mogla zaspati. A nije da me nešto brinulo ili tako nešto, nego sam bila kao naspavana.. I uspjela sam zaspati negdje oko pola 6, i budilica me budi u 6. Kao da su me tenkovi gazili... Ni MM nešto nije mogao noćas spavati. Tako da se evo cijelo jutro vučem po uredu, valjda će mi doći neka energija do popodne...
Mene MM masira redovito, gotovo svaki dan, i to samoinicijativno. piper, tako isto i mi, baš mi je to lijepo - masaža, maženje, duži razgovori, planovi..
Krešimir 19.08.2014. <3
Mašem žene :D
Kod mene je kiša danas, a nije ni vruće. Baš mi odgovara danas ovo vrijeme jer nisam mislila nigdje van.
Moj mužek nekad mene bas onako fino izmasira, a nekad vidim da se kilavi i da mu nije onda mu recem da šiba, da mi rece kad bude opet od volje Ono, dubi u tv, a ruka stoji na mjestu, pa stisne 2 puta,, pa opdet dubi u tv.
Mene moj ne masira, nije me do danas nista bolilo. Osim ponekad stopala ako sam dugo na nogama.
Mene danas ledja ubijaju, inace me rijetko kada bole. Trbuh mi je pretezak, cim nesto pocnem raditi padam s nogu. Mozda mi je to na bazi psihe...
Meni je isto postalo sve teže kad ugrije, jednostavno mi se ništa neda, noge sve teže, a trbuh sve veći.Super da je malo zahladilo nadam se da će i sutra biti tako da mi put prodje što bolje ;-)
A meni tako godi masaža mogla bih se danima masirati,pogotovo jer me ledja dosta bole, a maltretiram stalno muža da me masira nekad mu se da nekad ne što ću mu ja mora nema druge. Sad ću biti na putu 2tj bez njega pa me neće imati tko masirati :-( bar će se on malo odmoriti hihi....
Jos 3 tjedna. Imas pravo, i ja sam negdje od 30. tjedna usporena, premda bude dana kada sam poletna kao srna. Malo me panika hvata, ali prezivjet cu.
Sortiraj odgovore
Najstariji