Ja još nisam počela naticati, prsten na ruci :-) Samo me boli donji dio ledja, ali to ako preko dana budem previše na nogama. Drugo sve 5 za sada, a ja pijem čaj od koprive i od njeg se dosta mokri pa sigurno malo pomaže.
Ja sam dobila glupu vaginalnu infekciju, gljivice one. Mislim da mi je to od onih antibiotika koje sam pila prije mjesec dana za urinarnu infekciju. Kaj da radim? kupim canesten vaginalete, se to smije? Jel opasno to? sad sam u 13. tjednu trudnoće.
A vjerojatno si radi antibiotika uhvatila infekciju. Moj je meni odmah uz antibiotk dao bio i vaginalete protiv gljivica, al sam zaboravila koje. Def nije Canesten. Nije ti to nista opasno, u trudnoci su zene sklone infekcijama, ali mozda da radije zazoves gin pa da ti on da nesto za infejciju nego da uzimaš na svoju ruku.
Gljivice su cesta pojava tak da nemoj se brinuti...ja ti isto savjetujem da nazoves gin jer meni osobno sve ove vaginalete koje su dostupne bez recepta nepomazu...prek recepta mi je zadnji put prepisao plymicol iza 2dana mi je bilo super tak da bolje zvat ginekologa
meni je doktor rekao za activo 3 kremu dok sam radila na bebi pa nisam znala jesam trudna ili ne, tako da pretpostavljam da je za trudnice. al najbolje da se obratis svom ginekologu
Cure, gdje nam je TeaOsijek? Nešto mi se čini da je nema već par dana?
Da nije već dignula sidro i otputovala na more?
MalaMuca, baš kako ti je i Dada savjetovala, mislim da je najbolje da se posavjetuješ s liječnikom što da uzmeš i koliko dugo...
Krešimir 19.08.2014. <3
Mislim da je TeaOsijek još uvijek u humanitarnoj akciji.
MalaMuca, moguće da ti je od antibiotika, ali nemoj se iznenaditi, u trudnoći ćeš imati čitavo životinjsko carstvo dole. meni su dali Plymicol jednom i dva puta Royazol, premda gljivice nisam ni osjetila, a iscjedak imam stalno kroz trudnoću i nakon prvog tromjesečja ih više nisma liječila, ako ih uopće imam. Kako sam u timu bez nositelja, jednom sam dospjela kod jednog starijeg liječnika koji mi je rekao da dok se ne porodim da nema šanse da se izljiečim od svih gadosti koje ću dobiti, a što se tiče gljivica, sve vaginalete, kreme i mliječni probiotici su glupost i ne pomažu, jedino d aje dobro namazat se gencijan violetom. Kaže da su s time nekada mame mazale gljivice u dječjim ustima, i da je to stvarno djelotvorno ali da to više rijetko tko spominje. Još je rekao da je Lactogyn dobar jer su u njemu probiotici koncentrirani, ali iz osobnog iskustva ne slažem se s njim za Lactogyn.
Bok ekipa. E mene će ova prehlada ubiti. Stalno mi se slijeva iz nosa u grlo i onda kašljem i to osobito po noći. noćas sam se premjestila na kauč, da ne rasipam viruse okolo. Joj. Jel zna netko kaj smijem piti osim čaja, propolisa i meda? Neki sirup ili nekaj.. Sam da mi se smiri ovaj kašalj. Ili da samo čistim nos, iskašljavam i nadam se da će uskoro proći. Jadno moje dijete koje stalno ima lunapark u trbuhu zbog mog kašljanja. Ak niš drugo, trbušni mišići bu mi zbilja čvrsti do poroda.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji