Kupila sam ga u bio&bio.. Bio je nekih 10ak kn..
Lilica ne znam koliko su ti prsti i ruke otekle al pokušaj, mozda ti pomogne. Al nemoj prstene vraćati na silu, bilo bi ti šteta da ti ih moraju rezati..
a nisu jako ali me steze kad ih stavim.. onako ne osjecam se ugodno.. pa sam iz straha maknula, ali potajno se nadam pronaci nacin da ih ipak vratim prije poroda
Ja još nisam počela naticati, prsten na ruci :-) Samo me boli donji dio ledja, ali to ako preko dana budem previše na nogama. Drugo sve 5 za sada, a ja pijem čaj od koprive i od njeg se dosta mokri pa sigurno malo pomaže.
Ja sam dobila glupu vaginalnu infekciju, gljivice one. Mislim da mi je to od onih antibiotika koje sam pila prije mjesec dana za urinarnu infekciju. Kaj da radim? kupim canesten vaginalete, se to smije? Jel opasno to? sad sam u 13. tjednu trudnoće.
Kaj da radim? kupim canesten vaginalete, se to smije? Jel opasno to? sad sam u 13. tjednu trudnoće.
Nemoj ništa na svoju ruku! Pa imaš telefon, nazovi svog doktora i pitaj. I ja sam to imala u 13. tj., i dobila sam vaginalete ali sam ih smjela koristiti samo dva puta tjedno. I nakon toga je prošlo.
A vjerojatno si radi antibiotika uhvatila infekciju. Moj je meni odmah uz antibiotk dao bio i vaginalete protiv gljivica, al sam zaboravila koje. Def nije Canesten. Nije ti to nista opasno, u trudnoci su zene sklone infekcijama, ali mozda da radije zazoves gin pa da ti on da nesto za infejciju nego da uzimaš na svoju ruku.
Gljivice su cesta pojava tak da nemoj se brinuti...ja ti isto savjetujem da nazoves gin jer meni osobno sve ove vaginalete koje su dostupne bez recepta nepomazu...prek recepta mi je zadnji put prepisao plymicol iza 2dana mi je bilo super tak da bolje zvat ginekologa
meni je doktor rekao za activo 3 kremu dok sam radila na bebi pa nisam znala jesam trudna ili ne, tako da pretpostavljam da je za trudnice. al najbolje da se obratis svom ginekologu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji