Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    23. Svibanj 2014. 23:18

Nadam se da se sad necu ureći ali iskreno mislim da pomazem.. Nemam ni ja jos puno do kraja i s obzirom na ove vrućine koje su počele a i stalno sam na nogama, u pokretu nemam problema s oticanjem.. Sve prstene i dalje nosim, noge su mi normalne.. A list breze potiče izmokravanje, ne nesto previse, al par puta kad odes na wc mokris malo obilnije i samim time ako ima sto vode ona odlazi..

chocolate
    24. Svibanj 2014. 01:18

Jedna frendica mi je rekla da je cula za taj caj, tako da sam ga pocela piti par dana prije pregleda, i tada sam spomenula to ginekologu na sto mi je on rekao da slobodno mogu piti ali naravno da ne pretjerujem..

Lilica
    24. Svibanj 2014. 09:33

joj da bar taj caj pomaze toliko da mogu opet vratiti prsten na ruku, ali nemoguce 

chocolate
    24. Svibanj 2014. 09:41

Kupila sam ga u bio&bio.. Bio je nekih 10ak kn.. 
    Lilica ne znam koliko su ti prsti i ruke otekle al pokušaj, mozda ti pomogne. Al nemoj prstene vraćati na silu, bilo bi ti šteta da ti ih moraju rezati..

Lilica
    24. Svibanj 2014. 14:50

a nisu jako ali me steze kad ih stavim.. onako ne osjecam se ugodno.. pa sam iz straha maknula, ali potajno se nadam pronaci nacin da ih ipak vratim prije poroda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.