Nadam se da se sad necu ureći ali iskreno mislim da pomazem.. Nemam ni ja jos puno do kraja i s obzirom na ove vrućine koje su počele a i stalno sam na nogama, u pokretu nemam problema s oticanjem.. Sve prstene i dalje nosim, noge su mi normalne.. A list breze potiče izmokravanje, ne nesto previse, al par puta kad odes na wc mokris malo obilnije i samim time ako ima sto vode ona odlazi..
Nadam se da se sad necu ureći ali iskreno mislim da pomazem.. Nemam ni ja jos puno do kraja i s obzirom na ove vrućine koje su počele a i stalno sam na nogama, u pokretu nemam problema s oticanjem.. Sve prstene i dalje nosim, noge su mi normalne.. A list breze potiče izmokravanje, ne nesto previse, al par puta kad odes na wc mokris malo obilnije i samim time ako ima sto vode ona odlazi..
Onda odlicno,kupila sam ga pa cu probati..jesi li prije početka ispijanja čaja razg.sa svojim dokt.o tome ili si na svoju ruku ga počela piti?jedna salica dnevno ne bi smjela skoditi.. ja ne nosim vise nikakvo prstenje jer ne mogu,zadnjih mjesec dana..
Jedna frendica mi je rekla da je cula za taj caj, tako da sam ga pocela piti par dana prije pregleda, i tada sam spomenula to ginekologu na sto mi je on rekao da slobodno mogu piti ali naravno da ne pretjerujem..
Jedna frendica mi je rekla da je cula za taj caj, tako da sam ga pocela piti par dana prije pregleda, i tada sam spomenula to ginekologu na sto mi je on rekao da slobodno mogu piti ali naravno da ne pretjerujem..
Taj caj si nabavila u ljekarni ili??? Razmisljam da si ga i ja kupim jer meni lagano zlobovi natucu a tek sam 24tt i sad dom dodu prave vrucine tko zna kak ce mi biti jer mi na vrucinama i inace noge nateknu
joj da bar taj caj pomaze toliko da mogu opet vratiti prsten na ruku, ali nemoguce
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji