Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    23. Svibanj 2014. 19:58

Hvala vam cure 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

chocolate
    23. Svibanj 2014. 23:18

Nadam se da se sad necu ureći ali iskreno mislim da pomazem.. Nemam ni ja jos puno do kraja i s obzirom na ove vrućine koje su počele a i stalno sam na nogama, u pokretu nemam problema s oticanjem.. Sve prstene i dalje nosim, noge su mi normalne.. A list breze potiče izmokravanje, ne nesto previse, al par puta kad odes na wc mokris malo obilnije i samim time ako ima sto vode ona odlazi..

cedevita2
    23. Svibanj 2014. 23:33

chocolate

Nadam se da se sad necu ureći ali iskreno mislim da pomazem.. Nemam ni ja jos puno do kraja i s obzirom na ove vrućine koje su počele a i stalno sam na nogama, u pokretu nemam problema s oticanjem.. Sve prstene i dalje nosim, noge su mi normalne.. A list breze potiče izmokravanje, ne nesto previse, al par puta kad odes na wc mokris malo obilnije i samim time ako ima sto vode ona odlazi..

Onda odlicno,kupila sam ga pa cu probati..jesi li prije početka ispijanja čaja razg.sa svojim dokt.o tome ili si na svoju ruku ga počela piti?jedna salica dnevno ne bi smjela skoditi..  ja ne nosim vise nikakvo prstenje jer ne mogu,zadnjih mjesec dana..

chocolate
    24. Svibanj 2014. 01:18

Jedna frendica mi je rekla da je cula za taj caj, tako da sam ga pocela piti par dana prije pregleda, i tada sam spomenula to ginekologu na sto mi je on rekao da slobodno mogu piti ali naravno da ne pretjerujem..

piper
    24. Svibanj 2014. 06:32

chocolate

Jedna frendica mi je rekla da je cula za taj caj, tako da sam ga pocela piti par dana prije pregleda, i tada sam spomenula to ginekologu na sto mi je on rekao da slobodno mogu piti ali naravno da ne pretjerujem..

Taj caj si nabavila u ljekarni ili??? Razmisljam da si ga i ja kupim jer meni lagano zlobovi natucu a tek sam 24tt i sad dom dodu prave vrucine tko zna kak ce mi biti jer mi na vrucinama i inace noge nateknu

Lilica
    24. Svibanj 2014. 09:33

joj da bar taj caj pomaze toliko da mogu opet vratiti prsten na ruku, ali nemoguce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI