Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    23. Svibanj 2014. 12:30

Ja u prvoj trudnoći nisam naticala. Sada sam počela, ali samo noge (listovi) i to malo. Prstenje i dalje nosim, čak ima dana kad mi pada sa ruke. Meni ruke "oteknu" samo kad je velika sparina, ali to je kod mene nevezano za trudnoću i čak mi i paše, jer me onda nije strah da bu mi prsteni pali s ruke. hahahahaha (imam turbo mršave prste na rukama).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

anakome
    23. Svibanj 2014. 15:51

Kod naticanja je navodno dobar čaj od neoljuštene zobi. Prijateljica mi kaže da ju je spasilo, al još nisam probala jer nisam imala vecih problema iako ih očekujem jer mi i bez trudnoce ljeti oticu prsti.

Lilica
    23. Svibanj 2014. 17:00

cure vec sam tu negdje pisala da mi je poceo curiti kolostrum.. u pocetku me samo svrbilo i peckalo ali sad me bole bradavice i ful su osjetljive. pa me zanima sto mogu napraviti da to prestane? ili nema nacina nego suti i trpi? 

Marinica27
    23. Svibanj 2014. 17:46

Drage trudnice i mame..da vas sve pozdravim, inače sam nova na forumu. Trenutno u 13.tjednu..prva trudnoća... Osim večernjih mučnina (bez povraćanja) srećom za sada drugih tegoba nemam  Grudi napokon prestale biti "preosjetljive" jupiiiii!!!

Tejuska♡
    23. Svibanj 2014. 19:48

Cure evo da vam kazem da sam nakon tri ture antibiotika uspijela rijesiti bakteriju Escherichiu coli i presretna sam 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    23. Svibanj 2014. 19:51

Evo i mene, danas je i meni dan koma boli me trbuh i pocele su me zezat kontrakcije drzi me min pa popusti,a da stvar bude gora mali me danas sakom opalio u trbuh da sam zvjezde vidjela i od tad me bol ne popusta,bebicu osjetim da se vrti pa me to malo smiruje,a sinoc nismo mogli spavat muz cijelu noc hrkao da sam na kraju otisla sa malim u dnevni boravak pa smo se legli na dvosjed i tamo nekako jedva zaspala,ali danas me sve kiicma boli i ruke.

Tejuska♡
    23. Svibanj 2014. 19:58

Hvala vam cure 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.