Ja u prvoj trudnoći nisam naticala. Sada sam počela, ali samo noge (listovi) i to malo. Prstenje i dalje nosim, čak ima dana kad mi pada sa ruke. Meni ruke "oteknu" samo kad je velika sparina, ali to je kod mene nevezano za trudnoću i čak mi i paše, jer me onda nije strah da bu mi prsteni pali s ruke. hahahahaha (imam turbo mršave prste na rukama).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Kod naticanja je navodno dobar čaj od neoljuštene zobi. Prijateljica mi kaže da ju je spasilo, al još nisam probala jer nisam imala vecih problema iako ih očekujem jer mi i bez trudnoce ljeti oticu prsti.
cure vec sam tu negdje pisala da mi je poceo curiti kolostrum.. u pocetku me samo svrbilo i peckalo ali sad me bole bradavice i ful su osjetljive. pa me zanima sto mogu napraviti da to prestane? ili nema nacina nego suti i trpi?
Drage trudnice i mame..da vas sve pozdravim, inače sam nova na forumu. Trenutno u 13.tjednu..prva trudnoća... Osim večernjih mučnina (bez povraćanja) srećom za sada drugih tegoba nemam Grudi napokon prestale biti "preosjetljive" jupiiiii!!!
Cure evo da vam kazem da sam nakon tri ture antibiotika uspijela rijesiti bakteriju Escherichiu coli i presretna sam
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i mene, danas je i meni dan koma boli me trbuh i pocele su me zezat kontrakcije drzi me min pa popusti,a da stvar bude gora mali me danas sakom opalio u trbuh da sam zvjezde vidjela i od tad me bol ne popusta,bebicu osjetim da se vrti pa me to malo smiruje,a sinoc nismo mogli spavat muz cijelu noc hrkao da sam na kraju otisla sa malim u dnevni boravak pa smo se legli na dvosjed i tamo nekako jedva zaspala,ali danas me sve kiicma boli i ruke.
Sortiraj odgovore
Najstariji