Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    22. Svibanj 2014. 19:20

Meni ne otiču jako ruke, samo ponekad osjetim, npr. baš neku večer nakon poduže šetnje sam MM, valjda kako su mi stalno bile prema dolje, ili tako nešto, baš su mi full natekle. Ali ovako inače ništa pretjerano. Ni noge mi još ne otiču, ali ovo su tek prvi u nizu ovako toplih dana, svašta nas još čeka. Ne bih voljela skidati burmu, nekako sam se baš naviknula na nju i volim ju nositi... Valjda neće biti potrebe.

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    23. Svibanj 2014. 11:35

mene nakon voznje auta bole listovi, kao neki grcevi... valjda isto zbog istog polozaja nogu pri voznji...

Iskrica1347
    23. Svibanj 2014. 12:30

Ja u prvoj trudnoći nisam naticala. Sada sam počela, ali samo noge (listovi) i to malo. Prstenje i dalje nosim, čak ima dana kad mi pada sa ruke. Meni ruke "oteknu" samo kad je velika sparina, ali to je kod mene nevezano za trudnoću i čak mi i paše, jer me onda nije strah da bu mi prsteni pali s ruke. hahahahaha (imam turbo mršave prste na rukama).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

anakome
    23. Svibanj 2014. 15:51

Kod naticanja je navodno dobar čaj od neoljuštene zobi. Prijateljica mi kaže da ju je spasilo, al još nisam probala jer nisam imala vecih problema iako ih očekujem jer mi i bez trudnoce ljeti oticu prsti.

Lilica
    23. Svibanj 2014. 17:00

cure vec sam tu negdje pisala da mi je poceo curiti kolostrum.. u pocetku me samo svrbilo i peckalo ali sad me bole bradavice i ful su osjetljive. pa me zanima sto mogu napraviti da to prestane? ili nema nacina nego suti i trpi? 

Marinica27
    23. Svibanj 2014. 17:46

Drage trudnice i mame..da vas sve pozdravim, inače sam nova na forumu. Trenutno u 13.tjednu..prva trudnoća... Osim večernjih mučnina (bez povraćanja) srećom za sada drugih tegoba nemam  Grudi napokon prestale biti "preosjetljive" jupiiiii!!!

MarijaŠ
    23. Svibanj 2014. 19:44

Marinica27

Drage trudnice i mame..da vas sve pozdravim, inače sam nova na forumu. Trenutno u 13.tjednu..prva trudnoća… Osim večernjih mučnina (bez povraćanja) srećom za sada drugih tegoba nemam  Grudi napokon prestale biti &quot;preosjetljive&quot; jupiiiii!!!

Dobro nam došla! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    23. Svibanj 2014. 19:48

Cure evo da vam kazem da sam nakon tri ture antibiotika uspijela rijesiti bakteriju Escherichiu coli i presretna sam 

MarijaŠ
    23. Svibanj 2014. 19:52

Teya2803

Cure evo da vam kazem da sam nakon tri ture antibiotika uspijela rijesiti bakteriju Escherichiu coli i presretna sam 

Jeeeee!  Super! Baš se veselim zbog tebe, sigurno je olakšanje!

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    23. Svibanj 2014. 19:53

Teya2803

o bravo hvala dragom Bogu jer ona se tesko iskorjeni,cestitam Teya.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    23. Svibanj 2014. 19:51

Evo i mene, danas je i meni dan koma boli me trbuh i pocele su me zezat kontrakcije drzi me min pa popusti,a da stvar bude gora mali me danas sakom opalio u trbuh da sam zvjezde vidjela i od tad me bol ne popusta,bebicu osjetim da se vrti pa me to malo smiruje,a sinoc nismo mogli spavat muz cijelu noc hrkao da sam na kraju otisla sa malim u dnevni boravak pa smo se legli na dvosjed i tamo nekako jedva zaspala,ali danas me sve kiicma boli i ruke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI