Hehe, probaj, sretno. Ja sam ušla u 37.tjedan ali još nisam primjetila nikakvo naticanje. Nadam se da neću puno
i meni su već počeli naticat zglobovi...poskidala sam sve prstene osim vjenčanog još prije mjesec dana a sad sam i vjenčani skinula i stavila ga na lančić pa mi je sad bliže srcu i tak sam si happy zbog toga pa si čak razmišljam da ga tak i ostavim nakon poroda
i meni je vjencani na lancicu, ali fali mi jako, nikako se ne mogu naviknuti da ga nemam na prstu ali cula sam da se mora rezati ako ne ide dolje a to mi je ipak vece zlo, pa cu izdrzati jos ta 3 mjeseca
ni ja vise ne nosim vjencani na ruci...nekih mjesec dana...nije da mi ruke oticu toliko da ga nebi mogla nositi,al neugodan je osjecaj kad i malo steze...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam svoj vjencani nosila cijelu trudnocu, skinula ga na porodu, jer sam morala. Tri dana u bolnici sam si bila ko gola bez njega. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
e tak je i meni, tocno osjecam onak kak me steze i onda sam bas osjetila potrebu da ih skinem
Meni ne otiču jako ruke, samo ponekad osjetim, npr. baš neku večer nakon poduže šetnje sam MM, valjda kako su mi stalno bile prema dolje, ili tako nešto, baš su mi full natekle. Ali ovako inače ništa pretjerano. Ni noge mi još ne otiču, ali ovo su tek prvi u nizu ovako toplih dana, svašta nas još čeka. Ne bih voljela skidati burmu, nekako sam se baš naviknula na nju i volim ju nositi... Valjda neće biti potrebe.
Krešimir 19.08.2014. <3
mene nakon voznje auta bole listovi, kao neki grcevi... valjda isto zbog istog polozaja nogu pri voznji...
Sortiraj odgovore
Najstariji