Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    22. Svibanj 2014. 12:16

lilica bas si me nasmijala...hahaha... i ja sam malo istisnula...nisam mogla odoljeti...al necu vise...nemoj ni ti...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    22. Svibanj 2014. 13:01

joooj i meni je tesko odoljeti, bila sam doslovno odusevljena s tim i sva sam si vazna 

Iskrica1347
    22. Svibanj 2014. 13:07

A joj piper, a nisam znala.
    Ja sam dosada uvijek bila kod soc. zubara, ali sam od jučer kod privatne zubarke. I to ne samo ja nego i moja curka, kojoj je ova jučer pregledala zubiće, skužila početak karijesa i odmah ga popravila, jer P nije ništa osjećala, još joj je bilo i fora, jer si je sama držala ono za usisavanje sline. Ma prefenomenalno. Inače ne idem privatnim doktorima, ali ovu definitivno vrijedi plaćati.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

22. Svibanj 2014. 13:22

I ja idem k privatnom zubaru, socijalna zubarka mi je jedan te isti zub popravljala mjesecima, dok na kraju nije pukao i morala sam ga izvaditi. Privat mi to rijesi za cas, skupo je, ali vrijedi svake kune.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    22. Svibanj 2014. 13:27

Ja isto idem privatnom. Inače imam strah od zubara, ali ovaj novi kod kojeg idem je stvarno savršen. I zna za moj strah i ne forsira ništa. Svi ostali su mi bili užas

bjap
    22. Svibanj 2014. 13:40

Meni je moja u Ri vadila živac i čistila zub bez pretjerivanja 6mj. Stalno je bio otvoren jer je užasno bolilo. Išla sam kod 13 drugih zubara i specijalista jer sam bila očajna. Na kraju sam uzela svu studentsku ušteđevinu i platila privatniku koji je našao ostatak živca i riješio problem za dva posjeta. Budući da on prima i preko socijalnog, prebacila sam se kod njega. No, stalno je htio nešto naplaćivati, stvari za koje znam da su besplatne, a zub koji mi je spasio zna boliti i dan danas. Tu su isto bila rješenja od nekoliko tisuća kuna, ali svaki puta drugačija ideja i cifra. Na kraju se prebacila kod frendičinog tate, ne mogu vjerovati da je čovjek toliko nježan da me nikada popravak nije bolio, i još ne naplaćuje bijele plombe. A zub koji sam liječila kod svih živih ću izvadit kad rodim.

cedevita2
    22. Svibanj 2014. 13:45

Zna li netko je li dobar stvarno caj od lista breze,tj.da li pomaze kod oticanja nogu-ruku?? 

Lilica
    22. Svibanj 2014. 13:48

kad smo vec kod toga, postoji li ista sto pomaze? jer meni su vec sad pocele naticati ruke, jedva sam poskidala prstenje, a pretpostavljam da su visoke temperature i visoka trudnoca losa kombinacija 

bjap
    22. Svibanj 2014. 13:49

Chocolate je pisala da ga je kupila za slučaj da počne oticati. Još sam negdje pročitala da je dobar.

cedevita2
    22. Svibanj 2014. 13:54

Aha...znači moglo bi se probati   noge mi naticu,al zbog ruku ne mogu nocima spavati pa bih ga probala.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.