Ima li koja od vas problema sa vidom u trudnoci,ja zadnjih par dana imam velikih problema magla mi dode odjednom i drzi me nekih pola sata do sat vremena a strah me reci dok jer odmah bi me strpala u bolnicu a tek sam 30 tj
Ima li koja od vas problema sa vidom u trudnoci,ja zadnjih par dana imam velikih problema magla mi dode odjednom i drzi me nekih pola sata do sat vremena a strah me reci dok jer odmah bi me strpala u bolnicu a tek sam 30 tj
Meni se zna dogoditi nekad da mi se malo zamuti vid, ali mi i brzo prođe. Počela sam to primjećivati prije možda mjesec-dva. I potražila sam na internetu da je to isto normalno u trudnoći i dok god ne smeta u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, ne treba paničariti.
Krešimir 19.08.2014. <3
Meni se kiji put malo zamagli ali brzo prode.
Neznam dal ovo spada po ovu temu al nek se nađe ako nekom zatreba...budući da sam danas bola kod zubara i žena mi prekopala cijeli zub uzasno me bolilo...znam da smijemo piti samo tablete na bazi paracetamola tako da sam uzela Lupocet500...ni nakon 3tablete mi nije bilo bolje nego samo gore natjerala sam muža da ode u ljekarnu pa mu je žena rekla da je max doza 8 tableta tj 4grama...srecom pocelo me popuštati pa necu vise piti al rekoh nek se info nađe jer mozda nekom zatreba
A zašto ti pobogu nije dala inekciju lokalne prije neg ti je kopala po zubu? To se, naime, najnormalnije smije! Mijenjaj zubarku!
A zašto ti pobogu nije dala inekciju lokalne prije neg ti je kopala po zubu? To se, naime, najnormalnije smije! Mijenjaj zubarku!
Što je najbolje dala mi je...al je bol počela nakon što je lokalna popustila...zubar kod kojeg sam prije nje bila mi je sfušao zub pokraj ovoga pa se i ovaj počeo kvarit od njega...uglavnom komplikacija totalna...jadna žena već mi 5mjeseci pokušava sredit 3zuba al su u tak lošem stanu da je za nevjerovati...i to sve ispod lijepih bijelih plombi od prošlog zubara koji mi se samo smijao kad sam mu rekla da me boli taj zub koji je on kao popravio
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Da i to mi se cesto desava nemogu ni citati ni hodati dok to ne prode-
Eto na, znači bolje ne trljat bradavice. A ništa, onda ću opet mazat. Def ću otić na koji tečaj o dojenju da se malo informiram.
Ajme plper, baš grozno za zub. To kad skužiš da zubar ne valja odma mijenjat. Ja sam se spasila kad sam svoju strau zubaricu zamijenila.
joj strasno, ne mogu shvatiti da je nekom tak problem napraviti posao za koji je placen.. slicno se i mom muzu dogodilo a i dogada..
i ja sam promijenila zubarku prije 2 godine...doduse kad mi je unistila vec sve zube....
Laura 21.08.2014 :-*
imam pitanje, ne znam di da ga postavim.. pojavile su mi se prve kapljice kolostruma i sad me svrbe bradavice.. jel to ok? i jel moram mazati s necim ili nesto raditi?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji